Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partner mě natáčí při hádkách

Od: liliekralovska odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
přijde vám normální, aby si vás váš partner natáčel na mobil při hádkách a následně videa přeposílal matce a sestře?
Žijeme spolu 4 roky a jelikož jsme oba dost tvrdohlaví, jsou naše hádky celkem extrém.
On vytáhne mobil, nahrává si mě a tvrdí do toho videa i lži. Pak to posílá svojí sestře.
Minule byl na chlastačce a nebyl dva dny doma a neozval se mi a já mu psala, dost vytočená že ho zmlátím a poslala jsem mu gif se sekerou, on si udělal screenshoty a opět přeposlal sestře.
Jsem debil já, nebo on?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

24x

Dle mého skromného názoru zní odpověď, že oba... ale to jste asi nechtěla slyšet.

hodnocení

13x

A to je takový problém do toho videa taky lhát? Řekněte třeba : To znásilnění ti nikdy nezapomenu. Nebo : Ještě jednou mi dáš facku a končím s tebou. Nebo: Ty mě natáčíš a u toho onanuješ? Seš normální? Atd...

31.08.22 11:46

*palec2*

kolemjdouci
31.08.22 12:19
hodnocení

9x
Oba.

hodnocení

5x

Trocha psychologie :)

jm
hodnocení

2x
Řekl bych, že se připravuje na soudní líčení. On má prokazatelně nahrané výhrůžky násilím a dá se říci i zabitím. Může hodně vysoudit nebo mít nižší trest za vraždu "v sebeobraně"

hodnocení

2x

Aky isiel, taku nasiel. Normalne to je, ak vam to obom vyhovuje, ale vacsina ludi sa takto nesprava.

hodnocení

2x

Už si nepamatuji, kdy jsem byl naposledy fňukat za maminkou, že mi ubližují a u svojí sestry jsem to neudělal nikdy. Na druhou stranu by mě ani nenapadlo dělat žádné z těch věcí, co děláte. Chtěl jsem napsat, že debilové jste oba, ale už mě ostatní předběhnuli.

hodnocení

1x

Jestli to u vás funguje tak, jak píšete, tak je to asi od základů dost špatně nastavené. Kdybych byl já ve vaší kůži, odcházím od takového člověka. Zeptejte se sama sebe: co vám takový vztah dá do budoucna? Jak to vidíte dál? A zeptejte se klidně jeho, bez hádky, normálně. Pokud se o takových věcech nebudete umět pobavit bez hádání, pak nemá smysl, abyste spolu byli.

hodnocení

1x

Maras díky Bože za docela normální manzelstvi toho bych se ani ve snu nechtěl dozit

liska5
hodnocení

1x

On je víc divnej. Hádat se můžou, ale natáčet to a posílat mamince je hodně za hranou! On ví, že tím partnerku vytáčí a že je proti jeho lžím bezbranná. Kdybych byla na jejím místě, už jsem pryč. Nesnáším hádky... a k tomu ještě tohle hnusné podrazáctví.*cert*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, normální to není. Ovšem, budete asi celkově zajímavá dvojice, která praktikuje tzv. "italské manželství" (doufám, že zatím bez děti). Zřejmě Váš partner chce pobavit cizím neštěstím původní rodinu (a oni to video možná pošlou ještě dál). Dohodněte se, že si před hádkou vypnete mobily nebo ho natáčejte taky. Zdravím!

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Vy. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]