Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč tenhle názor?

Od: honza1
19 let, 92kg, 184cm
Zdravím, často slýchávám kompliment na moje svaly, ale při velké části z nich za němi zazní věta " ale nevypadá to jak z posilovny"
A můj dotaz je: čím to nevypadá jak z posilovny, proč? ... tón kterým to říkají je spíš pozitivní. Posílám foto.

Proč tenhle názor?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milanb
hodnocení

2x

To jsou jenom blby reci. Kolikrat byli v posilovne ti lide, co ti to rikaji? Nejvic kecu proti sportovcum maji lidi, co nikdy nic nedelali. Ja chodim do posilovny uz nejakych 12 let, a vlastne vzdycky, kdyz se na tohle tema s nekym bavim, tak vyjde najevo, ze vubec nemaji poneti, o cem mluvi. At uz o strave, hubnuti, nabirani svalu, nedejboze kdyz se s nima zacnu bavit o kreatinu, nebo proteinu.

honza1
hodnocení

Tak moc lidí co cvičí dlouhodobě neznám, bylo jich pár co to zkusili na pár měsíců a pak přestali, klasika...no slýchávám to od různých typů lidí, jednou jsem psal na klávesnici a hýbali se mi přitom svaly na předloktí, a spolužák " fuj co to je?" To je jak kdyby to v životě neviděli
milanb

Klasika no, tupci. Ona to ani neni zavist, jako spis blbost v tom, mluvit za kazdou cenu o necem, cemu nerozumim.
Jinak chapu, ze to muze byt obcas az treba zranujici, nebo urazejici, ale ja uz jsem se naucil, ze nezalezi na tom, co rikaji ostatni, ani co si mysli. Ty vis proc to delas, to je dulezity.

honza1
hodnocení

Díky za normální odpověď, snad první člověk co píše něco jiného než urážky... přeju hodně úspěchů ve cvičení, a díky
milanb

Rado se stalo, at se dari, a at ti to vydrzi.

ano
hodnocení

0x
Pravda nevypadá že je to z posilování, spíš vyhnaný nějakým svinstvem. Nejsi doufám ten samý narcis co už tu psal?
doplněno 14.02.26 23:43: No jo ten samý, ty si nemůžeš pomoct co..
poradte.cz/...
poradte.cz/...
honza1
hodnocení

"vyhnaný nějakým svinstvem" to mě rozesmálo.. každopádně nic neberu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]