Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti s cystokopií? jen pro ženy

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:
Má některa zkušenost, dost se toho bojím, mam kdysi za sebou jen cevkovanina poranili a já musela 3 dny močit do horké vody ve sprše jak to bolelo. A navíc na to jedu bdost daleko. Kolik te tekutiny tam asi daji, mam menší měchýř. Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Mám zkušenosti s cystoskopií a rozšířením močové trubice. Bez uspání. Tekutiny tam dali tolik, dokud mi to nebylo nepříjemné - měřili tím objem močáku. Celý proces se dal v pohodě vydržet, nic dramatického. Močení potom štípalo, to ano. Jinak všechno ok, rozšíření pomohlo, se záněty byl tím dnem konec.
hodnocení

Děkuji a jde ta tekutina vyprázdnit tam na wc hned, bojím se cesty domu 2x přesedám as nerada bych si někde usekla ostudu
Co napustili, zase vypustili. Bez obav :)

hodnocení

1x

Vlastní zkušenost nemám, ale našla jsem podrobné vysvětlení z nemocnice. Nechte si dát místní umrtvení.

11.04.23 16:22
hodnocení

Tohle mam načtenípe, to je to samé jako když napiši, že kolonoskopie není bolestiva, zajimaji me osobní zkusenosti, a jinak to s anestezii vám řadový urolog neudela

guma
hodnocení

0x

Na cestu od lékaře si kupte v lékárně inkontinenční kalhotky. Vyhledejte na webu, které jsou pro vás vhodné. Je velký výběr.

Zde je jeden odkaz, ale je tam výběr přes 100 druhů.

drmax.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]