Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obdarovat prodavačku vol.II

Od: jdea odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

tak jsem dnes "své" paní prodavačce donesl rudou růži. A byla fakt ráda, říkala že si to snad ani nezaslouží. Ale strašně bych se s ní chtěl vyfotit, abych měl nějakou památku, ve školním roce bude všechno složitější, navíc jdu v září pod kudlu. Když jsem ji poprosil aby se se mnou vyfotila tak říkala že se nemůže jen tak vyfotit, což je dobré, protože řekla že nemůže, ne že nechce. Chtěl bych ji nějak přesvědčit - víte, opravdu to pro mě hodně znamená a udělalo by mi to radost, v tuto chvíli víc než cokoliv na světe.

Poradíte tedy neco?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mimo pracovní dobu, nechápu, proč by nemohla. Já na tvém místě bych ji tak dlouho přemlouval, až by souhlasila. Vždyť o nic nejde pokud je svododná.

jdea
hodnocení

Jo, nápad je to dobrý, ale nechci být moc otravny, takže bych ji přemlouval tak, že bych ji tam vždy když ji potkám donesl růži. Jinak jestli je vdaná, svobodná nebo rozvedená netuším.

Tak potom by bylo nejlepší se jí na rovinu zeptat, proč se s tebou nemůže jen tak vyfotit a podle toho se zařídit. Nebo jí pozvat třeba na zmrzlinu a někdo by tebe a jí "tajně" vyfotil.

iz*
hodnocení

0x

V žádném případě ji nefoť bez jejího souhlasu nebo dokonce tajně! Souhlas bys potřeboval i ke zveřejnění její fotky (nemůžeš si fotku vložit ani na svůj web).

repkin*
hodnocení

0x

Člověče, ty se asi doma hodně nudíš co ...

doplněno 19.08.14 15:26:

poradte.cz/...

martinaa*
hodnocení

0x

Chlapče, začínáš být docela umanutý a otravný. Ty si chceš udělat radost, ale přemýšlel jsi, jak se musí cítit ona? Když je jí tvoje pozornost třeba nepříjemná?

Je vdaná, fotit se nechce. Hotovo, tečka. Respektuj to a nedolejzej.

hodnocení

0x

Poslyš, já jsem "jen" cca o 10 let starší než ty a mám žáky i ve tvém věku. Představa, že bych s některým z nich měla vztah, je dost absurdní... Tím se tě ani v nejmenším nechci nijak dotknout, každý z nás je ale někde jinde. A to nemluvím o ženě, které je 35 let, pravděpodobně má rodinu a úplně jiné představy o životě než ty. Klidně bys mohl být její syn. Také jsem bývala třeba ve škole zamilovaná do učitelů (to je asi normální a koneckonců jsou to jedny z těch pěkných zážitků ze školních let), ale vždycky je lepší si takové věci nechat pro sebe. Co si od toho vlastně slibuješ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]