Nejste přihlášen/a.
Asi ti to strhla banka přes jejíž bankomat jsi vybíral. Je to obecný problém a dá se to řešit pouze tím, že se naučíš číst. Bankomat vždy varuje, když si jeho banka bude chtít něco připočítat. Vždy tam je možnost stisknout STORNO (nebo CANCEL) a hledat bankomat jiné banky. Já v Česku z Revolutu nevybírám (i když by se mi to vzhledem na dobíjecí provizi asi vyplatilo), jen jsem slyšel že například bankomaty Spořky právě účtují přirážku. To že máš výběry zdarma, znamená že Revolut si nic neúčtuje. Úplně stejně je to v té televizní reklamě jisté banky, že výběry jsou na celém světě zdarma - už tam neříkají že si provozovatel bankomatu může něco připočítat.
Celý ten problém je ještě složitější o to, že jinak se to chová ke kartám VISA a jinak k ECMC, a ještě bůže být rozdíl u starých karet vydaných v Británii a nových vydaných v Litvě.
V KsichtoKnihové skupině "Revolut CZ" je nepravidelně udržován dokument shrnující zkušenosti s různými bankomaty, dávám ti ho v příloze sem.
![]() | Revolut_FreeATM.xlsx | 27.33 kB |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.