Nejste přihlášen/a.
Měsíc randím s holkou, viděli jsme se zatím třikrát. Je to fajn, protože děláme spolu takové fyzické ale nenáročné aktivity.
Problém je ten, že ona je extrémně netykavá. Na druhé schůzce jsem se pokousil chytit je za ruku, vůbec. Na třetí spíš už jako letmo, ale nic. Když se loučíme tak se loučí strašně rychle, asi abych nezkusil ji dát pusu nebo něco.
Ale, na té třetí schůzce mi řekla, že než vyrazíme, tak mám k ním přijít na kafe. Tak jsem si říkal cool, bude sama doma. Nebyla. Byli doma i rodíče a měl jsem tu čest se s obouma seznámit a posedět.
Navrhl jsem, že bychom mohli jít spolu na film, aby bylo něco odpočinkového. A ona do toho kina chce jít ve více lidech. Což znamená, že mě chce představit kamarádkám ale taky to uplně nekoresponduje s moji představou, kino, sál, tma, intimita...další pokus o navázání nějakého doteku. Třeba právě z toho má strach. I když zatím nemáme upřesněno jestli půjdeme do klasického kina nebo do letního.
Po té druhé schůzce jsem si myslel, že mě bere jako kamaráda a nevěděl jsem, jestli v tom pokračovat nebo se vidět. Ona jela na 8 dní pryč, tak já jsem to nechap být. Po těch 8 dnech mi ale sama napsala, že se vrátila a jestli něco nepodniknem. Tak jsem souhlasil, ale je nečitelná. Drží si odstup a pak mě na třetí schůzce představí rodíčům..naprosto nepřipraveně? Já teda nevím.
Já jsem se těm rodíčům představil sám, nebylo to nějak moc ofiko, že by mě představovala ona a titulovala mě toto je můj kamarád...nebo přítel. Můj kamarád si myslí, že mě tam přivedla představit jako hodnýho kamaráda. To si úplně nemyslím, běžně kamarády rodíčům nepředstavuji, oni mě taky ne...v tomhle věku. Kdyby nám bylo 9 tak neřeknu. A co si myslet o tom kině, že chce přizvat kamarádku/ky, taky nevím. Spíš mi příjde, že neví co chce. Nebo že by možná chtěla ale neumí to dát najevo? Nebo třeba mě fakt bere jako kamaráda.
Brzdi, brzdi, brzdi. Je takový problém to nechat na ní? Já vím, je to těžké a ty mě stejně neposlechneš, protože po ní jedeš jakoby to byla poslední ženská na světě, ALE. Pokud teď zabrzdíš a začneš se chovat jako kamarád, buď budeš mít dobrou kamarádku, nebo ti sama naznačí že chce víc. Pozvání domů na kafe, nebo do kina není víc. Víc je dotek, pusa, letmé pohlazení. Nech to na ní. Nemáš co ztratit. Utržená kytka už tolik nevoní.
Teprve měsíc spolu randíte, viděli jste se třikrát..Mně se zdá, že moc tlačíte na pilu. Je jí 17, ona nemá kam spěchat. Pokud se pokoušíte o fyzický kontakt a jí je to nepříjemné, pak asi i proto se s Vámi chce setkávat zatím ve společnosti jiných lidí. Respektujte ji, nebo dál hledejte jinou. Rodičům Vás představila možná jen z důvodu, že chtějí vědět s kým se jejich dcera stýká.
Já tam lásku nevidím. Prostě vzala Tě do party a to společné kino k jejich akcím patří. Domů stejně tak občas vezme kámošku, tak i Tebe. Myslím, že nějakými dotyky a snahou ji políbit, si to pohoršíš. Někdy ale trvalá přátelství mohou přerůst v lásku. Na to ale není každej stavěnej...
Chybí dost podstatný údaj, kolik vám je let. Ale je možné, že slečna je tak vychovaná, tomu by odpovídalo i to, že rodiče chtějí vědět, s kým se stýká. Není jedináček?
Tady Její náklonnost -/... je podobný dotaz. Taky se chlapec podivuje, že mladinká slečna neplní jeho očekávání co se intimností týče
Jak tu už někdo napsal-chovej se k ní jako kamarád, ne jako "nadrženej bejk nebo slintající bernardýn". Podle mě zatím k tobě nemá důvěru a nedivím se jí po třech "schůzkách" (..viděli jsme se zatím třikrát..) nehledě na její věk a pohlaví. Dotykem se potvrzuje náklonnost k druhému a je to takové "zavazující" a v tomhle případě ji chápu že je "netykavá". K těm dotykům i patří to, že než ji budeš chtít vzít třeba za ruku, tak se zmiň, že by si ji vzal rád za ruku, ale když nebude chtít, že to chápeš. Někdo má raději svoji "volnost" a je nerad, když se na něj tlačí, to potom raději z takové situace vycouvává..
V tomhle věku je každý rok znát. Pětiletý rozdíl je tak velký, že jste každý úplně jinde. Nemá smysl udržovat známost, ke které je potřeba překladač. Jestli chceš mít holku o tolik mladší, počkej ještě 4-8 let. Obráceně pro sedmnáctiletou je přirozenější chodit s vrstevníkem se bavit v partě a na intimnosti si počkat několik měsíců po desítkách schůzek, což pro tebe bude zdlouhavé a budeš jí teď marně tlačit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.