Dobrý den, přikládám obrázky, a poprosil bych hrubý odhad procenta tělesného tuku...a svalové skupiny, které bych měl zlepšit... muž 18 let, 88 kg, 184cm.
Diky za tip na nedělní koláč... Honzovy buchty ty umím jen upéct v troubě ne vytvarovat na svém břiše S tukem neporadím ale pokud pochybí mám zásoby a asi bude lepší se poptat AI, i když neodpoví správně určitě tě nezhejtuje jak tady někteří ti vysoce inteligentní rádci beztak s pivnímy mozoly pod stolem. Představa že by se mi do sportovně založeného syna někdo takto navážel i kdyby byl na kluky tak je to hodne smutné. Jakoby nebylo dost sebevražd mladých ať už kvůli orientaci nebo čemukoliv jinému. Nj dříve si to totiž chlapi buď hodili dobrovolně aby nezklamali kamarady nebo rodiče, v horším případě se schovali za manželství se ženou a az teď se třeba rozvadějí a jdou si za štěstím... Toho chlápka na mobilu sem tipovala na Aleše Peka nebo Mika mentzera brácha kdysi statečně taky budoval horu svalů ...své miláčky si většinou každý davá na display ne na obal
jan
Děkuji za odpověď, ano je to Mike Mentzer. A zkusím se zeptat AI...díky moc. A ne, nejsem homosexuál.
kovadlina
Není zač. Když není schopna fitness poradna odpovědět aniž někoho shodí AI poradí Vzhledem k vašemu věku mi přijdou fotky úplně normální,žádné chystané vyzyvavé selfíčko,přirozená momentka ale to člověk plný předsudků a neprejicnosti,což jsou typicky české vlastnosti,těžko skousne. Ne každý se totiž může a chce vystavovat veřejně i oblečený a někteří uz se zmůžou jen na fotku sveho péra a rozposlat kam to jen jde. Ta poslední věta byla zbytečná,neni třeba nikomu nic dokazovat už vůbec ne těm hejtum tady
Na druhou stranu, i buzeranti mají místo na světě, že... Takže buďme k nim shovívaví.
jan
To je můj vzor v tomhle sportu, a jen ukazujete závist těma kecama.
zase
hmm, smrt ještě před padesátkou na srdeční selhání, po řadě infarktů a letech závislosti na sedativech a dalších lécích, stejně tak jeho bratr podobný sypač.. zajímavý vzor
MIKE MENTZER A JEHO ŽIVOT | ŽIVOT NA DROGÁCH A STEROIDECH
určitě existují nějaká specializovaná fóra, kde vám k tomu něco napíšou, tady to působí fakt úchylně. já nevim, jak chcete odhadovat % tuku podle fotky...
jan
Však je to v oddělení fitnes. Je to úplně normální otázka. Jen mě to zajímalo kvůli sportu.
Divím se, že jste dosud nenarazil na diagnostickouváhu. Jsou k dispozici v posilovnách, lékárnách i k mání v obchodech elektro. I v LIDLu ji měli za 999,-. Tam si zadáte věk, pohlaví, výšku, váhu, stupeň aktivity... Ukáže Vám to hmotnost, tuk, vodu, podíl svaloviny, kostí...Pak se porovnáte s přiloženou tabulkou.
Tak gymnázium není patent na rozum. Třeba dáš benchpress jak kráva, ale kvůli tvé hypertrofii bys něco vytrvalejšího na aerobní bázi kvůli laktátu dělat nemohl. Tak a teď už víš, proč ženský po takovém těle zrovna neprahnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.