Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych poradit nějaké triky jak zlepšit svoji fyzickou kondici.
Můj nynější stav mé fyzičky mi nevyhovuje ( 1500 m za 8 minut, neudělám víc jak 10 kliku atd.)
A tak vás žádám o nějaké cviky nebo rady jak posílit svou fyzickou kondici.
Není dobré posilovat sám, bez odborné rady (lépe s instruktorem i když to leze do peněz). Nesprávné provádění cviků v lepším případě není k ničemu, v horším může i velmi ublížit. A roli hrají i detaily. Například jak uchopíte činku, či jak se posadíte na lavici. Nepodceňujte to.
doplněno 11.07.11 18:35:
Autor: kubinec® Datum: 11.07.11 18:43
Výňatek z odpovědi
břišní svaly denně cvičit/ sedy lehy/( taky s rozumem)
kliky denně 3 serie po ... opakování ( musíš sám zjistit co "dáš" taky s rozumem, aby ses pak najedl)
Autor: kubinec® Datum: 14.07.11 14:35
človíčku, svaly potřebují regeneraci a relax!
chceš ho "zabít"?
kde si to slyšel, denně cvičit!
Zvlášní jak se názor může změnit behem třech dnů. Být mutozen®, tak bych odpopvěděl, že jsem to "slyšel" v tvé první odpovědi.
Nebo že by cvičit denně zanmenalo něco jiného než "Cvičení každý den"
Jinak je jasné že celková fyzička se zlepší pouze přiměřeným cvičením a zvyšováním dávek.
Čau Jakub.Nejlepší je někde na lesní cestě začít běhat,kratší useky a zapojit rychlost.Vybíhat sjezdovku,ale né na čas,ale aby jsi to dokázal vyběhnout.Přitahovat se rukama na větvi.Přeskakovat pařezy,stromy.Nikdo Tě takto nebude okukovat a můžeš si dělat všechno podle sebe.A třeba každý druhý den zvyšovat si dávky.Po skončení treningu si dej kliky,nejdříve těch 10 a každý den přidej,dělej leh, sed.Skákat přes švihadlo.Ale nechce to hned přehnat ,ale postupně.V přírodě je to nejlepší.Bylo by ještě fajn,kdybys sehnal ještě někoho a mohli trénovat spolu.Jde to líp.A ta 1500 no není to sláva,ale Ty přece nechceš dělat sport vrcholově,né?A posilovnu bych určitě ted ještě vynechal.A můžeš běhat i po silnici,ale né moc dlouhou trat a né každý den,jinak si odpravíš klouby.Lepší je měkký povrch,když nejsi trénovaný.Ale záleží také jestli vydržíš a hned to nevzdáš.Získat fyzičku je i dřina.
jednoduché
5x denně jíst (s rozumem, není třeba vysvětlovat jak jíst,že?)
a dostatek pohybu
pro začátek stačí obden chodit na tzv. CHŮZÍ svižnější tempo min. 3km (nevím jak jsi na tom momentálně se zdravotním stavem)
pak min 6-7km denně (6-7km =cca hodinka)
za 3 měsíce máš min 10kg dolů
břišní svaly denně cvičit / sedy lehy/( taky s rozumem)
kliky denně 3 serie po ... opakování ( musíš sám zjistit co "dáš" taky s rozumem, aby ses pak najedl)
P.S. tak je to těžké poradit, ale na posilovnu se nyní vybodni
HLAVNĚ VYDRŽET TY ZAČÁTKY, DRŽÍM TI PALCE!
sám jsme si to dokázal, že to lze za 3 měsíce v pase mínus 7cm
já jsme i posiloval, takže jsem šel s váhou jen drobeček dolů, a šlo to malinko do svalů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.