Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám takový problém. Asi před 7 lety jsem si půjčil od nebankovní společnosti Ferratum bank před výplatou částku cca 1000Kč. Ttuto částku jsem však řádně této společnosti do 14 dnů splatil! Asi před 2 lety mě začala bombardovat esemeskami nějaká společnost CREDITEXPRESS s tím že semnou potřebují vyřešit nějaký problém. Bylo to pro mne nepříjemné potom už začaly i výhružné esemesky od této společnosti no já jsem na to nijak nereagoval. V nedávné době mi přišlo poštou a to konkrétně 11.4.2019 od společnosti Omega defender výhružný dopis jako poslední pokus o smír před soudním vymáháním dlužné částky 2807Kč kterou jsem nikdy nedlužil ani této společnosti ani společnosti CREDITEXPRESS ani společnosti Ferratum bank. Daly mi poslední lhůtu splatnosti do 12.4.2019 tedy jeden den. No lekl jsem se toho hodně přestal jsem nějak racionálně přemýšlet a raději jsem jim tuto částku hned 11.4.2019 poslal mezibankovním převodem na jejich účet tedy na účet inkasní společnosti Omega defender. 3.5.2019 mi zase od této samé společnosti přišel další výhružný dopis zase na tuto samou částku 2807 Kč k zaplacení ale už na jiný jejich bankovní účet i banku a variabilním symbolem mého rodného čísla takže se zjevně jedná i o zneužití mého rodného čísla k jejich neoprávněnému obohacení! Dokonce mi napsaly i časový harmonogram kdy proběhne žaloba, soud a exekuce mého movitého majetku v četně odvrtání zámku do mého bytu s asistencí policie pokud jim tuto částku dlužnou kterou nedlužím neodešlu na jejich účet! Jsem už z toho psychicky na dně nevím co s tímto mám dělat jak se ochránit! Odepsal jsem jim hned na meil že jim ani žádné jiné společnosti ani společnosti kterou označili jako majitel pohledávky tedy CREDITEXPRESS nic nedlužím a nikdy jsem nic nedlužil! K tomu jsem jim poslal i naskenovaný dopis co mi v Dubnu poslali i naskenovaný doklad o zaplacení této částky a to i přesto že jsem žádnou částku nedlužil! Poradte mi co s tímto mám dělat. Používají výhružky, psychický nátlak a zneužily mého rodného čísla jakožto variabilní symbol k zaplacení neexistující pohledávky pro své protiprávní obohacení. Napsal jsem jim že pokud tohoto protiprávního jednání nezanechají předám tuto záležitost k prošetření na Policii České republiky! Bojím se co mě od nich čeká dál co zase najdu ve schránce! Mám počkat co udělají dalšího a nebo mám co nejdříve s tím zajít na Policii? Děkuji vám za vaši odpověd a s pozdravem Dalibor.
Neměl jste nic platit pokud jste si jistý, že žádnou půjčku nemáte.
Mě před pár lety taky kdosi obtěžoval s tím, že mám zaplatit za nějaké zboží. Protože jsem si byla 100% jistá, že jsem nic neobjednávala a ani mi nic nedošlo, tak jsem nereagovala. Pak mi přišla předžalobní upomínka. Takže jsem si s touto společností začala psát doporučené dopisy. Už si přesně nepamatuju kolik jsem jim jich napsala, ale v tom posledním jsem je vyzvala ať si připraví veškeré podklady o objednávkách a doručení zboží pro mého právního zástupce, aby mohl podat trestní oznámení a od té doby byl klid.
Být vámi, tak jdu na policii pokud nemáte nervy si to s nimi vyřídit sám.
Zdravím,
neměnil jste nedávno dodavatele energii?... možná je ten dluh odjinud, viz zde link mesec.cz/...
Částka by cca odpovídala a vymáhá to pro ně inkaska Vámi zminěná. plus diskuse pod linkem.
Za toto,co se tady děje,jsme cinkali klíčema,mě zase po přestěhování poslaly elektrárny MIMOŘÁDNOU FAKTURU na 1 900kč když jsem se jich ptal,co to je,tak fotovoltaická energie,popadaný dráty,blablabla,tak jsem nemeškal a kontaktoval jsem jejich ombucmana i když jsem nevěřil,že něco zmužu a ejhle,najednou nic platit nemusím,prý to skonila nějaká mladá uřednice,no kouknou na datum narození a když jste starší prostě to zkusej tě SPROSTĚ OKRÁST,vy jste jim neměl nic platit,ted jim narostl řebínek,protože viděj,že z nich máte strach a jsou drzí,já na vašem místě bych vzal pětikilo a zašel bych se poradit k právnikoj,co a jak,oni když uviděj,že se nedáte,tak vám daj pokoj,no a ty prachy jsou už asi v prde-li,protože soudit se kvůli 3 tácům,no nevím...
Soudit se kvůli třem tácům skutečně nemá cenu, smysl to má od 100 tisíc výš, kvůli právníkům. Může dát maximálně trestní oznámení pro neoprávněné obohacení nebo podvod. Rozhodně to další ať oznámí na policii jako pokus o podvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.