Nejste přihlášen/a.
Na netu je toho plno, prosím jen osobní zkušenost, v pondělí mám zubaře a další termín má až v březnu. Děkuji.
Mastičky, co obsahují aciclovirum, jako např. Herpesin. Brát B komplex, lehkou stravu a odpočinek.
Prý co nejdřív, jak místo začne brnět, ledovat kostkou ledu ze zeleného čaje. Ty mít v mrazáku na první pomoc... Někdo radí kurkumu koření, ten prášek na to nalepit...Taky propolisem v lihu potírat..
Mně kdysi někdo poradil, když opar je v počátečním stádiu a ret začne svědit, silně namazat zubní pastou. Opar se neudělá. Zabírá to, zrovna na vánoce jsem to včas takhle zachytila.
Na váš puchýřek už je pozdě, já to vysušuju francovkou, ale to je záležitost několika dnů. Mažu každou chvíli.
Dermatolový kolíček v obalu rtěnky a vyberte si odstín..používám léta..a na desinfekci od Justu 31 bylin..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.