Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikdy jsem neměl holku a ani nic jiného

Od: jjjjjjjj odpovědí: 29 změna:

Vím, že toto je téma, které se zde opakuje mnohokrát, ale musím to napsat.

Je mi už skoro 19 let a nikdy jsem neměl holku. A co je horší, nikdy jsem se ani nelíbal, nedržel za ruce, pomalu jsem se s holkou ani neobjal.

Naprosto mě frustruje, když vím, že všichni mí kamarádi to doma se svýma holkama dělají a já nic.

A až mi začnete psát, ať jdu někam do společnosti, tak Vám řeknu, že bydlím v takové p*deli světa, že to není možné.

Mám zkusit seznamky, nebo prostě oslovování na veřejnosti?

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tm
hodnocení

5x
A v té prdeli 50 procent populace netvoří ženy? To jsou nějaká kasárna? Když holt každému jde jen o fejsbůček, instáč a veškerý volný čas na telefonu, tak se pak nediv, že ti to žádná neudělá. Je nová doba - onanuje se nad mobilem, v hospodě všichni sledují instáč, velká část mladých pořádně neví, co jsou za pohlaví... je otázkou času, kdy dítě budete vybírat v aplikačce

hodnocení

3x

Co děláte za školu, nebo jste již v pracovním poměru?

Jste sám, nebo žijete s rodiči? Máte na rodinu vazby, nebo rodiče potřebují od Vás pomoc? Potom by následující rada byla dost těžko proveditelná. Ale pokud jsou nějací sourozenci, tak by neměl být problém.

Pokud již pracujete a máte nějaký papír (vyučen) poohlídnout se po práci ve velkém městě, kde jsou podniky, které poptávají Vaši profesi. Najít potom podnájem, přestěhování, zabydlení, najít kamarády a posléze i nějakou tu lásku.

Děvče se Vám musí líbit a Vy zase jí. V 19 letech není potřeba spěch. Vše přijde. Neporovnávejte se s druhými, žijte svůj vlastní život, naprogramujte si ho tak, abyste byl spokojený a byl možný uskutečnit.

doplněno 03.12.25 10:17:

Doba se změnila a osobně bych ty seznamky na internetu nezatracovala.

Mějte portfolio hledání co nejširší.

I když profilů děvčat v Praze, Brně bude o mnoho více než třeba v Aši nebo Bruntále.

-------

Jak jsem projížděla různé seznamky, tak vidím v diskuzích, že si uživatelé stěžují, že seznamky jsou mrtvé, že tam není takový cvrkot, co dříve. Ale zase to může být v jiné věkové kategorii než co jste Vy.

hodnocení

2x

Tak si začni zvykat, no.

hodnocení

2x

Zamerajte sa na rozdiel medzi vami a tymi kamosmi, ktori partnerku maju. Kde sa zoznamili oni?

Kde pracujete alebo studujete? Aky je vas denny program, ked skoncite v praci / skole? Co robite cez vikend?

Zoznamku vam neradim, to vas bude len viac frustrovat, tam je obrovsky pretlak ludi ako vy a aby ste nejaku zaujali, museli by ste byt velmi orginalny.

hodnocení

1x

Pokud nechodíte do společnosti, tak klidně zkuste ty seznamky. Jsou páry, kterým se i tímto způsobem seznámit povedlo a zůstali spolu. Záleží na tom jakým způsobem dokážete slečny zaujmout, jaké máte charizma, zda najdete s nějakou společné záliby atd..Buďte trpělivý a třeba budete mít štěstí...

happygod
Je to tak, svoji první přítelkyni jsem poznal v 19 letech na seznamce a jsme spolu už 16 let

hodnocení

1x
Nejsem důchodce. Zaujala mne informace "všichni mí kamarádi to doma se svýma holkama dělají " - to si natáčí a sdílí vám video? Nebo si to fotí? Nebo je to jejich tvrzení? ... Je to jako s politikou - nikdo vám za 4 roky nedá, co já za 4 minuty slíbím.V daném věku jsem rozhodně nebyl obletován. Manželka byla panna ještě den po svatbě ve svých 23 letech. Spousta lidí vašeho věku řeší sex formou OnlyFans s kapesníčkem v pokojíku. A pokud se někdo chová jako děvkař, 19 let není konec života, ale právě takoví lidé si svou volbou můžou svůj teoreticky dlouhý život velmi zkrátit nebo minimálně zkomplikovat. Když tu občas čtu podobný dotaz u 30ti letého, rozumím, ale v 19ti - to je nesmysl se nad tím trápit.Chcete holku jen kvůli sexu? Nebo jste jen osamělý? V každém případě lze doporučit zájmové kroužky a spolky. Tanec, hudba, sport - podle chuti a svých možností, ale třeba i nějaké deskovky...A že musíte dojíždět? Syn jezdil 50 km 2-3x týdně kvůli tanečnímu folklornímu kroužku... začal hrát s cimbálkou a tančit nejen po ČR. Neuvěřitelné, kolik žen najednou člověk potká, které by si chtěly zazpívat, zatančit..

Cit : "Neuvěřitelné, kolik žen najednou člověk potká, které by si chtěly zazpívat, zatančit.. "

Nas mladenec ma zaujem o uplne ine aktivity ... a ak ho nikdy spev a tanec nezaujimali, nema vyznam, aby sa tomu zacal nasilu venovat. Samotna nejaka aktivta v kruzkoch mu opat orgazmus neprinesie, ak bude mat plno kamaratok, ale ani jedna ho nebude vnimat ako partnera na sex.

Já čtu, že bydlí v prdeli světa - ne že ho něco nezajímá nebo neumí... - proto píšu, že někteří jezdí za zábavou či seznámením a nečekají jako ta panenka v koutě.

A o sexu také nepíše, že chce hlavně a jen to. Není dobré, aby takový člověk přišel za slečnou se slovy "můžeme si zaš.kat?" - evidentně chce někoho, s kým mu bude dobře. A ne jen těch pár minut.

jjjjjjjj
hodnocení

Tak samozřejmě, že mi nejde jenom o sex, to bych si asi zašel do bordelu.

tm
hodnocení

1x
Doma klátí všichni jednu holku za druhou... a maminka za zdí klepe řízky, pere potřísněné prádlo v batoli a tatínek louská ořechy na cukroví.
bear

... prostě Vánoční idyla :-D

km
hodnocení

0x
zacni ve skole. pak treba v mhd, tak jsem se seznamil ja.
jjjjjjjj
01.12.25 22:32
hodnocení

Díky

tm
Nj v MHD... jenže to bude sexuální obtěžování

hodnocení

0x

Prosím, co znamená to ... a ani nic jiného?

My dospělí víme.:-D

nothingspecial

Může jít o spoustu věcí. Třeba nafukovací člun *smich*

slon

Bééééé je správně. *hi*

Vlastně už vím...nějak si nemohu zvyknout. Ono je těch pohlaví mnohem víc.

bear

My, kteří ctíme přírodu a jen dvě pohlavý MALE a FEMALE, to dnešní myšlení světa o pohlavích nepochopíme nikdy.:)

yarda1
hodnocení

0x

Na obvyklou otázku dám obvyklou odpověď: Chodil jsi do tanečních a když ne tak proč ne? A pokud odpovíš. že od vás je všude daleko tak to znamená, že se moc nesnažíš.

V tvém věku jsem na to byl podobně. Ale měl jsem jiné starosti, začal jsem studovat na VŠ a pokud jsem uvažoval o nějaké dívence, tak jsem si říkal, že to časem přijde. A časem to přišlo. Našel jsem takovou co jsem o ni stál a co ona stála o mě.

BTW: Zkus se na to podívat z druhé strany. Kdybys byl dívenka, hledala někoho na vztah a potkala jsi někoho jako teď ty, chtěla bys s ním chodit a když ne, tak proč ne? Dívenky a jejich matky si taky vybírají (nebo aspoň by to měly dělat).

yarda1

Vybavilo se mi když jsem byl ještě šťastně svobodný, jedna rodinná známá se o mně zmínila jisté dívence:

"Když on chodí takový neupravený, jednou jsem ho potkala a měl rozepnutý kabát."

"Kabát, vážně? A ne příklopec?"

"Příklopec ne. Kabát."

:(

asd1
hodnocení

0x
Trošku se snaz. Btw bydlet v nejaky pr...i nevadi, a taky tam bydlet nemusíš, můžeš bydlet v Itálii a balit italky.. nebo český aupair v Anglii, spolužačky v Brně, tyden cundrovat po cechach.. jen pro to musis něco málo udělat a ne brečet v pokojíku.
Sport-na treninku a zavodech potkas hafo holek,turistika, brigady,tanecni.. mozností mas milion.
Btw kámoši na tom můžou být úplně stejně a jen kecaj aby nevypadali trapne.
jjjjjjjj
hodnocení

No tak já vím, že holku mají už jenom proto, že jsem tu holku s nima viděl.

hodnocení

0x

Je mi to sice líto ale: "Jaký si to uděláš, takový o máš. . . "

Můžeme tě politovat, poradit, držet ti palec, ale konat musíš sám. Sám dobře víš, co bys měl dělat, ale myslíš si, že ti poradíme zázrak? Ne ne! Cestu a způsob musíš zvolit a vykonat ty sám! *hej*

smode2
hodnocení

0x

Hlavně si uvědom, že zde ti odpovídají většinou důchodci. Sice správně, ale v jejich době se seznamovalo trošku jinak. Navíc doba se vyvíjí strašně rychle, takže by ses měl opravdu zeptat kamarádů jak a kde se seznámili oni. Bude se tak jednat o pravděpodobně nejlepší a v současnosti fungující strategii. Je ti 19, to není nic. Jestli jsi zde četl dřív, tak víš, že je zde každou chvíli někdo kdo byl panic třeba do 25 nebo i 35 a dnes je v dlouhodobém vztahu. Důležité je nečekat a jít do akce. Pokud jsi měl dobrý vzor v otci (choval se obecně jako správný chlap), půjde ti to lépe, pokud jsi například vyrůstal jen s matkou či obecně s ženami, budeš to mít těžší a v tom případě bych doporučil nějakou knížku o seznamování. Sám jsem nikdy nepotřeboval, ale vím že kamarádi občas studovali a moc si pochvalovali.

riva
hodnocení

0x

Je doba digitální a všechny holku jsou zalezlé doma na mobilu. Takže seznámení přes seznamky nebo online hry pokud se v tvém okolí (studijním, pracovním) holky nevyskytují.

jajo
hodnocení

0x
Však to je normálne, teraz Ťa to caká, tak najprv by si sa mal pripraviť na to aby si si vedel založiť rodinu, vzdelanie. Veľa ľudí si našlo až ku koncu vysokej priateľku...a založili si s ňou rodinu. Ako nič Ti neujde máš 20 rokov, mozog Ti rastie do 25 približne. Však to je na celý život snáď, tak tomu daj čas a počkaj si na ňu anpripravuj sa na ten vzťah. Lebo získať dobrú ženu to ju budeš musieť presvedčiť. Ako muž by si mal mať predstavu čo ocakavaš a čo chceš..od života. do 60 tky máš 40 rokov. To máš už starobu..mladú starobu. Ale veď už v 50 tie sa cítime starí, čo si budeme klamať. Takže si nájdi seberovnú, rozumnú s dobrým srdcom, ale tá iskra tam musí byť. A potom uvidiš, keď sa s nejakými stretneš. Veď aj ženy hľadajú si myslíš že dievčatá mladé ženy nehladajú? Niekoho zodpovedného komu môžu veriť, že im bude verný? Vyzretého? si? Veď ja neviem čo vás to neučia v škole výchovu o ,anzelstvu a rodičovstvu. No ale kde nájdeš také dobré dievča neviem, ale viem že sú a ty jej budeš pomáhať, viesť ju, nech ona sa môže starať o vaše deti. Takže sa rozprávaj s dievčatami, aby si ich spoznal a ona si Ťa nejaká chytí, keď jej dáš šancu, skús byť priateľom, priateľský, múdry nie naivný, ale rozhodný. Choď na nejaké kresťanské stretká, tam sú aj kamarátky veriacich dievčat, festivaly, aj na zoznamku, jasné, ale o tom píšu nie dobre. Normálne si pozri že kde sa stretávajú u vás a tam chod, a to nepoznáš žiadne dievcata

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]