Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychle zaschnutí puchýře oparu?

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:

Na netu je toho plno, prosím jen osobní zkušenost, v pondělí mám zubaře a další termín má až v březnu. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zubař může být nekompromisní, raději počítejte s tím, že vás s infekčním oparem vůbec nevezme ! Přidám radu: Až se udělá stroupek, mažte jej bílou zinkovou mastí, pomůže to k rychlejšímu vyhojení.

hodnocení

1x

Vypálit lihem z lekárny. Je to nejrychlejší

nov
hodnocení

1x

poradte.cz/...

viz vaše rada, ajo.

hodnocení

Bohužel už to na mne nefunguje, mám opary často, dosti proto, že nesmim B12

mate59
hodnocení

0x

Vrstvičku Zoviraxu nebo jedlou sodu,nebo zubní pastu s fluorem.

liska5
hodnocení

0x

Mastičky, co obsahují aciclovirum, jako např. Herpesin. Brát B komplex, lehkou stravu a odpočinek.

Prý co nejdřív, jak místo začne brnět, ledovat kostkou ledu ze zeleného čaje. Ty mít v mrazáku na první pomoc... Někdo radí kurkumu koření, ten prášek na to nalepit...Taky propolisem v lihu potírat..

hodnocení

Masti semusi brát hned

runner2
hodnocení

0x
Hypermangan na omývání + herpesin v tabletách ale ten je na recept.
Jinak mě zubař s oparem vzal. Říkal, že já jeho ohrozit nemůžu (rukavice). Ale asi záleží co vám bude dělat.

hodnocení

0x

Mně kdysi někdo poradil, když opar je v počátečním stádiu a ret začne svědit, silně namazat zubní pastou. Opar se neudělá. Zabírá to, zrovna na vánoce jsem to včas takhle zachytila.

Na váš puchýřek už je pozdě, já to vysušuju francovkou, ale to je záležitost několika dnů. Mažu každou chvíli.

111®
hodnocení

0x

Dermatolový kolíček v obalu rtěnky a vyberte si odstín..používám léta..a na desinfekci od Justu 31 bylin..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]