Nejste přihlášen/a.
Mám partnera, který mi pořád sahá na prsa. Přemýšlím, že by mohl mít osobní problém, protože jeho matka ho nekojila. Prijde vám to normální?
Vím, že mám pěkná prsa, ale někdy už toho je dosti. Nemyslím si, že prsa jsou jedinou předností kterou mám..
Nevíte, kde by mohl být problém?

8x
Nevíte, kde by mohl být problém?***nejsem odborník, ale laik, domnívám se že problém je u Vás.
Prijde vám to normální?***Vzhledem k Vašemu popisu, je to normální.
Jako laik Vám poradím, popovídejte si o tom s partnerem, jen mu neříkejte, že jste se radila na poradně.
doplněno 29.11.22 16:58:
Hm, asi mají kolegové pravdu, že troll. V říjnu nezadaná, v listopadu jí nepohladí, teď jí hladí hodně.
8x
Dobrý den. Problém bude v tom, že sama nevíte..Nedávno jste zde psala, že se Vás partner vůbec nedotýká a Vám to vadí. Tak kde je pravda? Komunikujte spolu o tom co je Vám příjemné a co ne. Co vzájemně chcete a potřebujete..Problém bude v té komunikaci mezi vámi..
7x
Problém vidím v tom, že když chlap sahá ženě na prsa, tak ona začne přemýšlet o osobních potížích chlapa a o kojení... Co říkal psycholog, psychiatr a sexuální kouč? ![]()
2x
Z pohledu heterosexuálního chlapa...zřejmě chce co nejdéle zachovat jejich pevnost a tvar...nic není věčné ![]()
No a z pohledu dezinformátora z mainstreamového média...existují i jiná pohlaví než muž a žena...a také různé orientace...možná to právě začínáš objevovat...v sobě...uvědomovat si, že jsi něco jiného...takže opět z pohledu heterosexuálního chlapa, možná nejsi úplně v pořádku ty sama...kdo ví![]()
jo a s tím chlapem to moc neumíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.