Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prodávám na serveru bazos.cz předmět a ozval se mi Američan, že chce poslat ten předmět do Afriky dceři.
Že uhradí veškeré náklady.
Chce už po mě jen číslo účtu a částku.
Mám pár otázek a prosím o radu..
Kolik zaplatím své bance (Česká spořitelna) za příjem dolarů? A následný převod?
A nemůže to být nějaký hacker, co zmůže z mojim mezinárodním číslem účtu, adresou a emailem?
Předem děkuji za reakce..
Tyo díky chalapi :D Zdálo se mi to nějaké čudné ale raději jsem se zeptat a koukám, že jsem udělal dobře :D
Zdravím Kubo. Lidé jsou často nepoučitelní a doplatí na to... Takové obchody naprosto ignorovat! Vy jste se zeptal naštěstí včas...
No, bud psal přes translate.google nebo se snažil vypadat jako cizinec :D
Zde je jeden z jeho emailů a jeho mejl: katty.luneck009@yahoo.com
Dobrý den, přítel, chci odeslat položku na mou dceru, její narozeninybude potřebovat dolů pro úspěšný převod dnes.
Je potreba si uvedomit, ze tyto podvody nejsou mirene na inteligentni lidi Hledaji nekoho, kdo se v tom nevyzna a nebude mu pripadat "divne", ze nekdo chce koupit neco, co stoji bezne $500 a da koupit prakticky kdekoliv a zaplatit dalsich $500 za to dopravit to nekam do Afriky
Na druhou stranu tyhle podvody existuji uz minimalne 1/4 stoleti (predtim pouzivali dopisy a faxy), takze maji vymakane vymluvy na otazky prodavajiciho, proc se to ma udelat zrovna takhle.
Zaroven maji zmaknute bankovni operace natolik, ze narozdil od vas vedi, ze i kdyz se vam objevily penize na uctu, jeste to neznamena, ze tam zustanou.
Jak jsem psal, jsou to profesionalni podvodnici a Nigerijci neverim ani jeho jmeno. Je to proste jejich mentalita. Nepremysli o tom, jak penize vydelat, ale jak nekoho okrast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.