Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výživa - doplněk stravy

Od: dom* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ,

Je mi 17 let , měřím 184 a vážím 84 Kg .

Snažím se redukovat váhu - cvičím doma ale teď hodně jezdím na kole .

A chtěl jsem se vás zeptát , beru spalovač tuků ( Nutrend Synephrine 60 tablet ) už asi 2 měsíce .

A chtěl jsem si objednat Grenade Thermo Detonator 100 tablet - ale bojím se že tenhle spalovač je hodně silný že se bere už 3 tablet ( 1 ráno , 1 odpoledne a před tréninkem ) . A nemělo by to ještě cenu pro mě .

Máte nějakou radu pro mě? Co se týče spalovaču ,stimulantu a energizéry?

Co se týče mého výkonu na tom kole je - v týdnu za jeden den najedu tak 20 km - Podle toho jak mám čas .

Ale o víkendu najezdím celkově i 75 Km .

Budu moc rád za vaše dotazy , a děkuji předem .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

1x
Osobně bych se na nějaký spalovace vykašlal a pil třeba zelený čaj. Ráno hlavně snidat, nehladovet a v tomto věku to musí jít samo...

joudic*
hodnocení

1x

na vylozene hubnuti se doporucuje guggulbolic, synephrine pomaha potlacit chut k jidlu, na to jak si mlady netreba toho tolik zrat :) nicmene samozrejme lepsi vysledky jsem mel se spalovaci + cviceni... jinak poradny vyslap pesky je energeticky hned nekde jinde nez si "vozit prdel" na kole ;)

stirecek*
hodnocení

1x
Cvičení ti nepomůže a ty spalovače ti akorát spali to, co máš v peněžence. Zbytek jsem popisoval zde
poradte.cz/...
joudic*

mluvte za sebe :) coz vlastne delate ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]