Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam nahlásit narkomanku

Od: repe odpovědí: 20 změna:
Realitní kancelář mi obsadila byt paní z které se vyklubala neplatící narkomanka do domu za ní chodí samý narkomani, a lidé v domě se jí bojí. Jak se jí zbavit, nebo kam jít nahlásit na léčení, nebo bude se s tím zabývat policie, co udělat?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jir
hodnocení

5x
S ohledem na zdejší zákony se jako nejúčinnější prostředek jeví usilovné modlitby...
ben®

jir - a přitom taková blbost, ale tady se to líbí .

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, pokud takto chcete řešit Váš problém s neplatící nájemnicí (viz odkaz), tak tím si nepomůžete, resp. samotný fakt, že někdo bere drogy (nebo nějaký jiný nájemník je alkoholik, kuřák, děvkař či smrdí), k vystěhování nevede. Rozumím, že se chytáte toho pověstného stébla, ale postupujte legálně, t.j. onou žalobou, kterou jste už prý podal (a nikoliv jako práskač). Zdravím!

poradte.cz/...

repe
hodnocení

Ale ona narkomanka opravdu je, V bytě je spousta jehel Mám to nafocené když jsem tam byl s policií
ben®

repe - měl jsem v bytě/v nájmu alkoholiky i kuřáky a bylo tam spousta flašek i vajglů. Vyfocené to nemám a policii jsem to nehlásil. Je tam varna? Máte na to důkaz? Našla ji tam policie, když tam byla? Prodávají se tam drogy? Máte na to důkaz? Máte, hlaste znovu policii. Nemáte, tak čekejte na rozhodnutí soudu.

@repe : ako vidite, policiu nejake ihly nezaujimaju, rovnako vas problem s neplatickou. Cize tadial cesta nevedie. Ako na to, ci uz legalne alebo nelegalne, ste rady dostali minule.

Hlavne zabudnite na to, ako niekedy od fetacky dostanete dlzny najom. Cim skor ju odtial dostanete prec, tym mensia skoda pre vas.

repe
hodnocení

Byt otevřeli z toho důvodu že se z bytu šířil strašný smrad, přece jí tam nenechám bydlet zadarmo v klidu, příkaz k vystěhování u soudu stále čeká jak dlouho toť otázka ale aspoň jsem jí za pomoci policie doručil výpověď k vystěhování kterou poštou nepřebrala
ben®

repe - ale mrtvola v bytě asi nalezena nebyla, že? A víte, kolik nájemníků má v bytě třeba dlouhodobě odpadky a také to nevoní? Ovšem, to nemá řešit policie, ale spíše správce, resp. SVJ.

hodnocení

2x

Nahlaste to obvodne oddelenie policie ako predaj drog, aj ked by to pravda nebola a len si tam pichaju, co kupia inde.

Liecenie jej moze nariadit len sud, aj to len v pripade, ked to bude sucast ineho trestu (napriklad za ten predaj). Ak sa niekto rozhodne prefetovat na smrt, tak to ziadny sud zaujimat len tak nebude. Na ulici je plno fetakov a alkoholikov, kym nepachaju trestne ciny, nikoho to nezaujima.

hodnocení

0x

Odpověď asi tuším, ale zeptám se: Co na to realitka?

repe
hodnocení

Asi vím co si myslíte, realitku to vůbec nezajímá hlavně že sebrala peníze za provizi
ben®

repe - realitka je jenom zprostředkovatel, ale to neznamená, že bude za nájemce ručit během celého nájemního poměru.

@ben: To není vůbec jisté. Záleží na tom, jak je sepsána smlouva. U některých typů smluv s realitkou je garantována platba nájemného a bezproblémový průběh nájmu. Což je ovšem vyváženo pravidelným měsíčním "výpalným".

ben®

amper - což není tento případ, protože si tazatel stěžuje, že si jen vzali provizi a více je nezajímá. Případ, který popisujete, nebudu rozporovat, ale takových realitek nebude asi mnoho. Vím, že takovou garanci dávají některé radnice, když jim občan nabídne svůj volný byt pro někoho potřebného (a to město tam potom nájemce dodá, hlídá a je ochotno i platit nájem za případného neplatiče). Před časem jsem to chtěl využít, tedy pronajímat přes "město", ale naše (zaostalá ) radnice to nedělá.

@ben: Pravděpodobně ano, ale věta "hlavně že sebrala peníze za provizi" úplně nezní jako stoprocentí definice definitvně jednorázové platby.

A co se týká opakovaného měsíčního příjmu realitky procentem z nájmu (provize), zas tak vzácný jev to není. Peníze si vezmou rádi, se zárukami je to horší (proto jsem se ptal).

27.10.25 10:27
hodnocení

0x

A plati?

A jo pardon. To neplatici jsem prehledl.

other
hodnocení

0x
Viděl jsem nějaké video na YouTube přímý prenos
repe
hodnocení

jake video?

hodnocení

0x

Jak víte,že jsou narkomani?Pokud jsou a nic nevyvedou,moc se nedá dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]