Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Vím, že to vůbec není originální téma, ale musím to napsat.
Je mi 19, nikdy jsem neměl holku (nepřekvapivě jsem panic) a chci se kvůli tomu zabít. Fakt pro mě nemá smysl žít, když vím, že k tomu životu nebudu mít nikoho po boku. Žiju v prdeli světa, kde nemám jedinou možnost nějakou pěknou babu potkat a když už se tu náhodou nějaká v mým věku objeví, tak je samozřejmě zadaná. Díky předem všem za odpovědi.

7x
Dobrý den, v tomto věku byl/je panicem skoro každý druhý mladík, tak si nehrajte na někoho výjimečného, protože to ani není důvod k sebevraždě. Zkuste třeba využít služeb nevěstince (a až potom se možná zasebevraždíte
). A nepleťte si pojem "přijít o panictví" s pojmem "láska na celý život". Ráno moudřejší večera. Zdravím!
sebevrah - ale, ano poradím. Udělejte to nějak inteligentně, t.j. nekrvavě, aby ten sajrajt, co z Vás zůstane, nemusel nikdo uklízet (třeba chudáci rodiče) a do rakve půjdete vcelku. Běžte se raději vyspat a neblbněte po nocích.
sebevrah - a jak Vy to vlastně máte zařízeno? Včera jste tady plakal nad svým, ženou zatím nepoužitým šulínkem, do noci a dnes zde trávíte celé dopoledne. Práce či škola nic? Dojíždíte někam (kde je pouze svět mužů)?
sebevrah - nechci Vás zdržovat/rušit od vytouženého a jistě pečlivě připravovaného záměru, ale třeba si ještě čas na mé otázky (viz výše) najdete, resp. odpovíte na ně (myslím si, že jsou zajímavé i pro ostatní rádce).
2x
Za těch jedenáct let, co jsem tu na poradně, tu bylo víc takových zoufalých paniců. Jen to psali muži většinou mnohem starší a chtěli radu. Nepřišli hned vyhrožovat sebevraždou. Z takového zapadákova můžete přece odjet někam za prací nebo studiem. Jsou i slušné seznamky, jen si nechat poradit, jaké to jsou. Jsou i možnosti jít na brigádu, do oddílu, klubu, kurzu, na akce, prostě tam, kde se to hemží děvčaty. A pak zvažte, co vy můžete slečně nabídnout. Určitě jí neukazujte tenhle Váš poraženecký příspěvek, který snad každou dívku odradí.
Já se omlouvám, ale Vaše představa, že mám možnost se nějak stěhovat nebo kdoví co je fakt zcestná
2x
Ty woe. 4km daleko, to jsme s kamarády od 15 do cca20 let běžně chodili pěšo na tancovačky a na kole i 15km daleko, takže ty 4km je jen a pouze tvoje výmluva nebo neschopnost!
Můj názor A) trolíš a děláš si z rádců legraci ; nebo B) jsi lemra líná něco ve svém životě změnit a jen fňukáš.
4 km to máte vlak doslova za rohem. Já jsem z města a mám to 2,5 km (jezdim denně). Dá to tak 20 minut, když člověk hodně spěchá, jinak počítám spíš 30. Poslední roky nám docela dobře funguje MHD, ale roky předtím jsem to chodil pěšky nebo jsem jezdil na kole (to bylo 7-10 minut, rychlejc jak MHD, ta to dává právě za 10 minut).
Do 5 kilometrů bych to nepovažoval za žádnou extra dálku. Na kole se dá zvládnout ještě víc.
Berte to tak, že máte zajištěný pohyb.
Myslím si, že jste omylem přehodil číslice. Není Vám 19, ale 91. Když Vám dělá problémy jít 4 km na vlak, to jste opravdu nějaký neduživec. A pak není divu, že Vás děvčata nechtějí. Kdo by poslouchal lamentování, že na vlak se musí jít 4 km? Moje babička podobné ufňukané hochy nazývala "shniláček." ![]()
Je mi 71, mám 10 let pravé koleno umělé a chodím běžně na výšlapy kolem 15 km, dám 20 a když je nouze, do 25 bych to taky ušla. Víc už asi ne, "padesátky" bývaly zamlada. Dokud byly obě kolena z masa a kostí.
Akcí je všude plno. Tancuje se, cestovatelské večery, koncerty /u nás teď bude Marien
/, kino, festivaly /těším se na Folkovou Lichnici/, prostě, musíte hledat, co by Vás bavilo a kde se to koná.
Mám pořád zajímavých akcí plno. Třeba 20. 6. mám 5 akcí a nevím, kterou si vybrat: 1/ Výšlap za baťovou cvičkou, 2/ veteráni zn. Favorit na Bystřičce, 3/ myslivecké slavnosti s lesními rohy a bílými jeleny, 4/ výlet s hasiči do Kutné Hory do stříbrných dolů a nakonec 5/ zahradní oslava zeťova svátku s točící se kýtou. To je dilema. Nevím, co si vybrat. A vy tvrdíte, že u vás nic není. Musíte hledat! Jaga.
Musí hledat, nebo ještě líp, zorganizovat sám, co baví jeho ![]()
Když jsem kdysi nenašel anime skupinu, udělal jsem si ji sám a dodnes na to někteří účastníci vzpomínají.
Když jsem za covidu neměl skupinu na Shadowrun, spískal jsem ji po internetu a hrajeme dodnes, je fuk, že žijeme v různých městech.
Pomocnou ruku často nejrychleji najdeš na konci své paže ![]()
2x
1x
A co jako. Tak přestaň brečet v koutě, zvedni prdel a začni pro to něco dělat.
Btw slabocha kterej první malý problémek chce řešit tim že skočí z mostu, tak takovýho moc holek chtít nebude.
Žiješ v prdeli světa? Je ti 19, jsi dospělej a můžeš si bydlet kde chceš. Tak si najdi brigádu nebo rovnou práci i s bydlením a změň lokál, můžeš si bydlet klidně u koupaliště kam bude chodit denně stovky holek.
Např. je léto, tak je milion stánků u vody, můžeš tam prodávat a po práci balit holky po okolí. Bývá to i s bydlením. atd. atd, možností je nepočítaně. Sedět doma na prdeli a brečet = máš přesně to co chceš a zasloužíš.
1x
TWL. nečetl jsem to celý, ale tohle si přivést některá z dcer domů, tak se asi neudržím.
Chlape, ty jsi otec problému. Blatná má skoro 7000 obyvatel a pokud je ti to málo, v průměru jednou za hodinu jede vlak do Strakonic. A jestli máš problém dostat se na nádraží pěšky, tak kolo, co ti nikdo neukradne, se dá sehnat v každým druhým bazaru (nebo sběrným dvoře).
Tak tak, ne nadarmo se říká "pod ošklivým obličejem krásná frnda zahálí".
Přesně tohle radími synovi. Když nebudeš moct najít holku, miř na ošklivky. Jde jen o to naučit se komunikaci s druhým pohlavím a nacvičit balicí techniku. A když se to naučíš, málokterá pak odolá.
0x
Trochu mýcháš dvě věci dohromady. Chtít s někým mít sex a mít vztah, je velkej rozdíl. Jestli ti jde jen o sex, tak pokud nemáš nějaké vyloženě viditelné postižení, tak vždycky se někdo najde, při nejhorším si nějakou můžeš zaplatit(kdybys to chtěl vyloženě hned). Ale pokud ti jde o vztah, tak s tímhle přístupem i kdybys sis nějakou našel, bude se trápit a nakonec tě po pár měsících opustí. Vztah není o potřebě, ale o tom, že máš aktivní život, chodíš ven, máš nějaké koníčky, prostě žiješ a ty to akorát sdílíš s někým druhým.
Jinak píše ti to 26 letý chlap, který o "to" přišel až ve 23 letech a mé dosavadní vztahy bys napočítal na jedné ruce. Měl jsem stejný pocit(i stejně černé myšlenky) a taky jsem bydlel v díře která ani není na některých mapách, žádný sociální život, protože nebylo kde krom školy, ale zlepšilo se to. Takže nejdřív se zaměř na svůj život a přijde to samo.
A co jste jako udělal? Já bych si samozřejmě přál spíš ten vztah, a dobře, asi jsem to napsal blbě s tím panictvím, ale prostě mým jediným životním přáním je mít holku, která mě má upřímně ráda a já jí. Řeknu to upřímně, kdybych měl holku, tak bych jí teď držel za ruku a nikdy bych jí nepustil, nikdy.
Řeknu to upřímně, kdybych měl holku, tak bych jí teď držel za ruku a nikdy bych jí nepustil, nikdy.
Kdyby ta holka věděla, že má kluka, který se ze složitých situací vyvlíká sebevraždou, tak zdrhá od tebe nahned pryč a už jí nikdy neuvidíš. Nebo si myslíš, že toto holky nějak u chlapů naplňuje? Že mají rády lítostivé chudinky, kteří si neví rady? A řeší životní situace sebevraždou?
Jo?
0x
@sebevrah máte nejvyšší čas přestat býti zoufalcem. Chápu, že se to lehko řekne, ale TO je Váš největší problém. Svítí to jak maják. Panictví problém není.
Zkuste oslovit nějakého vztahového kouče, mrkněte se na internet, někdo takový může mít názor, který Vás osloví, a pomůže Vám do světa "nezoufalců". To je Vaše cesta, ne za každou cenu přijít o panictví.
@sebevrah Zase lžeš.
Jeden každý kluk se narodil jako panic, V naprosté většině se našla holka, kterou to neodradilo a protože to takhle jde v nepřeružené linii od chvíle, kdy se vůbec dalo mluvit o něčem jako holka a kluk (ba i mnohem déle), tak jsme tu.
0x
Chodïš vúbec mezi lidi - taneční zábavy ruzný festáky a jiný takový merendy nebo jen sedíš doma a čekáš až zahřmí?
Pokud si chceš užít a zatim ti to nejde tak si múžeš zaplaťit šlapku
Dúležitý je nezoufat ono to přijde času máš zatim ještě dost
Co umíš? Kde pracuješ? Co můžeš holce nabídnout? Nemyslím peníze. Dle tvého myšlení bych si o tebe neopřela ani kolo. Slovo NEJDE neexistuje. Používáme ho tam, kde se nám nechce přemýšlet jak by to šlo.
Tak piš!
A nechceš abychom ti našli rovnou tu slečnu a přivedli ti jí domu?
Zvedni prdel a snaž se ty sám. Nazdar.
Pokud jsou tvé jediné záliby fňukat a zasebevraždit se, tak dejme tomu.
Ale tak obskurní záliby, aby nebyla žádná holka, co jí to zajímá si nějak představit neumím.
Šerm, fotbal, Arduino, tvorba HTML, síťové packety, 8bitové počítače, retrogamesy, střílečky, strategie, broušení břitev, horolezectví, turistika, auta, motorky, traktory, klasická hudba, rock, folk, lidovky, hraní na kytaru, basu, harmoniku, ukulele, klávesy, vyšívání, zpracování čerstvě stažené kůže a následná práce s ní, vaření, elektronika, vesmír, film, anime, manga, furry, cosplay, RPG, detektivky, porcelán, urbex, střelba, přežití, military strategie, římské vojsko, jeho vybavení, organizace a strategie, šperkařství, koně (jak jízda, tak chov), basketball, vzduchovky, zbraně na černý prach, letadla, silnoproudé rozvody elektřiny, teoretická fyzika, pokročilá matematika, háčkování, kreslení, četba, psaní povídek, románů, cyklů, chov slepic, ... to bych psal ještě hodně dlouho, a ke každému příkladu znám osobně minimálně jednu holku, která se tomu aktivně věnuje.
Vezmi občanku, zásoby jídla a pití na tři dny a deku a zvládneš to do Prahy podle googlu za 22hodin chůze (3hodiny vlakem, 1 hodinu autem).
V Praze je spousta lidí tvého věku (z toho polovina holek) a spousta firem hledá zaměstnance (nástup nejlíp hned).
Ale vsadím se, že si stejně vymyslíš důvod, proč tohle taky nejde.
To jsem napsal o příspěvek dřív - první krok je, že se z Blatné pěšky dostanete do Prahy a tam je příležitostí spousta.
Jestli jediný důvod, proč to nemůžete udělat je, že jste límý a bolely by vás nožičky, našetřete si na vlak.
Ale výmluvy typu "u mě doma pod peřinou žádná holka není a ven nepůjdu, to je moc práce a mě se nechce" jsou jen výmluvy.
(Respektive "ale schválně zkuste najít holku u mě doma pod peřinou...")
sebevrah
dnes 10:13
"No dobře, ale schválně zkuste najít něco v té Blatné, když už jsem Vám napsal název města"
Tak toto je ale fakt vrchol Vaší a)neschopnosti, b)trolení .
To jako druzí starejte se o mne t konečně přijdu o panictví?! To Vám máme neservirovat , zřejmě asiprostitutku, až do postele nebio jak si to představujete? Každá žena byla kdysi pana a každý muž panic-ale ti co toto chtěli změnit něco prototo udělali a je jedno zda v 19 nebo jak tu jeden rádce napsal že až na své svatbě ve 23!
0x
nedá se poradit nic konkrétního, když o vás skoro nic nevíme. napíšu jen jendo: váš nápad je hodně hloupý, nedělejte to. vždy jsou jiné cesty.
já si říkal, z jaký asi jste lokality, když ji tak popisujete, ale jeslti bydlíte v Blatný v JČ, tak to je přece fajn místo. 1. jezdí tam vlak, 2. je na hlavní mezi CB a PLZ, 3. jsou tam turisti 4. kousek do písku, 5. občas kulturní akce ... nepřemýšell jste o práci nebo brigádě na tom zámku? naposled jsem tam viděl bandu mladých lidí a docela pěkný holky mezi nima.
jestli teda nemyslíte Horní Blatnou, to by byla jiná . ![]()
pokud tam chcete, tak když nikdo neodepíše, musíte tam osobně. znáte to jak se říká "jít si za svým"... leda, že byste nechtěl. v Blatné se hrajou taky sporty, nejen fotbal, ale taky volejbal.
0x
To je hodně smutný případ, kdy sex je smyslem života až tak, že nemá smysl ho žít. Hodně smutnáý příběh!![]()
Víš jaký je smysl života? Je takový, jaký mu dáš. V tomhle věku je dobře přemýšlet nad plánem a pak hledat prostředky k jeho dosažení. Je smutné, když člověk poskakuje jako vrabec od kobilince ke kobylinci. A výsledek? Zase hovino.
Když mu chybí sebevědomí, vědomí si své hodnoty, pak je to osobní tragedie.
Nic ve zlém a se vší úctou.
0x
Nejvetsim redflagem pro opacne pohlavi je ZOUFALOST. Vy jste se zatim nenaucil komfortne zvladat svou samotu a vznikla zoufalost z vas strika na vsechny smery.
Na holky pusobite zoufale, je to jeden velky redflag a utikaji pred vami. Pravdepodobne jste ztratil i par kamaradu a to presne kvuli tomuto. Se zoufalymi lidmi se nechce nikdo bavit, protoze se opravnene boji, ze na ne sve zoufale pocity prenesete. Muzete na ne se svymi problemy pusobit jako energeticky upir a to vas bude tuplem kazdy ignorovat.
Drzte se rady moudrejsich, zkusenejsich a naucte se zit jako single mlady muz. Tohle jedine pomuze. Az pak se muzete zajimat o holky. Nijak jinak to nefunguje.
Nebudu se učit žít jako mladý single muž, v mém věku mám začít poznávat opačné pohlaví a ne se tady kdoví kolik let učit žít sám
Lituji, jina moznost neexistuje a to i navzdory tomu, ze tomu jako dospely clovek odmitas porozumet.
Upozornen jsi byl, hromadu rad si dostal, takze trpet uz muzes sam. Jsi liny zoufalec, kteremu se nechce hnout prdeli a takovi jsou odsouzeni prozit mizerny a neschopny zivot pouze se svoji pravackou. Hezky den.
0x
Běžte na sociální sítě Facebook, Twitter, Instagram. Tam loví holky kluky za peníze. Dopředu jim nic neplatit. Až se s vámi pomilují. Jejich tam stovky. Poznáte je lehce. Málo oděvu, vystrčené zadky, spodní prádlo a většinou jsou i neskutečně krásné.. A když jim napíšete, že je vám 19 let a panic, tak se o vás poperou.
0x
Chtěl bych ti něco poradit, ale pak jsem si uvědil, že bys to stejně nemohl číst. Pokud si svrah, už nejsi mezi námi.
Sbohem- Amen.
0x
Pak se ale ve mě něco zlomilo… Zvedl jsem se, chodil mezi lidi, na diskotéky a všechno šlo samo. Je mi 24 tudíž jsme vyrostli a dospívali v celkem stejné době, zde ti budou psát lidi mnohem starší ale to vůbec nevadí. Já zas lépe vidim i to jaké jsou dnešní holky v tom našem věku “nedostupné” a vybíravé.
To ale absolutně nic neznamená protože jakmile budeš chodit pravidelně mezi lidi tak se to povede. Prostě v sobotu sednout na vlak, autobus a jít pařit, klidně sám a budeš čumět. Kdo ti v tomhle brání? Já vim že to neni pro každýho takhle jít sám na diskotéku a podobně. Jo budou tam lidi pro který budeš divnej ale i takový pro který budeš frajer.
Navíc existuje i plno klidnějších akcí, společná turistika, FB skupiny kde holky hledaj někoho do dvojice na výlet ale i dovču.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.