Nejste přihlášen/a.
ahoj, takový problém jsem měla já a moje kamarádka, taky jsme chodili na střední školu, a z ničeho nic nás pomlouvali, dělali nám naschvály a docela hodně věcí, co už hraničilo s šikanou. Jednou jsme se nějak dozvěděli, že nám vlastně záviděli vztahy, furt nám lezli na facebook a instagram a záviděli nám like na fotkách (to bylo ubohé) a když se jich zeptala třídní učitelka co jsme jim udělali apod. neměli ani pádný důvod k odpovědi... tak že ono takhle odpověděd je celkem těžké, proč ti to dělají, ale chápu, že je ti to hodně nepříjemné a bude tě to štvát. My jsme nakonec ve 3.ročníku s kamarádkou přešli jinam, nedalo se to tam vydržet psychicky.
Navíc ta třída byla holčičí, tak že prostě jakmile je holčičí kolektiv, je to na prd.
To my vědět nemůžeme. Nechodíme s vámi do školy. Ale někdy se to prostě stane, že se člověk nedokáže do kolektivu začlenit a nerozumí si se spolužáky. Pokud toto u Vás nastalo ze dne na den a předtím to bylo v pořádku, popřemýšlejte o tom, co tomu předcházelo. Možná jste se o někom nevhodně vyjádřila, možná na něco máte jiné názory, možná se nechováte dost přátelsky atd...Zkuste se zamyslet sama nad sebou nejdříve, případně změňte svůj přístup k ostatním. Snad se mezi spolužáky najde někdo, s kým si začnete zase rozumět. Člověk se ale nikdy nezavděčí všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.