Nejste přihlášen/a.
Není to normální.
Když přineseš něco jiného, stane se. Žádná mamka by neměla na své dítě kříčet. Pokud stále řve, může dítě začít i koktat a nic se mu potom nedaří. Bojí se.
Mamka by doma měla vytvářet klid a pohodu. Také bys měla dostávat od mamky podporu.
Ať se to zlepší. Držím palce.
Třeba nejsou tak bohatí aby si mohli kupovat levné věci. Na konzervě ušetří 20Kč a pak u veterináře platí 1020Kč
Eriko, mám dojem, že máš problém hlavně sama se sebou a to stěžováním si na druhé nevyřešíš, Myslím, že už jsem ti jednou na něco odpovídala a napsala jsem ti, ať mi napíšeš. Ale neozvala ses. Pokud potřebuješ radu nebo pomoc, musíš komunikovat, jinak to tady můžeš používat jenom jako web přání a stížností, a to je na nic. Tak se ozvi...PĚKNÝ DEN !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.