Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymahaci firma neodpovida

Od: vlas odpovědí: 7 změna:
Jsem v zahranici, takze jsem nemohl reagovat na dopis vymahaci firmy Omega Defender, kteri ode mne pozaduji 2544Kc. Penize jsem okamzite zaplatil, mezitim to dali k soudu a kdyz je chci kontaktovat aby potvrdili, ze je vse v poradku, tak nezvedaji telefon a neodpovidaji na emaily...heozi mi exekuce kvuli puvodnim 640Kc, poplatek, ktery jsem prehledl

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

2x

poradte.cz/...

doplněno 29.12.22 14:14:

Podle údajů v OR je to krajně nedůvěryhodná firma, bez založených závěrek, jednatel dělá jednatele všude možně i nemožně, já bych si počkala na oficiální listiny a požádala je o podklady k dluhu (předložení originálů). A hlavně bych nic neplatila.

vlas
hodnocení

Dekuji vsem, zvlsste @etana, prosim vas, co je to OR?
Obchodny register
vlas
hodnocení

@etana problem je v tom, ze vymahaci se mnou nekomunikuji, podle dopisu podali zalobu, jejich telwfony nikdi
nezveda... Kde presne v OR, muzu videt informaci o teto firme?
etana*

vyhledejte si ji na netu, kde je přesná identifikace, podle IČO pak v Obchodním rejstříku, tam jsou jak údaje, tak uložené listiny.

Že neodpovídá? Bodejť by jo, kašlete na to, maximálně můžete litovat, že jste tam vůbec nějaké peníze poslal. Dluhy se seriozně takto nevymáhají.

Na druhou stranu, jestli ani netušíte, co komu dlužíte, můžete si za to trochu sám. Udělejte si pořádek ve financích.

vlas
hodnocení

@etana jedna se o nedoplatek firme BIDLI energie, od kterych jsem po 5 letech presel k jine firme. Poslalu mi fakturu na 644Kc emailem, coz jsem prehledl ..
BIDLI potvrdili, ze predali dluh inkasni firme. Podle dopisu, ktery mi Omega Defender zaslali, zacatkem prosince na me podali zalobu. Zaplatil jsem jim pozadovanych 2544 korun, coz pro me neni zadny problem. Jelikoz jsem v zahranici, citim se dost bezmocny..Nikdy jsem se drive s takovym jednanim nesetkal... Jinak sve zavazky vzdy platim, tady proste doslo k prehlednuti... Me hlavne jde o to, aby do meho bytu nevkrocil exekutor, kvuli 2544 korun...

hodnocení

2x
A je v tom dopise, komu jste původně dlužil a kolik? Tohle by tam mělo být určitě uvedeno. Jednou mi taky přišel takhle dopis od vymáhací společnosti.
Bylo tam rozepsáno, že jsem neuhradil částku takovou, společnosti takové k datumu takovému a oni že to předali této společnosti, takže to nyní vymáhají a hned jsem věděl, že jsem blbec a zaplatil to, ale co jsem udělal ještě předtím? Zavolel jsem do té původní společnosti kde jsem zapomněl zaplatit účet za telefon a zjistil postupy a opravdu to předali dál k vymáhání. Takže vždycky si ověřit zda se nejedná o podvod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]