Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od ledna 2008 jsem začala pravidelně cvičit (2 x týdně hodina jumpingu), upravila jsem stravování a tím pádem jsem hodně zhubla. Před měsícem jsem se rozhodla pro vegetariánskou stravu. Nyní se mi ale zdá, že nemám při cvičení a někdy i při běžných činnostech dostatek síly. Je možné nějakým způsobem nabrat sílu zpět (proteinové nápoje a pod.)?
Děkuji.
Ano, je to možné. Začít normálně jíst. Je jasné, že při výdeji energie je potřeba zajistit také její dopňování.
Připojuji se ke kubovi.
Je totiž zcela jasná jedna věc.Bez živočišných bílkovin se tělu ztrácí nejen zásobní tuk,ale vlastní tkáňová bílkovina.Milá vegetariánko,ty se sice neživíš zvířecím masem,ale svým vlastním!A nejhorší na tom je,že nastává úbytek také bílkovin z mozku a srdeční svaloviny.Konce si lze lehce představit.Přejí setrvalé zdraví!
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.