Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovaní a psí granule

Od: vw* odpovědí: 8 změna:

zrdavím slyšel jsem když budu jíst psí granule že my budou rust svaly je to pravda mě to sice připada jako blbost ale chtěl jsem se zeptat díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ja sem zase slysel, ze kdyz budu jist psi granule, ze zacnu stekat. Je to pravda? Me to sice prijde jakoi blbost, ale chtel sem se zeptat. Diky.

hodnocení

1x

základem růstu svalů je cvičení a strava... proč se uchylovat ke psí stravě mi je záhadou. Nedokážeš sehnat lepší zdroj stavebních látek?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a jak vypadal ten člověk, co Vám toto poradil - nebyl to vlkodlak? Zdravím!

doplněno 26.05.14 12:41:

jakublinhart1 - a proč mu nadáváte do dobytků? Vždyť Vy jste se ptal na to samé, že?

dzordz*
hodnocení

0x

Nedal bych moc za to, že některé krmivo (žrádlo?) je na tom složením mnohem líp než běžné potraviny :)

Nedal bych moc za to, že některé krmivo (žrádlo?) je na tom složením mnohem líp než běžné potraviny

Ono i chuťově to není prý špatný. Jednak to mám potvrzené od kolegy, který neznajíc cizích jazyků zakoupil při naší cestě do Rakous ( porevoluční euforie roku 90) ,,báječnou masovku´´ a celou ji sjel s rohlíkama, zatímco já jsem řídil. Když jsem se na křižovatce zadíval na tu konzervu, bylo jasno. ,,Nevadí Ti, že je to konzerva pro psy?´´ Chvilku koukal na pixlu s přiblblým výrazem, pak se usmál a povídá - ,,Dyť to bylo dobrý...´´

No a náš syn - to je od mala ochutnávač . Typická věta rodiče - ,,Odnes misku kocourovi - a ne že mu to sežereš !´´ Samozřejmě trochu nadsazeno, vždy se s chlupatými kamarády podělil ! Ale prý to chutná výborně.

Oba jsou zdrávi a bez problému.

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Granule jíst můžete,nic se Vám nestane a svaly porostou,když budete cvičit.

bruk600*
hodnocení

0x

cože? :) :) ještě něco dalšího podobného kalibru by nebylo? Už jste to zkoušel? Ve vašem okoli asi se už rozšížila BSE - nemoc šílených krav, nebo (v..ů)

Někde jsem slyšel, že hvězdný Arnold měl v dobách začátků prohlásit: " pokud mi budou po hov..ch porůst svaly, tak budu žrát h..na". Sice to asi nakonec nebyle exkrementy, ale určitě to byly produkty chemického průmyslu.

jakublinhart1*
hodnocení

tady taky žere nějakej dobytek psí žrádlo:) poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]