Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat... myslite že by mě ve 14 letech vzali do nejake menšiho hokejoveho klubu? s bruslenim nemam takove problemy ... bruslim už asi 6 let.. hraju hokejbal a chtěl bych ale začít s hokejem... Nechci hrát profesionálne ...vím že kdybych chtěl hrát profesionálně měl jsem začít už v 5 letech... ale jde mi hlavně o to se pobavit... protože hokej je mojim velkým snem a klidně budu hrát v dospelosti i jen nejáky kraj ci nereg.ligu... jak uz jsem rikal myslite ze me vemou do nejakeho mensiho klubu? vim ze nekde berou treba i v 15 letech kdyz vidi ze ti to jde... jinak kdo z vas treba zacal hokej v 12-15 letech a hrajete ho pořád nebo jste to uz nevydrzeli a skoncili... to me taky zajíma at se tu ozve i nekdo kdo zacal v 12-15 ... vsem dekuji za odpoved
Cervenaseku, je mi sice jasné, že tě vůbec, ale vůbec nepotěším. Přečti si tento dotaz, tam jsem xuriamovi odpovídal proč je pozdě na registrovanou soutěž: poradte.cz/...
Nevím, z jakého města jsi, ale dojdi do nejbižšího oddílu a domluv se přímo tam. Nejlépe s trenérem od starších žáků, jestli by jsi mohl alespoň trénovat. Pokud nejsi opravdu dar o Pána Boha, vyhlídky jsou mizivé.
Může tě utěšovat jen to, že i když mnoho kluků začne trénovat od 5 let, jen nepatrný zlomek je profikem. Trénovat od 5 prostě nestačí. Musíš mít dar, píli, pevnou vůli a k tomu ještě hodně štestí.
Sorry,ale je to tak. Přeji hodně štěstí a na hokej nezanevři, když to nedopadne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.