Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akné z hormonů

Od: romanaa odpovědí: 8 změna:
Dobrý den ,dělají se mi občas Bolaky plne hnisu ,je to pro mě psychicky náročné a brečím z toho ..není to pro mě příjemný vůbec...vypadám hrozně . Paní doktorka mi dnes na kozni řekla že na to nic není na hormony že to prostě tak někdo má...opravdu nefunguje nic? Přece se nemůžu takto trapit...jako co je špatně s těmi hormony ...co můžu dělat

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Netrápit se, přišlo samo s věkem, samo s věkem odejde a fyzická pohlednost není vaše nejdůležitější kvatita. Teda aspoň doufám ...

hodnocení

0x

Nepíšete věk, ale dost často pomáhá antikoncepce*palec*

doplněno 19.01.26 18:24:

aha, koukám, že jste již odpovědi dostala v dotazu dříve položeném ...

bear
hodnocení

0x

občas Bolaky plne hnisu...

Občas? Tak to tak hrozné nebude, ne? ;)

Co ti napsala z protizánětlivých léků na zmírnění?

romana
hodnocení

Občas ano ,což třeba zmizí až za měsíc napr a objeví se za týden klidně falxi nebo za měsíc...takže žijí furt v napětí atd...a z toho mi není dobré psychicky . A to taky moc tomu neprida. Nic dala antibiotika a mastičku to je celé.
romana
hodnocení

A právě že je mi 35...mám ročního syna . Brala jsem prášky curacne které jediné pomohly na její doporučení . Po těhotenství pio roce se mi to opět objevilo...
bear

Tak tomu dej čas a snaž se odbourat stres. To taky dost pomůže.

Všechno nejde hned.

Držím palce.;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, na akné stejné tazatelky stačí založit jen jeden dotaz a potom v něm pokračovat. Zdravím!

poradte.cz/...

km
hodnocení

0x

zkuste oslovit jiného lékaře, změnit lékře, pokud ten stávající to nedokáže řešit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]