Ahoj, prosím, měl bych dotaz ohledně dotací na tepelné čerpadlo. Co vše lze vykázat? Mohu vykázat např. trubky, které jsem si sám natáhnul od čerpadla do kotelny? A co třeba oběhové čerpadlo nebo bojler, akumulační nádrž, dopravu vodaře anebo práci vodaře? Jde mi o to, že nemám vše od jedné firmy, ale dost věcí si udělám sám anebo od vodaře, firma mi v podstatě pouze zprovozní tepelné čerpadlo. Díky moc za odpověď!
Podle toho cos tu vypsal tak nedostaneš ani korunu...protože ty dotace bez ohledu na to co jsou, jsou dělané stylem, že to všechno od A do Z na klíč musí udělat firma, která je seznamu kvalifikovaných dodavatelů pro tyhle dotace...a ty to takhle látáš..
Promiň, ale co si přečíst dokumentaci? Na 99% to tam bude podrobně vypsané, navíc tam bývala bezplatná infolinka.
U nějakých dotací byla možná svépomoc, ale nebudu to za tebe hledat... Stejně si to budeš potřebovat ověřit sám, ale pokud je třeba o solární fotovoltaické elektrárny (vím že se ptáš na tepelné čerpadlo, ale hledat ti to fakt nebudu), tak šikovným lidem se dotace FVE vůbec nevyplatí... viz třeba olda BAJER na YouTubu, nebo vlasta toupalík tamtéž (vyhledej ty jména)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.