Nejste přihlášen/a.
Dělám si vizitku a došel jsem k problému na vizitce mám nahoře jméno společnosti potom mám napsané své jméno své bydliště telefon a svůj email ty mám ale dva jeden mám na seznamu takže mám danieldvorak01@email.cz a druhý mám na google a ten je danieldvorak01@gmail.com
no a potom tam je ještě email společnosti. takže 3 emaily je to správné mohou být na vizitce 3 emailové adresy? které jsou stejné s tím rozdílem že mají jinou koncovku?
Přesně jak říká jethro, na vizitce by měl být reprezentativní e-mail, takže ideálně by v něm neměla být žádná nesmyslná číslíčka (01), ale jen jméno, a za zavináčem např. totéž, co má firma jako webovou adresu. Cokoli ostatního působí skutečně krajně amatérsky.
doplněno 16.12.12 00:14:Protože si děláte vizitky sám, čekám, že je to nejspíše vaše firma (jinak je to amatérství skoro do nebe sahající, pokud vám je ani zaměstnavatel nedá :D), takže doporučuji kontaktovat toho, kdo vám dělal webovky, měl by si s vytvořením patřičného emailu poradit... A vizitky dělejte až pak.
doplněno 16.12.12 00:15:Aneb tohle je právě ten detail, ve kterém je síla, jak sám píšete. Gmailem to nespasíte.
Souhlasím s Jehtrem: oddělila bych soukromou vizitku od firemní.
Firemní vizitku by Vám navíc měla vytvořit firma. K použití firemních údajů na soukromé vizitce byste měl mít souhlas firmy.
___ DanielDvorak01 podle mne nepůsobí dobře.
Založila bych si další e-mail na jiné službě, kde to půjde bez číslovky, případně s vloženou tečkou či pomlčkou mezi jméno a příjmení (Daniel.Dvorak nebo Daniel-Dvorak).
Poštu bych si přeposílala na e-mail, který běžně používám. Musel byste si hlídat, z které adresy odpovídáte, ale vizitka by podle mne působila lépe.
doplněno 16.12.12 00:32:Další možnost je pořídit si vlastní doménu (působíte-li v ČR pak .cz, pro zahraničí .eu, .com .org ...).
Doména ročně stojí kolem 200 Kč, hosting můžete sehnat zdarma (např. Tele3 a další služby), a na vlastní doméně si pak zprovoznit e-mail a GoogleDocs (také zdarma; tento účet navíc můžete propojit se stávajícím na Gmailu).
Nebudete-li chtít provozovat vlastní web, nemusíte. Doména může sloužit jenom pro vlastní e-mail.
Mně dělala vizitku firma. Na nic se mě neptali, nemusela jsem si ji navrhovat pracně sama. Měli jsme ji všichni stejnou, s logem firmy, jen jména a telefony byly různé. Byly tam jen firemní údaje. Můj mobil /byl služební/, zelená linka, email firmy, telefon na spojovatelku a adresa.
Míchat dohromady soukromé a služební bych nedoporučovala.
Ať Vám firma dá udělat firemní vizitky, Vy si můžete navrhnout a dát udělat sám ty své soukromé.
Jaga.
Jedná se o soukromou malou firmu s mím jménem je problém ten že je strašně časté Dvořák je jednou z nejpoužívanějších příjmení a zkoušel sem všelijaké varianty jako tečku , čárku , pomlčku , dvě tečky a písmeno přidat nemůžu to by pusobilo jako pokračovaní jména tak jsem tam umístil 01 což se divím že bylo volné potom takže to je složitější s mím jménem osobně znám několik stejně se jmenujících lidí :D. jsou tam dva emaily protože jeden ten s názvem firmy od toho znají heslo všichni z vedoucích firmy a na ten můj samozřejmě jen já. Na vizitce se nachází ještě malé logo firmy. potřeboval jsem smíchat firemní a osobní vizitku.
Vizitky přeplácané různými údaji nepůsobí dobře. O některých vizitkách si myslím, že měli být vytištěny spíš na formát A4 ![]()
,
Tři mailové adresy - to je opravdu moc. Já na Vašem místě bych vybrala tu "nejoficiálnější". Ten důvěrnější mail bych dala konkrétní osobě jen tehdy, když budete probírat nějaké tajné operace ![]()
Ano, máte dost obvyklé jméno, ale pokusila bych se ještě najiít nějakou alternativu. Kamarád např. použil z jména pouze Dan . To 01 - mě hned naskočílá v hlavě - Jsem James Bond 007 :D
V tom případě doporučuji řešení na vlstní doméně v kombinaci s Gmailem ( viz výše).
200 Kč ročně není velký výdaj a e-mail Daniel@Dvorak.cz nebo info@Daniel-Dvorak.cz (případně varinata s koncovkou .eu, .com, .org) bude působit lépe než DanielDvorak01@freemail.cz (DanielDvorak01@freemail.com).
Dobré jméno firmy budujete i vlastní doménou. E-mail na freemailu nepůsobí korektně, hůře budete hledat zákazníky.
Tak bych tedy potřeboval s tímto poradit jak tedy udělat email protože varianty co my to nabízí mají více čísel než písmen.
zkoušel sem daniel.dvorak - obsazeno , dvorak.daniel -obsazeno , (pomlčka tam vložit nejde)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.