Má některa zkušenost, dost se toho bojím, mam kdysi za sebou jen cevkovanina poranili a já musela 3 dny močit do horké vody ve sprše jak to bolelo. A navíc na to jedu bdost daleko. Kolik te tekutiny tam asi daji, mam menší měchýř. Dekuji
Mám zkušenosti s cystoskopií a rozšířením močové trubice. Bez uspání. Tekutiny tam dali tolik, dokud mi to nebylo nepříjemné - měřili tím objem močáku. Celý proces se dal v pohodě vydržet, nic dramatického. Močení potom štípalo, to ano. Jinak všechno ok, rozšíření pomohlo, se záněty byl tím dnem konec.
Tohle mam načtenípe, to je to samé jako když napiši, že kolonoskopie není bolestiva, zajimaji me osobní zkusenosti, a jinak to s anestezii vám řadový urolog neudela
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.