Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu si jako OSVČ někde průběžně kontrolovat zda mám vše v pořádku zaplacené?

Od: kniha odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, dá se zjistit, zda mám v pořádku zaplacenou daň z příjmu? Myslím, že se dá registrovat na finanční správě nebo kde jsem to viděla online a mít tam svůj účet a tak bych mohla mít přehled, zda jako OSVČ mám vše v pořádku, tedy, že jsem v pořádku podala daňové přiznání, že je vše správně vyplněno a že mám zaplacenou daň z příjmu? Já jinak jsem všude přihlášená a vše si kontroluji, jste někdo jako OSVČ přihlášení a kontrolujete si, že je vše u vás v pořádku? Já bych se ráda ujistila a měla přehled.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na www.mojedane.cz můžete vidět veškerou komunikaci s Finančním úřadem a zaplacené platby. Že je všechno vyplněno zjistíte tím, že použijete k daňovému přiznání a další věci formuláře tamtéž, ovšem zda jsou v něm čísla správně, to už víte jenom vy. Neuvidíte tam ovšem pohledávky a platby ve vztahu ke zdravotní pojišťovně a ČSSZ.

ttt
hodnocení

2x

staci bankid nebo prihl. pres datovou schranku

jde kontrolovat platby/dluhy na cssz a vzp..

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, je to zbytečné, protože kdyby byl problém, tak Vás úřad osloví (a vyzve např. i k nápravě). Věnujte se raději podnikání, ať neskončíte utrápená jako tazatelka viz odkaz. Nejste to zase Vy (a pod jiným nickem)? Zdravím!

poradte.cz/...

Rozhodne to neni zbytecne.porad je lepsi problemum predchazet nez je potom resit pod pohruzkou placeni penale.

ben®

oleksiy - Vy tady máte přehled, tak jistě vidíte, že stejná tazatelka (která tady mění nicky častěji než ponožky a ani už nikde nereaguje) se ptá stále v podstatě na totéž. Chudák podniká, ale nemá o tom vůbec "šajnu" a je jen ustrašená/utrápená. A už si tady najděte zase někoho jiného a pruďte zase tam .

kniha
hodnocení

Tak utrápená určitě nejsem, já na co jsem se ptala, to už mám vyřešené, mě prostě pomáhá se ptát na něco z tohoto soudku, když si tím nejsem jistá a pak to vyřeším, prostě mi to pomáhá, utrápená rozhodně nejsem, to si nechte pro manželku, pokud nějakou s vaším přístupem máte, zbytečně se navážíte, zvládám mnoho věcí a vždy si poradím, ale prostě když si nejsem jistá tak se zeptám, pomáhá mi to. To ale neznamená, že když jsem se na něco v určitém datu ptala, že to pořád řeším a neposunula jsem se, chtělo by to se občas zamyslet než dávat nesmyslné komenty, nechápu nenávistné lidi, jako jste vy, asi máte nějaké osobní problémy, tak nejdříve by to chtělo se zamyslet, hezký den.

ben®

snek/kniha/krocnela - holky, tak už se nezlobte . Jo, možná nejsem zrovna "miluša", ale nick udržím léta stále jen jeden (neschovávám se). A kdybych Vás nenaštval, tak už se tady ani neozvete.

2024
hodnocení

0x

Nevidím k tomu důvod.

Sociální a zdravotní pojištění platím pomocí trvalého příkazu každý měsíc a daně 1x za rok dle DP.

Co bych na tom měl kontrolovat? Už takhle nevím co dřív.

km

každý rok měníte příkaz? děkuji

hodnocení

0x

Ano. Moje dane > Má osobní DIS+ > Poslední pohyby na osobních daňových účtech
Formálně chybné přiznání nelze elektronicky podat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]