Mám v bytě neplatičku, už je tam bez smlouvy a odmítá se odstěhovat, do bytu mě nepustí, ani neotevře. Potřebuji dělat opravy co mám dělat nikomu neotevře ani kontrola plynu atd Žalobu u soudu mám podanou.
Jestli máš někoho známého který se ničeho nebojí tak s ním uzavři na oko smlouvu jako reálnou a vymontuj zámky a normálně ať se tam nastěhuje a začne jí dělat peklo ze zákona je to v pořádku. Případně na tohle to samé už se specializovali i firmy kterým samozřejmě musíš zaplatit
Ona ve vašem bytě bez smlouvy. Takže cizí člověk ve vašem bytě. Napřed ji dát písemně termín, do kdy se má vystěhovat, po této době, že se tam bude stěhovat již nový nájemník, nalepit ji to na dveře. Když se nehne, vyčihnout kdy chodí pryč, vyměnit zámek. Jestli tam má pár věcí, dát za dveře, horší by to bylo s jejím nábytkem. Až bude zvonit, ať ji otevře nějaký váš známý a sdělí ji, že on je již nově nastěhovany. Smlouvu bude mít v ruce. Ona žádnou. Nebo tam přijďte sám ještě s někým, jako když jdete domů, znepříjemnit ji to. Převléct se do pyžama, zeptat se jí, co ona tam u vás v bytě dělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.