Pokud mi nechtějí vrátit peníze za zboží, které jsem vrátila z důvodu špatného stavu. Prodejna mi pouze nutí o znovu vyzvednutí zboží, ale já nechci zboží zpět. Já žádám o vrácení peněz. Co je zdá možné udělat? Kde se můžu stěžovat?
Stěžovat si můžete tak na lampárně. Jednak jste nedodala žádné relevantní informace a pak je třeba, abyste se poučila o reklamaci. Do té doby bohužel musím konstatovat, že prodejna jedná správně. Ovšem druhý fakt je, že by vás měli o správném postupu poučit.
Špatný stav zboží, v důsledku čehož došlo k vrácení prodejci, je co? Uplatnění reklamace jako výrobní vady? Předpokládejme, že ano. V tom případě, pokud prodejce reklamaci uznal, máte právo na výměnu zboží nebo výměnu součásti.
Pokud výrobek nejde opravit, či se u něj vyskytnou tři vady v o opravu prodložené záruce, nebo se už neprodává, tak až poté je možné odstoupit od smlouvy a dostat zpět peníze.
Dopadlo to přesně tak, jak jsem vám psal ve vašem předešlém dotazu. poradte.cz/... Lhůtu 14 dní jste prošvihla, žádnou vadu nereklamujete, jen jste si půjčila zboží a zapomněla ho včas vrátit. Protože si pletete dni pracovní a kalendářní. Takže pech, smůla, smolíček. Peníze zpět nedostanete a jestli si nebude chtít převzít zboží, tak nebudete mít ani zboží. Váš boj. Stěžovat je možné si jít na hlavní nádraží, do parku nebo se jít vyřvat do lesa. Tím to hasne. Pěkný den.
Dobrý den, mockrát děkuji všem za rady a informace. Tato byla moje první zkušenosti z takové objednávky a já jsem nevěděla o tyto pravidla. Za to ještě jednou děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.