Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotace tepelné čerpadlo co lze vykázat

Od: ondrad odpovědí: 3 změna:
Ahoj, prosím, měl bych dotaz ohledně dotací na tepelné čerpadlo. Co vše lze vykázat? Mohu vykázat např. trubky, které jsem si sám natáhnul od čerpadla do kotelny? A co třeba oběhové čerpadlo nebo bojler, akumulační nádrž, dopravu vodaře anebo práci vodaře? Jde mi o to, že nemám vše od jedné firmy, ale dost věcí si udělám sám anebo od vodaře, firma mi v podstatě pouze zprovozní tepelné čerpadlo. Díky moc za odpověď!
Zdroj: poradte.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dvorecek*
hodnocení

2x

Bohužel, vše musí vykazovat firma, která je registrovaná na stránkách dotací a má certifikát.

hodnocení

0x
Zeptal bych se tam, kde dotace vyplácejí. Koneckonců, musíte vše zúčtovat a předložit všechny potřebné doklady.
Je to otázka jednoho telefonátu.

jirib
hodnocení

0x
Myslím si,že dopravu vodaře asi neeee...
Vše s papírem od firmy.Zda i na nákup materiálu soukromou osobou,to tedy nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]