Nejste přihlášen/a.
Asi už jsem starý a nemyslí mi to jak by mělo, proto potřebuji poradit. Po dlouhém zkoumání a čtení jsem stejně nepochopil. Potřebuju jet do Ostravy /vlakem/, tam jako důchodce sednout na tramvaj, za 2 hodinky zase zpět. Mně to ale stále nabízí jen nějaké hloupé elektronické jízdenky. Nechci si stahovat do mobilu na jednu jízdu nějakou aplikaci. Zaplatil bych kartou v tramvaji, ale jak přístroj pozná, že jsem důchodce? Vím že asi odstoupili úplně od papírových jízdenek, ale tento systém je divný. Poradí prosím někdo?
Tak jízdenku na vlak, normálně na pokladně (počítejte z vyšší cenou než přes aplikaci)
No a v Ostravě, taky jsem čučel jak péro z gauče. Ale já tam už dobrejch 20 let nebyl
No ale hned venku před vlak. nádražím je automat, tam si můžete jizdenku elektronicky zakoupit (stačí kreditka a pár kliknutí) pro případnou kontrolu revizora, stačí ukázat kreditka. Revizor přiloží k přístroji a hned ví že máte zaplaceno.
A nebo ještě jednoduše si jí koupit v tramvajce přes terminál (kreditka nutnost)
Jo sorry duchodce nevím, já platil celodenní a rodinnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.