Nejste přihlášen/a.
2x
Takže je to ve výsledku chyba dcery - jestli máte takový názor, tak bych se asi trošku zamyslel. To je, jako bych po Vás chtěl koupit v obchodě salám. Neřekl bych jaký, jen bych řekl, ať koupíte salám. Vy ho koupíte a já se na Vás pak naštvu, že to není ten, který jsem chtěl.
Když snad po někom něco chci, on se má angažovat a říct co přesně chce. Nikdo nevidí nikomu do hlavy, aby věděl, co ten druhý chce.
Ano, já také nemůžu vědět, jestli to, co sem tazatelka psala, je pravdivé, ale jsou to jediné informace, které máme a podle toho máme pracovat - odpovídat. Ne řešit coby kdyby. Znovu opakuji, co se stalo před, během a po rozhovoru, to my NEMŮŽEME vědět. Popř. také nemusíte odpovídat vůbec.
1x
Není to normální.
Když přineseš něco jiného, stane se. Žádná mamka by neměla na své dítě kříčet. Pokud stále řve, může dítě začít i koktat a nic se mu potom nedaří. Bojí se.
Mamka by doma měla vytvářet klid a pohodu. Také bys měla dostávat od mamky podporu.
Ať se to zlepší. Držím palce.
0x
Třeba nejsou tak bohatí aby si mohli kupovat levné věci. Na konzervě ušetří 20Kč a pak u veterináře platí 1020Kč
0x
Eriko, mám dojem, že máš problém hlavně sama se sebou a to stěžováním si na druhé nevyřešíš, Myslím, že už jsem ti jednou na něco odpovídala a napsala jsem ti, ať mi napíšeš. Ale neozvala ses. Pokud potřebuješ radu nebo pomoc, musíš komunikovat, jinak to tady můžeš používat jenom jako web přání a stížností, a to je na nic. Tak se ozvi...PĚKNÝ DEN !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.