Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel mě natáčí, když se hádáme a následně vyhrožuje mi

Od: kaseopea odpovědí: 13 změna:
Už poněkolikátý mě začal můj přítel nahrávat při hádce. Ukazuje to svojí mámě a svým kamarádům a mě vyhrožuje jak to pošle i do práce. Co se s tím dá dělat?
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Aha, trol to skusa znova :

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

12x
Tohoto člověka nazýváte přítelem? Brrr, ani omylem.

hodnocení

11x
A proč žijete s psychicky nemocným člověkem?

hodnocení

8x

Najít si vhodnějšího přítele. Toto chování snášet nemusíte, ve vztahu s někým takovým jste dobrovolně. Je to jen Vaše volba!

hodnocení

7x

Vyměnit přítele?

hodnocení

7x
Najít si jiného přítele a případně přehodnotit to, jestli je nutné se hádat. Jestli je to hádka konstruktivní a tak nějak normální, tak jiného přítele. Jestli je to hádka divná, tak se hádat jinak (lépe).

hodnocení

5x
Udělat mu to samé, pokud si potrpíš na itálii. A nebo se zamyslet, jestli s někým takovým chci setrvat ve vztahu. Protože tohle už není normální. Kolik mu je, patnáct?

liska5
hodnocení

5x

To je vlastně nebezpečnej úchyl. Proč s ním jste?

hodnocení

2x

Aha, trol to skusa znova :

poradte.cz/...

nov

Přesně totéž mě napadlo, že už to tu bylo, ale nechtělo se mi to hledat.

hodnocení

0x

To je zase dotaz*zed*

Máte dvě možnosti

1 Nehádat se

2 Natáčet taky

k2
hodnocení

0x

Delat s cim? Ze se hadate? Ze Vas nataci? Ze to nekomu ukazuje? Ze Vam vyhrozuje zaslanim videa do prace?

Kdyz se prestanete hadat, tak odpadne zbytek otazek/problemu.

liska5

Hádky jsou občas všude, jen to má svá pravidla. Jedno z nich je: bez podpásovek On je normálka podrazák.

hodnocení

0x
Tak jestli mu při hádce třeba vyhrožujete a nebo přitom mate nůž v ruce, tak se nedivím, že natáčí.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]