Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sebevražda kvůli panictví

Od: sebevrah

Zdravím. Vím, že to vůbec není originální téma, ale musím to napsat.

Je mi 19, nikdy jsem neměl holku (nepřekvapivě jsem panic) a chci se kvůli tomu zabít. Fakt pro mě nemá smysl žít, když vím, že k tomu životu nebudu mít nikoho po boku. Žiju v prdeli světa, kde nemám jedinou možnost nějakou pěknou babu potkat a když už se tu náhodou nějaká v mým věku objeví, tak je samozřejmě zadaná. Díky předem všem za odpovědi.

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku

82 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, v tomto věku byl/je panicem skoro každý druhý mladík, tak si nehrajte na někoho výjimečného, protože to ani není důvod k sebevraždě. Zkuste třeba využít služeb nevěstince (a až potom se možná zasebevraždíte ). A nepleťte si pojem "přijít o panictví" s pojmem "láska na celý život". Ráno moudřejší večera. Zdravím!

sebevrah
hodnocení

Vidím, že tady mi fakt asi nikdo neporadí nijak inteligentně

ben®

sebevrah - ale, ano poradím. Udělejte to nějak inteligentně, t.j. nekrvavě, aby ten sajrajt, co z Vás zůstane, nemusel nikdo uklízet (třeba chudáci rodiče) a do rakve půjdete vcelku. Běžte se raději vyspat a neblbněte po nocích.

ben®

sebevrah - a jak Vy to vlastně máte zařízeno? Včera jste tady plakal nad svým, ženou zatím nepoužitým šulínkem, do noci a dnes zde trávíte celé dopoledne. Práce či škola nic? Dojíždíte někam (kde je pouze svět mužů)?

ben®

sebevrah - nechci Vás zdržovat/rušit od vytouženého a jistě pečlivě připravovaného záměru, ale třeba si ještě čas na mé otázky (viz výše) najdete, resp. odpovíte na ně (myslím si, že jsou zajímavé i pro ostatní rádce).

hodnocení

4x

Zdravím.

Velmi vážné téma hochu.

Myslím když se zasebevraždíš tak o panictví nepřijdeš nikdy.

Nám ti starší radili, že nejlíp se naučíš jezdit na starším kole.

Tak si tak myslím abys s tím co máš v plánu nějaký ten rok počkal, ona se najde holka co bude mít chuť do toho jít s tebou.

sebevrah
Sorry ale starší holky fakt nechtějí mladší kluky

Moje manželka je o 5 let starší než já a namlouvat si začala ona mě.

liska5
hodnocení

2x

Za těch jedenáct let, co jsem tu na poradně, tu bylo víc takových zoufalých paniců. Jen to psali muži většinou mnohem starší a chtěli radu. Nepřišli hned vyhrožovat sebevraždou. Z takového zapadákova můžete přece odjet někam za prací nebo studiem. Jsou i slušné seznamky, jen si nechat poradit, jaké to jsou. Jsou i možnosti jít na brigádu, do oddílu, klubu, kurzu, na akce, prostě tam, kde se to hemží děvčaty. A pak zvažte, co vy můžete slečně nabídnout. Určitě jí neukazujte tenhle Váš poraženecký příspěvek, který snad každou dívku odradí.

bear

V tomhle věku je nejlepší studovat a tam ženský potkávat.

sebevrah
hodnocení

Já se omlouvám, ale Vaše představa, že mám možnost se nějak stěhovat nebo kdoví co je fakt zcestná

Ano, když se nechce, je to ještě horší, než když to nejde.

Protože kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.

ltz
hodnocení

2x
Ještě jste ani nezačal žít, tak je blbost a hlavně škoda uvažovat o zabití se. Jestli žijete v "malé prdeli světa", tak je jasné, že tam štěstíčka moc nenajdete. Nemůžete odejít ze světa kvůli tomu, že tam za vámi nepřijde pěkná baba, ani nemůže vědět, že tam jste. Jste chlap, tak je to na vás, abyste zabojoval vy a šel ji hledat jinam jako chlap a hlavně začal žít. Dnes je plno možností zařídit si život jinak, než žijeme, zvláště v mladém věku. To za vás nikdo neudělá, jen vy. Jak se hnete z místa, tak ji třeba ani nebudete muset hledat, prostě ji i nahodou někde potkáte. Dostudoval jste, dovyučil jste se... na nic nečekejte a něco dělejte, vyražte, třeba už dneska. Každý to tak má. Pohádky neexistují, sám musíte..
sebevrah
hodnocení

Ale to je přesně ono, vy si to představujete strašně jednoduše. Realita je taková, že řidičák nemám, protože najít tady brigádu je sci-fi a rodiče mi na to nepřispějí, nejbližší vlakové nádraží je asi 4 km od mýho baráku a vlak tam jezdí tak 2krát denně. A když už se teda dostanu do nejbližšího města, tak se tam doslova nic nekoná a když už jednou za měsíc jo, tak je to posezení nad šálkem kávy pro seniory a podobné kraviny. Prostě někdo tu možnost nemá.
ltz
Základ je najít si práci. Ve vašem případě ve většim městě, kde je více možností, zároveň najít ubytovnu, potom třeba pronajmout byt. Nemusíte hledat město hned za vaší obcí. Začátky jsou někdy těžké. Potom když budou peníze, bude šance i na řidičák, jste dospělý, na rodiče už nespoléhejte. Nevzdávejte to.

Ty woe. 4km daleko, to jsme s kamarády od 15 do cca20 let běžně chodili pěšo na tancovačky a na kole i 15km daleko, takže ty 4km je jen a pouze tvoje výmluva nebo neschopnost!

Můj názor A) trolíš a děláš si z rádců legraci ; nebo B) jsi lemra líná něco ve svém životě změnit a jen fňukáš.

@diesel *palec*zlatá slova. Líp bych to neřekla.

mll

4 km to máte vlak doslova za rohem. Já jsem z města a mám to 2,5 km (jezdim denně). Dá to tak 20 minut, když člověk hodně spěchá, jinak počítám spíš 30. Poslední roky nám docela dobře funguje MHD, ale roky předtím jsem to chodil pěšky nebo jsem jezdil na kole (to bylo 7-10 minut, rychlejc jak MHD, ta to dává právě za 10 minut).

Do 5 kilometrů bych to nepovažoval za žádnou extra dálku. Na kole se dá zvládnout ještě víc.

Berte to tak, že máte zajištěný pohyb.

Myslím si, že jste omylem přehodil číslice. Není Vám 19, ale 91. Když Vám dělá problémy jít 4 km na vlak, to jste opravdu nějaký neduživec. A pak není divu, že Vás děvčata nechtějí. Kdo by poslouchal lamentování, že na vlak se musí jít 4 km? Moje babička podobné ufňukané hochy nazývala "shniláček." *smich*

Je mi 71, mám 10 let pravé koleno umělé a chodím běžně na výšlapy kolem 15 km, dám 20 a když je nouze, do 25 bych to taky ušla. Víc už asi ne, "padesátky" bývaly zamlada. Dokud byly obě kolena z masa a kostí.

Akcí je všude plno. Tancuje se, cestovatelské večery, koncerty /u nás teď bude Marien *palec2*/, kino, festivaly /těším se na Folkovou Lichnici/, prostě, musíte hledat, co by Vás bavilo a kde se to koná.

Mám pořád zajímavých akcí plno. Třeba 20. 6. mám 5 akcí a nevím, kterou si vybrat: 1/ Výšlap za baťovou cvičkou, 2/ veteráni zn. Favorit na Bystřičce, 3/ myslivecké slavnosti s lesními rohy a bílými jeleny, 4/ výlet s hasiči do Kutné Hory do stříbrných dolů a nakonec 5/ zahradní oslava zeťova svátku s točící se kýtou. To je dilema. Nevím, co si vybrat. A vy tvrdíte, že u vás nic není. Musíte hledat! Jaga.

Musí hledat, nebo ještě líp, zorganizovat sám, co baví jeho :)

Když jsem kdysi nenašel anime skupinu, udělal jsem si ji sám a dodnes na to někteří účastníci vzpomínají.

Když jsem za covidu neměl skupinu na Shadowrun, spískal jsem ji po internetu a hrajeme dodnes, je fuk, že žijeme v různých městech.

Pomocnou ruku často nejrychleji najdeš na konci své paže :)

hodnocení

2x
Rady jak z toho jsi tady už dostal. Já ti jen povím, že pokud ti opravdu hrábne udělej to nějak inteligentně. Ne že budeš skákat pod rozjetého náklaďák nebo vlak. Proč má mít šofér, nebo mašinfíra před očima tvůj nápad. Taktéž oběšení uprostřed hustého lesa není žádná výhra. Kdo tě tamma hledat. Zvláště, když vylezeš na strom až nahoru.

asd1
hodnocení

1x

A co jako. Tak přestaň brečet v koutě, zvedni prdel a začni pro to něco dělat.

Btw slabocha kterej první malý problémek chce řešit tim že skočí z mostu, tak takovýho moc holek chtít nebude.

Žiješ v prdeli světa? Je ti 19, jsi dospělej a můžeš si bydlet kde chceš. Tak si najdi brigádu nebo rovnou práci i s bydlením a změň lokál, můžeš si bydlet klidně u koupaliště kam bude chodit denně stovky holek.

Např. je léto, tak je milion stánků u vody, můžeš tam prodávat a po práci balit holky po okolí. Bývá to i s bydlením. atd. atd, možností je nepočítaně. Sedět doma na prdeli a brečet = máš přesně to co chceš a zasloužíš.

hodnocení

1x

Vezměte si příklad z podobné diskuze.

poradte.cz/...

Možná je to ten samý tazatel ...

vibe2®,

kdo Vám naposledy napsal, že máte PRAVDU?

hodnocení

1x

TWL. nečetl jsem to celý, ale tohle si přivést některá z dcer domů, tak se asi neudržím.

Chlape, ty jsi otec problému. Blatná má skoro 7000 obyvatel a pokud je ti to málo, v průměru jednou za hodinu jede vlak do Strakonic. A jestli máš problém dostat se na nádraží pěšky, tak kolo, co ti nikdo neukradne, se dá sehnat v každým druhým bazaru (nebo sběrným dvoře).

k2
hodnocení

0x

A skareda by nestacila?

pb®

Tak tak, ne nadarmo se říká "pod ošklivým obličejem krásná frnda zahálí".

Přesně tohle radími synovi. Když nebudeš moct najít holku, miř na ošklivky. Jde jen o to naučit se komunikaci s druhým pohlavím a nacvičit balicí techniku. A když se to naučíš, málokterá pak odolá.

halamus
hodnocení

0x

Možností je spousta, šeredka (potmě nebo zezadu to nevadí), sbalit zadanou holku, přestěhovat se...

bear
hodnocení

0x

A jsou i ti, kteří žijí v Praze a mají stejné problémy.

Babu si můžeš přinejhorším i koupit. Udělej si výlet do většího města.

Bydlet v prdeli světa není závazek. A zabít se taky neumí každej, takže se snaž.

Jedním či druhým směrem jít. Ten druhej směr bez smrti bude příjemnější :)

lexa
hodnocení

0x

Trochu mýcháš dvě věci dohromady. Chtít s někým mít sex a mít vztah, je velkej rozdíl. Jestli ti jde jen o sex, tak pokud nemáš nějaké vyloženě viditelné postižení, tak vždycky se někdo najde, při nejhorším si nějakou můžeš zaplatit(kdybys to chtěl vyloženě hned). Ale pokud ti jde o vztah, tak s tímhle přístupem i kdybys sis nějakou našel, bude se trápit a nakonec tě po pár měsících opustí. Vztah není o potřebě, ale o tom, že máš aktivní život, chodíš ven, máš nějaké koníčky, prostě žiješ a ty to akorát sdílíš s někým druhým.
Jinak píše ti to 26 letý chlap, který o "to" přišel až ve 23 letech a mé dosavadní vztahy bys napočítal na jedné ruce. Měl jsem stejný pocit(i stejně černé myšlenky) a taky jsem bydlel v díře která ani není na některých mapách, žádný sociální život, protože nebylo kde krom školy, ale zlepšilo se to. Takže nejdřív se zaměř na svůj život a přijde to samo.

sebevrah
hodnocení

A co jste jako udělal? Já bych si samozřejmě přál spíš ten vztah, a dobře, asi jsem to napsal blbě s tím panictvím, ale prostě mým jediným životním přáním je mít holku, která mě má upřímně ráda a já jí. Řeknu to upřímně, kdybych měl holku, tak bych jí teď držel za ruku a nikdy bych jí nepustil, nikdy.

bear

Řeknu to upřímně, kdybych měl holku, tak bych jí teď držel za ruku a nikdy bych jí nepustil, nikdy.

Kdyby ta holka věděla, že má kluka, který se ze složitých situací vyvlíká sebevraždou, tak zdrhá od tebe nahned pryč a už jí nikdy neuvidíš. Nebo si myslíš, že toto holky nějak u chlapů naplňuje? Že mají rády lítostivé chudinky, kteří si neví rady? A řeší životní situace sebevraždou?

Jo?

sebevrah
hodnocení

Tak pořád chtějí abychom byli citliví atd.

Já manželce na začátku vztahu řekl, že jsem, jaký jsem a že se nezměním a nevadilo to.

(OK 30 let (co jsme spolu) se na mě podepsalo, jsem starší, tlustější a línější, než když jsme se poznali, ale čas se podobně podepíše na každém.)

bear

Ale né přecitlivělí/labilní. To je rozdíl ;)

hodnocení

0x
Jsem na tom podobně jako lexa, o panictví jsem přišel, když mi táhlo na 22, a přišlo to úplně nečekaně.
sebevrah
Strašné dobrá rada, ale fakt toho času na čekání není moc. A představa že mě největšího zoufalce sbalí nějaká holka je absolutně nereálná

@sebevrah máte nejvyšší čas přestat býti zoufalcem. Chápu, že se to lehko řekne, ale TO je Váš největší problém. Svítí to jak maják. Panictví problém není.

Zkuste oslovit nějakého vztahového kouče, mrkněte se na internet, někdo takový může mít názor, který Vás osloví, a pomůže Vám do světa "nezoufalců". To je Vaše cesta, ne za každou cenu přijít o panictví.

sebevrah
Jasně že problém je panictví, každou to odradí

@sebevrah Zase lžeš.

Jeden každý kluk se narodil jako panic, V naprosté většině se našla holka, kterou to neodradilo a protože to takhle jde v nepřeružené linii od chvíle, kdy se vůbec dalo mluvit o něčem jako holka a kluk (ba i mnohem déle), tak jsme tu.

sebevrah
Že se narodí každý jako panic je jasný ale v mým věku už to je trapárna

A jako proč?

Já se ženil ve 23 letech jako panic a nikomu na tom nepřipadlo nic divného (ani mě).

hodnocení

0x
V 19 ti život začíná né končí
Chodïš vúbec mezi lidi - taneční zábavy ruzný festáky a jiný takový merendy nebo jen sedíš doma a čekáš až zahřmí?
Pokud si chceš užít a zatim ti to nejde tak si múžeš zaplaťit šlapku
Dúležitý je nezoufat ono to přijde času máš zatim ještě dost
sebevrah
Jak už jsem psal, mém okolí se nekoná absolutně nic
id
Napiš tvé nejbližší město a já ti najdu aktivity. A jestli neujdeš po akci 4 km domů, tak začni trénovat. Vem turistické hole a dělej si výlety. Já potkávám šikovná děvčata na tůrách a proc bys je neměl potkat ty. Přestaň fňukat a sedět dona na zadeli.
Co umíš? Kde pracuješ? Co můžeš holce nabídnout? Nemyslím peníze. Dle tvého myšlení bych si o tebe neopřela ani kolo. Slovo NEJDE neexistuje. Používáme ho tam, kde se nám nechce přemýšlet jak by to šlo.
Tak piš!
sebevrah
Bydlím u Blatné. A nemám záliby které by zajímaly holky
sebevrah
A schválně tedy najděte něco v Blatné, kde by byli lidé mého věku
asd1

A nechceš abychom ti našli rovnou tu slečnu a přivedli ti jí domu?

Zvedni prdel a snaž se ty sám. Nazdar.

Pokud jsou tvé jediné záliby fňukat a zasebevraždit se, tak dejme tomu.

Ale tak obskurní záliby, aby nebyla žádná holka, co jí to zajímá si nějak představit neumím.

Šerm, fotbal, Arduino, tvorba HTML, síťové packety, 8bitové počítače, retrogamesy, střílečky, strategie, broušení břitev, horolezectví, turistika, auta, motorky, traktory, klasická hudba, rock, folk, lidovky, hraní na kytaru, basu, harmoniku, ukulele, klávesy, vyšívání, zpracování čerstvě stažené kůže a následná práce s ní, vaření, elektronika, vesmír, film, anime, manga, furry, cosplay, RPG, detektivky, porcelán, urbex, střelba, přežití, military strategie, římské vojsko, jeho vybavení, organizace a strategie, šperkařství, koně (jak jízda, tak chov), basketball, vzduchovky, zbraně na černý prach, letadla, silnoproudé rozvody elektřiny, teoretická fyzika, pokročilá matematika, háčkování, kreslení, četba, psaní povídek, románů, cyklů, chov slepic, ... to bych psal ještě hodně dlouho, a ke každému příkladu znám osobně minimálně jednu holku, která se tomu aktivně věnuje.

Vezmi občanku, zásoby jídla a pití na tři dny a deku a zvládneš to do Prahy podle googlu za 22hodin chůze (3hodiny vlakem, 1 hodinu autem).

V Praze je spousta lidí tvého věku (z toho polovina holek) a spousta firem hledá zaměstnance (nástup nejlíp hned).

Ale vsadím se, že si stejně vymyslíš důvod, proč tohle taky nejde.

sebevrah
No dobře, ale schválně zkuste najít něco v té Blatné, když už jsem Vám napsal název města

To jsem napsal o příspěvek dřív - první krok je, že se z Blatné pěšky dostanete do Prahy a tam je příležitostí spousta.

Jestli jediný důvod, proč to nemůžete udělat je, že jste límý a bolely by vás nožičky, našetřete si na vlak.

Ale výmluvy typu "u mě doma pod peřinou žádná holka není a ven nepůjdu, to je moc práce a mě se nechce" jsou jen výmluvy.

(Respektive "ale schválně zkuste najít holku u mě doma pod peřinou...")

gilhad, vy zapomínáte že: Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod. :-D

sebevrah

dnes 10:13

"No dobře, ale schválně zkuste najít něco v té Blatné, když už jsem Vám napsal název města"

Tak toto je ale fakt vrchol Vaší a)neschopnosti, b)trolení .

To jako druzí starejte se o mne t konečně přijdu o panictví?! To Vám máme neservirovat , zřejmě asiprostitutku, až do postele nebio jak si to představujete? Každá žena byla kdysi pana a každý muž panic-ale ti co toto chtěli změnit něco prototo udělali a je jedno zda v 19 nebo jak tu jeden rádce napsal že až na své svatbě ve 23!

@babkazov: Nezapomínám, to jsem psal už pod
liska5 včera 22:53 :-D

jn
hodnocení

0x
"Ze se neco zatim nestalo" nedava logiku...
Az kdyby stalo:
- vykradl ,zapalil. dum.senioru,
- volil Stačilo nebo stranu zelených
- zdemoloval hroby na hřbitově
- posypal testoviny álio óilo s tunakem dohromady eidamem kečupem

km
hodnocení

0x

nedá se poradit nic konkrétního, když o vás skoro nic nevíme. napíšu jen jendo: váš nápad je hodně hloupý, nedělejte to. vždy jsou jiné cesty.

sebevrah
Dobře, tak moje záliby jsou zeměpis, dějepis, politika, obecně společenské dění a fotbal. A teď schválně zkuste najít něco v Blatné, co by se k tomu hodilo a byly by u toho holky.
km

já si říkal, z jaký asi jste lokality, když ji tak popisujete, ale jeslti bydlíte v Blatný v JČ, tak to je přece fajn místo. 1. jezdí tam vlak, 2. je na hlavní mezi CB a PLZ, 3. jsou tam turisti 4. kousek do písku, 5. občas kulturní akce ... nepřemýšell jste o práci nebo brigádě na tom zámku? naposled jsem tam viděl bandu mladých lidí a docela pěkný holky mezi nima. :) jestli teda nemyslíte Horní Blatnou, to by byla jiná . :-D

sebevrah
Samozřejmě že jsem přemýšlel o brigádě na zámku, ale nikdo mi nečekaně neodepsal
km

pokud tam chcete, tak když nikdo neodepíše, musíte tam osobně. znáte to jak se říká "jít si za svým"... leda, že byste nechtěl. v Blatné se hrajou taky sporty, nejen fotbal, ale taky volejbal.

sebevrah
Já Vám tedy nevím, ale volejbal jsem tu snad nikdy neviděl hrát, a to tu žiju celý život
km

no vidíte, já tam nežiju a pěkně jsme si tam zahráli celodenní turnaj u sokolovny

asd1

To bys musel vylízt z pokojíčku a jít do sokolovny nebo na hřště..

Milí rádci, "chytrému napověz" tak něco tu radit je jen ztráta času. Využijte ho jinde.

Nedivim se že ho nechce vůbec žádná, o tohle bych si neopřel ani kolo...

hodnocení

0x

To je hodně smutný případ, kdy sex je smyslem života až tak, že nemá smysl ho žít. Hodně smutnáý příběh!*alene*

sebevrah
Ano, sex a vztahy jsou smyslem života, prostě to tak je, nic hezčího na světě není

Víš jaký je smysl života? Je takový, jaký mu dáš. V tomhle věku je dobře přemýšlet nad plánem a pak hledat prostředky k jeho dosažení. Je smutné, když člověk poskakuje jako vrabec od kobilince ke kobylinci. A výsledek? Zase hovino. *alene* Když mu chybí sebevědomí, vědomí si své hodnoty, pak je to osobní tragedie. *hej* Nic ve zlém a se vší úctou.

tm
hodnocení

0x
Proti gustu...

chlochydesss
hodnocení

0x
Moudry clovek pravil: "Pouze clovek, ktery se nauci komforne existovat osamote, je pripraveny vstupovat do vztahu."
Nejvetsim redflagem pro opacne pohlavi je ZOUFALOST. Vy jste se zatim nenaucil komfortne zvladat svou samotu a vznikla zoufalost z vas strika na vsechny smery.
Na holky pusobite zoufale, je to jeden velky redflag a utikaji pred vami. Pravdepodobne jste ztratil i par kamaradu a to presne kvuli tomuto. Se zoufalymi lidmi se nechce nikdo bavit, protoze se opravnene boji, ze na ne sve zoufale pocity prenesete. Muzete na ne se svymi problemy pusobit jako energeticky upir a to vas bude tuplem kazdy ignorovat.
Drzte se rady moudrejsich, zkusenejsich a naucte se zit jako single mlady muz. Tohle jedine pomuze. Az pak se muzete zajimat o holky. Nijak jinak to nefunguje.
sebevrah
hodnocení

Nebudu se učit žít jako mladý single muž, v mém věku mám začít poznávat opačné pohlaví a ne se tady kdoví kolik let učit žít sám

Príma!

Když víš, co máš teď dělat, tak to dělej, nehledej překážky, hledej cesty.

chlochydesss
@sebevrah Jenomze dokud se to nenaucis, tak budes single anebo si klofnes nejakou jeste vetsi zoufalku a budete se konecne hroutit spolecne.
Lituji, jina moznost neexistuje a to i navzdory tomu, ze tomu jako dospely clovek odmitas porozumet.
Upozornen jsi byl, hromadu rad si dostal, takze trpet uz muzes sam. Jsi liny zoufalec, kteremu se nechce hnout prdeli a takovi jsou odsouzeni prozit mizerny a neschopny zivot pouze se svoji pravackou. Hezky den.

kimir
hodnocení

0x

Běžte na sociální sítě Facebook, Twitter, Instagram. Tam loví holky kluky za peníze. Dopředu jim nic neplatit. Až se s vámi pomilují. Jejich tam stovky. Poznáte je lehce. Málo oděvu, vystrčené zadky, spodní prádlo a většinou jsou i neskutečně krásné.. A když jim napíšete, že je vám 19 let a panic, tak se o vás poperou.

oia
hodnocení

0x

Člověče kde bydlíte že to máte 4 km na vlak a nejbližší město vůbec nežije? Nejlíp se pich hledá v zaměstnání. Tak šup do práce a nebudete mít čas přemýšlet nad kravinama ...

hujer
hodnocení

0x

Chtěl bych ti něco poradit, ale pak jsem si uvědil, že bys to stejně nemohl číst. Pokud si svrah, už nejsi mezi námi.

Sbohem- Amen.

Neboj, nebude tak zle.

Rodiče mu nedají ani na ten provaz, a navíc, jestli přijde jednoho dne domů mrtvej, nebo zasebevražděnej, tak ho táta seřeže jak psa a máma mu nedá večeři *smich*

Jestli se zabiješ, už se nevracej, to bys mě fakt nasral *smich*

mll
hodnocení

0x

Najděte si nějakého koníčka a práci a tak vůbec. Ať máte pro co žít.

A přinejhorším aspoň kámoše v klubu starých mládenců.

hodnocení

0x
Já jsem byl během dospívání taky takovej outsider, vždycky jsem si myslel že budu mít problém někoho najít a i plno potenciálních schůzek a šancí jsem z kraje odmít. Asi ze strachu nebo studu že nebudu dost dobrej.
Pak se ale ve mě něco zlomilo… Zvedl jsem se, chodil mezi lidi, na diskotéky a všechno šlo samo. Je mi 24 tudíž jsme vyrostli a dospívali v celkem stejné době, zde ti budou psát lidi mnohem starší ale to vůbec nevadí. Já zas lépe vidim i to jaké jsou dnešní holky v tom našem věku “nedostupné” a vybíravé.
To ale absolutně nic neznamená protože jakmile budeš chodit pravidelně mezi lidi tak se to povede. Prostě v sobotu sednout na vlak, autobus a jít pařit, klidně sám a budeš čumět. Kdo ti v tomhle brání? Já vim že to neni pro každýho takhle jít sám na diskotéku a podobně. Jo budou tam lidi pro který budeš divnej ale i takový pro který budeš frajer.
Navíc existuje i plno klidnějších akcí, společná turistika, FB skupiny kde holky hledaj někoho do dvojice na výlet ale i dovču.
sebevrah
A mohu se zeptat jak se ty skupiny jmenují?

Ještě jednou trolle sebevrahu- co takhle vyvinout trochu aktivity když umíš vznést odtaz o sebevraždě?!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]