Nejste přihlášen/a.
Rejpnul jsem si, teď reálně. Neboj se, srovná se to. Až se to narodí, roztočí se spousta hormonů a povinností, že na nějaký psychický dumání nebudeš mít čas. Pokud máš ještě mámu, požádej jí o pomoc nebo se k ní nastěhuj, pokud to je možné.
Většina žen v mým okolí je radši, že má dítě bez partnera, než ty co mají partnera a jsou bez dětí.
Tak co je tedy pravda? Jestli vůbec něco?
21.2 jste čekala dítě s bývalým, který Vás posílal na potrat, tak v únoru jste tedy věděla kdo je otcem, že je to expřítel, o nějakém kamarádovi, který si myslí, že je dítě jeho a těší se na něj- v únoru ani zmínka...
V dubnu je to celé jinak? Nová zápletka, nějak se do toho zamotáváte, testy DNA hotové, já Vám tedy nevěřím ani slovo.
Jj, elizo, blbě to vypadá teď a celé Vám to nesedí...počkám si na příště, s jakou variantou zas přijdete
Známá se dostala do podobné situace. Našla si muže který je skvělý a dítě přijmul. Vypadají šťastně. Jen je ten muž o 20 let starší a je trochu víc při těle.
Teta přítelkyně se v mládí vzdala své malé dcery. Dcerka žila v dětském domově. Vyrostla, vystudovala Vysokou školu a stala se z ní super ženská. A téhle tetě se pak ještě pak narodily dvě jiné děti-synové a ačkoliv vyrůstali v komplet rodině, jsou to debilové(lenost, drogy..). A na tu tetu její dcera(skvělá ženská) z vysoka kašle. Mohla mít skvělou rodinu teta. Kdyby neodkopla dítě.
Tím chci říct, že vzdát se dítěte je morální zločin když už jsi ho vytvořila. Ale budeš muset slevit z nároků na dalšího "nového" partnera. Přijmout cizí dítě není jednoduchý
Léky neužívejte.Chodte do přírody,bavte se s kamarádkami,navštěvujte příbuzné,provozujte nějaký koníček,který můžou dělat i těhulky.
Cely pribeh smrdi, najviac ta cast o genetickom teste otcovstva nenarodeneho dietata. Ano, nieco take je mozne, ale okrem krvi matky je potrebna DNA predpokladaneho otca. Je uplny nezmysel v situacii, ked slecna ma kamarata, ktory si na zaciatku mysli, ze decko je jeho, robit test, ktory nedopadol podla ocakavani.
Zdravím.
Je to velice těžké rozhodnutí.
Znala jsem dívky, které chodily s chlapci a když otěhotněly, tak si to nechaly vzít. Protože nedostaly podporu. Byly obě vyřízené. Nevím, jak žijí nyní,
Dále jsem znala paní, která byla vdaná, s manželem měli již dvě děti a čekali spolu třetí. Po domluvě s manželem si ho nechala vzít a vyprávěla mi, že na to nenarozené, myslí stále. Když vidí dítě ve věku nenarozeného, prý hrozný.
Když se rozejdete s přítelem a zjistíte, že jste těhotná, stává se to. Kamaráda chápu, také bych nevychovávala cizí dítě. Váš bývalý by se k Vám měl zachovat tak, že si Vás vezme. Teď již nejde jen o Vás, ale také o dítě. O to horší je, že nová přítelkyně s ním čeká dítě také. Možná, že dopadnete obě stejně a budete kamarádky. I to se dnes stává. Proč se stýkáte s někým, u kterého si nejste jisti, zda Vás po otěhotnění bude s děťátkem chtít.
Nevím, v kterém měsíci jste, zda jste studentka, nebo již pracující, z jaké rodiny pocházíte a pod. Na tom také hodně záleží. Budete potřebovat i podporu Vaší rodiny.
Zapřemýšlejte a rozhodněte se. Pak konec a neřešit.
Pokud si děťátko ponecháte, tak se těšte. To stačí.
Držím palce.
@eliza tak si poslechni tohle (od 2h 29 minuty) ~ asi 4 minuty
chlap by do toho měl co mluvit pokud má platit alimenty, jinak je to hnus (A to prosím říká křesťanka
Za mě, dítě donos a prodej / daruj k adopci, pokud už nejde potrat
Není nic horšího pro dítě než samoživitelka co se tahá s otcem (který navíc děcko nechtěl!) o alimenty!
Kdo mluví o vině? Poslechla jste si ty 4 min., když je křesťanka, říká názor, že muž by do toho měl také mluvit!? Jako křesťanka bych přece měla mít opačný názor nemyslíte?
Jestliže myslíte na pomstu, tak vám říkám, jednak to dítě bude pravděpodobně postižené, mentálně, pokud ho nosíte a máte zkrátka takové myšlenky, ještě píšete o tom co vám dělá sokyně za problémy, druhak to je lidsky velice špatný přístup...
Radši nebudu rozvádět, proč mám tyto zkušenosti Ale souvisí to s mým zájmem o genetickou genealogii, a s určitými archivními materiály a jednou známou hororovou kauzou (V podstatě lze říci že asi není člověk, který by ten případ neznal
. Její pozadí zřejmě nikdo nezná kdo si nesložil ty materiály které jsem měl v ruce
O co by jsi to přesně s prenatálním vývojem. navíc se k tomu ti lidi písemně přiznali, ale určitý materiál mám v originále asi jen já, takže už to těžko někdo může více rozklíčovat... Vzhledem k tomu že potomci stále žijí... ehm
Noo, musí vám stačí ta informace, že vývoj plodu se významným způsobem podílí na budoucí fungování mozku.
Otec byl u toho, tak s tím musí počítat, že se bude podílet i finančně. A zase je tu pozitivum. Děti budou téměř stejně staré a když si otec bude brát dítě na víkend co 14 dní, jak je obvyklé, tak si děti spolu vyhrají. Někdo mne tu sprdne, ale já vím, co to je mít doma cizí děti. Dnes jsou už dospělé a mám s nimi krásný vztah. S nadhledem a optimismem to jde. Tohle není tragedie. Jsou horší věci.
To ovšem na to musí být dva, v tomto případě 3 a jistě víte, jak ženy posledních 10000 let bojují o zdroje, ta jeho nová, asi s tím nikdy nesmíří a bude štvát proti té staré - tazatelce.
takže Vaše řada bez znalosti pozadí, proč I ten chlap opustil, to je taková pohádka, která nemusí vůbec dopadnou dobře a většinou ani nedopadá.
Elizo, nech si ho, a teď kašli na chlapy! Hledej jen samá pozitiva. Někdo mít dítě nemůže a ty ho budeš mít. Já zůstala sama s dvěma maličkými dětmi, kdy kolegyně mého muže s ním otěhotněla. Po pár letech jsem našla na inzerát skvělého chlapa do nepohody, jehož žena neunesla čekání, až rodině dostaví barák a odešla. Tak jsem já šla do nového. Možná se Ti taky něco takového poštěstí. Žij teď jen pro to maličké. Život nekončí! Je na etapy. Zase bude líp!
Zkus udělat tlustou čáru, na oba zapomeň, už na ně nemysli a zaměř se na novou část života, kterou máš před sebou. Ponoř se do nějakých knížek o těhotenství, výchově dítěte, hledej si informace na internetu, zařizuj dítěti pokojíček, nakup příslušenství, hračky, kočárek, přihlas se na nějaké kurzy, pokud by Tě bavily, třeba máš kamarádky s malými dětmi nebo těhotné kamarádky, dbej na zdravou stravu, choď na procházky, plánuj si, jak budeš dítě vychovávat, jak ho budeš rozvíjet, ... Už teď jsi pro to dítě nejdůležitější člověk, žádný nechtěný odpad.
No skvělá pohádka, a teď tu o tom, jestli je morálně správné soudně vymáhat alimenty?
dotyčná jistě nemá zdroje ( ať již materiální čí jiné ) na to, aby se sama postarala o dítě! Protože v takovém případě by jistě nezakládala tuto otázku. Tato otázka ( resp. Životní situace tazatelky ) přímo zavání tím, že má nedostatek...
Skvely, takze darce spermatu a alimentu. Copak vy víte najisto, zda mu netvrdila, že bere antikoncepci a ze on chtel dite?
Z pohledu státu je to jasný, stát nemá zájem se starat o Parchanty. Ale z morálního pohledu je to na té ženě, my nevíme, v čemu reálně došlo. Ale pokud ten chlap nedal souhlas s tím, že chce potomka, dostal informaci, že ona bere antikoncepci, no tak promiňte, ale to je na ...
Píše, že s tím ex se marně snažili o potomka, tak asi nic nebrala. Spoléhala se, že to nejde. On si teď bude vyčítat, že spal paralelně s oběma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.