Nejste přihlášen/a.
Psal jsem zde minulý týden dotaz, který se týkal holčiny a je mezi námi věkový rozdíl 7 let. Mně 23 a ji 16. Nejdřív mi přišlo, že psala dost snově a nebyl jsem si jistý, jestli to myslí vážně, nakonec ta komunikace byla taková utlumená, že jsem čekal do druhého dne, jestli napíše a už to vypadalo, že další schůzka nebude.
Další schůzka nakonec byla, ale nevím co si o tom myslet, s čím počítat. Jestli je to prostě mladá holka, v tomhle věku citlivá a nemám moc tlačit na pilu.
Ona mi napsala, že se můžeme sejít ale nebude to rande. Já ji napsal, že ok, že jsem ani tu předešlou schůzku jako rande nenazýval, protože upřímně, co přesně definuje schůzku, že to je rande a narovinu jsem napsal, že to tak nemusíme nazývat, ale že já jsem dobyvatel a nechci skončit jako kamarád. A napsala Ok, že má zítra čas a co podnikneme. Byla taková opatrná. Bydlíme od sebe poměrně dost blízko, takže záměr byl ji vyzvednout před barákem ale nechtěla, dali jsme si sraz na neutrálním místě.
A ta schůzka/výlet jako taková byla fajn, bylo o čem povídat a celkem jsme si notovali ale mám takové dva poznatky a z toho mám smíšené pocity. Na začátku i když to byla druhá schůzka, tak evidentně nechtěla abych věděl, kde bydlí. V průběhu schůzky mi to řekla, když jsem ji vezl zpátky tak jsem se na nic neptal a hodil ji před dům. Ale zapomněl jsem u ní v kabelce peněženku, kterou jsem si odložil. Pak jsem ji psal, jestli se pro ni můžu zastavi a ona že jo, že mám normálně zazvonit na zvonek u dveří, protože ten u branky nefunguje. A dobrý, sice jsem nepřekročil práh ale viděl jsem předsíň :D
V průběhu té schůzky, jsem ji chtěl chytit za ruku, že se budeme držet, což teda cukla a nechtěla. Ale z toho výletu máme 3 společný fotky na kterých jsme zvěčnění, všechno na můj telefon a chtěla abych ji je poslal. Taky mi nakonec poslala basničku..k svatku. A chtěla mi opatit, že jsem ji minule pozval já.
S tím domem, to byl úplnej obrat. A na té schůzce, ok sice se nechtěla držet za ruce, ale zase máme společný fotky a to asi taky něco vyjadřuje. Na jednu stranu mi příjde, že dává najevo nějakou náklonnost, na druhou stranu mi příjde, že si udržuje odstup. Je to strašně zajimavý, asi jsem to nezažil ani u svých vrstevnic, tam mi to příjde buď jo nebo ne.
Máte nějaký zaručený recept? Jako kdyby mě brala jako kamaráda, to by bylo hodně blbý. Ale zase nechci tlačit na pilu aby se nelekla nějak ne poslal mě k šípku. I kdy je dost vyspělá na svůj věk mi příjde.
Je k neuvěření, jak 23letý muž řeší veřejně svůj vztah-nevztah a raději by rady od úplně cizích lidí, kteří neznají ani jednoho z páru.
Svět se v p.del obrací - řekla by babička...
"tlačit na pilu" - to jako chcete co? Zkuste 5 let chodit za slečnou, zažít vše možné a se sexem počkat ... Pak možná za těch pět let budete oba natolik sebe a vzájemně znalí, že můžete pokročit dále.
jmlc® pěkně napsáno, šetrně. Já raděj nebudu reagovat, bych mu to vpálila.Bere jí už ted jako věc.
@romeoo - Ale zase nechci tlačit na pilu aby se nelekla nějak ne poslal mě k šípku.
Aha - takže proto jste šestnáctileté kačence hned po prvním randeti - pardon, schůzce - napsal "já jsem dobyvatel a nechci skončit jako kamarád"
Jste oba dětinští. U holky bych to pochopila, vy byste se měl nad sebou zamyslet. Dovedete si představit, že před 40 lety byli ve vašem věku otcové od rodin, kteří měli úplně jiné starosti, než mlet plno slov, která vlastně jsou jen prázdná sláma o ničem?
Pokud by bylo ženě 30 let a Vám 37, je věkový rozestup v pořádku. Ale 16 letá dívka je ještě velice mladá. Vzpomínám na sebe v tom věku. Myslela jsem si, že rande začíná a končí procházkou, popovídáním, možná mě vezme za ruku. Ani pusu jsem si nepředstavovala, to už bylo v tom mém věku moc za hranou.
Není to odstup, je prostě ještě mladá a nevyzrálá. A neví, jak se v jistých věcech chovat. Vaše vrstevnice zřejmě už mají něco za sebou a podle toho se chovají. Tohle je asi opravdu ještě naivní poupátko. Jsou 2 možnosti: Buď ji nechte na pokoji a zaměřte svou pozornost na ty vrstevnice, nebo si na ni 4 roky počkejte. Jaga.
Je to tak. Když jsem měla 16, začal za mnou chodit starší "kámoš". Byl v prváku na vysoké a mně připadal hrozně starý. Já jsem byla tele a on chtěl jen to jedno. Nedostal nic a netrvalo dlouho, oznámil mi, že si našel jiné děvče. Vůbec se mě to nedotklo, já jsem vlastně jenom nevěděla, jak se ho zbavit, nebavil mě a nechtěla sem s ním být někde sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.