Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hokej není pozdě?

Od: kowik odpovědí: 3 změna:

Ahojky chtěl bych se vás zeptat.. je mi 13 let a rád bych začal s hokejem moc mě to začlo bavit.. ale když sem se někde zeptal tak mi řekli že je moc pozdě a že se začíná 3-5 let.. tak bych se chtěl zeptat jestli není pozdě.. :) dííky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Na okresní přebor pozdě není, ale na NHL už to nebude..
ar

Martine bohužel nemohu souhalsit a to proto, že okresní přebor jako takový v podstatě neexistuje. Dnes to je krajský,někdy také uváděný jako oblastní přebor.

Prostě časy kdy bylo hokejové hřiště i v každé druhé vesnici, jsou ty tam. Dnes to nedovoluje jak finanční rozpočet malých obcí tak hlavně zimní počasí. V podstatě tam kde není umělá ledová plocha je z hokejem amen a těch není tolik,aby se hrálo v okresech. No a protže jsem se tomuto sportu spoustu let věnoval a později i jako trenér hokejového "potěru"troufám si tvrdit, že pro tazatele je už pozdě. Je mi to sice líto,ale je to tak. Nechci to znovu rozepisovat a proto dávám odkaz na podobnou otázku, kde jsem mladíkovi vysvětloval, proč je pozdě na regitrovanou soutěž.

poradte.cz/...

Věřím, že jak tenkrát xuriam tak i kowik si cestu k rekreačnímu hokeji najdou. Radost ze hry a gólů není o nic menší než ve vyšší soutěži.

mp*
hodnocení

1x

Vezměte si, že ty nejjednodušejší sporty slaví ty největší úspěchy. A hokej to určitě není. Třeba s fotbalem sbalíte merunu, dáte dva kameny jako branku, a už se hraje. Hokej je velice náročný (vždyť, jakou tašku musí nosit hokejista). U nás má historickou tradici, ale je to technicky náročné. Začít se dá vždycky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]