Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabrat zpět sílu po cvičení

Od: cassius odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, od ledna 2008 jsem začala pravidelně cvičit (2 x týdně hodina jumpingu), upravila jsem stravování a tím pádem jsem hodně zhubla. Před měsícem jsem se rozhodla pro vegetariánskou stravu. Nyní se mi ale zdá, že nemám při cvičení a někdy i při běžných činnostech dostatek síly. Je možné nějakým způsobem nabrat sílu zpět (proteinové nápoje a pod.)?

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

1x

Přejdi na normální stravu a neblbni.Vegetarian stejně budeš chvilku a věř tomu,že vegeterianství a cvičení moc nejde...

hodnocení

1x

Kurňa lidi neblbněte a netrapte se! ;)

Stačí pravidelný "pohyb" a strava a budeš se cítit skvěle!

P.S. Maso ničím nenahradíš! A to mi nikdo nevyvrátí! ( takový čuník na rožni *palec* je k nezaplacení a do toho vychlazené *pivo*)

a když né vepřové tak aspoň kuřecí řízeček, mňam! ;)

hodnocení

0x

Zajímavá diskuse proběhla zde: poradte.cz/...

kejki3
hodnocení

0x

Proč do sebe rvát umělé proteinové nápoje? Zkus tvroh, když nechceš maso, nebo luštěniny. Sojová bílkovina je natolik chemicky vyrobená, že ti to neradím, to je jen marketing.

hodnocení

0x

Ano, je to možné. Začít normálně jíst. Je jasné, že při výdeji energie je potřeba zajistit také její dopňování.

jabraka*

Připojuji se ke kubovi.

Je totiž zcela jasná jedna věc.Bez živočišných bílkovin se tělu ztrácí nejen zásobní tuk,ale vlastní tkáňová bílkovina.Milá vegetariánko,ty se sice neživíš zvířecím masem,ale svým vlastním!A nejhorší na tom je,že nastává úbytek také bílkovin z mozku a srdeční svaloviny.Konce si lze lehce představit.Přejí setrvalé zdraví!

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]