Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jarní detox

Od: obycejnykluk odpovědí: 9 změna:
Dobré ráno. Provádíte jarní detox organismu nebo to zase tolik neřešíte? Já jsem začal s ovesnými vločkami více a také (na výjimku včera) se zdravější stravou. Neříkám, že jen vločky ale celkově po včerejšku se vyhnu masu a uzeninám (5 bylo az dost ).

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
Nechápu lidi , kteří přes celý rok jedí prefabrikáty a pijí sladké a například kouří , a pak si myslí , že to upraví suchým únorem a nebo jarním "detoxem" . Vyváženou , zdravou a pestrou stravu , je nutné mít celý rok ! :)

hodnocení

4x

Já detoxy nesnáším. Můj organizmus se vyděsí, když s ním začniu zacházet jinak, než na co je zvyklý. V podstatě detoxe narušuji jeho vyváženost a samočisticí schopnosti. Nepřežírám se, nejím často uzeniny, vyhýbám se tomu, co špatně trávím. Třeba čokoládu, čipsy, burgry. S masem je to horší, maso musím, na dialýze to tak je. Tam je základní potravina maso, ale já ho už nemusím. Když už, tak žádnou flákotu, stačí mi kousek. Občas vypiju malou colu ve skle, ta je dobrá na očistu jater, ale jinak se neřídím tím, co někdo říká, že je nezdravé, ale tím, jak moje trávení na potravinu reaguje. :-D Moc se mi líbil detox mé kolegyně, která, 24 hodin, když byl měsíc v úplňku, nejedla, jen pila. Odstátou vodu. Mám pocit, že 2 l. Roky to takhle provozovala a tvářila se velice spokojeně.

hodnocení

4x

Akykolvek detox je to iste, ako ked fetak skusa dat si prestavku, lebo to ma "pod kontrolou" a nakoniec si zase slahne.

Zite zdravo cely rok a nemusite riesit nezmysly.

ben®
hodnocení

3x
Dobry den, jarní detox jsem nikdy nedělal, nedělám a dělat nebudu (před par lety tento termín ještě ani nikdo neznal a najednou je to in). Zdravím!
P.S. Ty vločky Vám chválim, po nich je radost jít na WC.
obycejnykluk
hodnocení

Ale vločky mě vůbec nevadí, když posiluji je to dobre je jist. Ale pět nožiček parků po včerejšku mě trochu zkazily jídelníček, tak to chci napravit.
ben®
obycejnykluk - já mám to štěstí, ze když jeden den pojím tox, tak druhy den na WC proběhne detox .

hodnocení

3x

Neřeším. Celý rok jím a piju na co mám zrovna chuť, proč bych to měl na jaře dělat jinak? Nejsem už nejmladší, ale nikdy jsem s tím problémy neměl. *frajer*

hodnocení

2x

To budete jíst zdravě vždycky jen na jaře? Neberte to jako jarní detox, ale jako jarní změnu a pokračujte se zdravější stavou i nadále. Jarní detox nedělám. To, od čeho bych se následně chtěla "detoxikovat", nejím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]