Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouhý první sex?

Od: petrkominek odpovědí: 10 změna:
Jak dlouhý by měl ideálně být první sex s predehrou a jakou nejlépe pozici začít a skoncit?
výtka
Upozornění od sys strejc 09. 02. 2017 11:43:05
Už je to tu zase... poradte.cz/... jen autor se opět jmenuje jinak

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prazskejpepik*
hodnocení

0x

s mužem a nebo ženou?

hodnocení

0x

Nejde o délku - jde o přirozený spád událostí. Jakékoliv plánování a stres je špatně!

krtek6*
hodnocení

0x

opět další otázka, která mi ummožní odpovědět vtipem... "sex je to první dvě minuty...pak už je to jen prom**anej čas" :-D

rejpal
hodnocení

0x

"upozornění... jen autor se opět jmenuje jinak" - rubrika je také jiná, občas se to při odpovědi přehlédne.

doplněno 09.02.17 13:39:

Když jsem to napsal byla rubrika jiná, nyní už ne. Strýci (pokud jste to provedl vy), domníval jsem se že sys je od toho, aby dělal pořádek, ne od toho aby dělal bordel! Není to u vás první případ, kdy přejmenováním a přesouváním otázek poškozujete odpovídající.

výtka
Upozornění od sys strejc 09. 02. 2017 14:08:06
Poradna je určena pro rady či rádce! Nikoliv pro rejpaly vašeho formátu! A jsem strejc®, nikoliv Strýc. Taky vás neoslovuji Rypáku, ačkoliv si to plně zasloužíte.
rejpale, Vás nikdo nemůže poškodit! Počítat Vaše nicky jsem přestal při čísle 35.
To se to anonymně rejpe, co?
.
Kvůli Vám podobným zavedl admin funkci moderátora...

tylerhall*
hodnocení

0x
Cca 10 minut s kámoškou na betonu u rybníka.

mot
hodnocení

0x
17minut +-2 minuty, startovaci i ukoncovaci pozice stejna, tedy ty v ni.

cechacek*
hodnocení

0x

Někdy 5 vteřin a dost, záleží na různých okolnostech

vykuk*
hodnocení

0x

Délka a technické provedení prvního (každého) sexu (já bych volil spíše termín milování) je odvyklá od zůčastněných aktérů.

Předehra: rozpálit do červena všechny zůčastněné ( jeden a více osob)

Startovací pozice: mít přehled o umístění pohlavních orgánů

Finální pozice: ideálně nemyslet kde a kdo jsem, s kým jsem , jaké bude bodové ohodnocení a myslet jen na to, že TO BYLO.

Před ukončením aktu a než vše budete publikovat na internetu, zkuste se zeptat nebo odhadnout, jestli vaše partnerka se již také klepe na internet nebo jestli náhodou není v polovině rozdělané práce.

Práci zdar

dylin
hodnocení

0x

Zbytečná otázka... o délce prvního sexu ti rozhodne tělo samo. Když napoprvé vydržíš víc jak dva pohyby, tak si můžeš trtkat jak dlouho chceš *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]