Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt milenky

Od: lover odpovědí: 19 změna:
Zdravím,
zjistila jsem že si chlap píše s milenkou, kterou známe ona, takže samosebou ví moc dobře že jsme svoji.
Není to psaní dvou kamarádů.
Má nějakej smysl ji normálně kontaktovat a zjistit o co jí jde?
Má i manžela.
Díky za odpověďi na otázku, jiné mě nezajímají, tak se nemusíte zbytečně rozepisovat.
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Proč nepokračujete zde? poradte.cz/...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Přejete si nerozepisovat se. Tedy krátce:

HEART = LOVE. Odpovědí je tam dost, přečíst, popřemýšlet, jednat. Proč natahovat pořád dokola jedno a totéž? Howhg. Jaga.

motyl*
hodnocení

4x

proč by jste jí otravovala? ona si může dělat co chce, může bejt vdaná a mít deset jinde ženatejch chlapů do toho vám nic není, naopak nemáte právo jí stíhat sledovat. Problém máte v manželovi.

Za každý procblém vždycky můžou obě strany, minimálně nefungující komunikací

motyl*

nunici @ , ne. Manželství slibuje věrnost ůctu,...takže jasný pravidla týdle i když přiblblý hry. Pak už je to o porušení manželskýho slibu.

hodnocení

2x

Proboha! Co to máte za chlapa, který si s milenkou píše a ještě to někde nechává ke čtení? Normální chlap se s milenkou schází v posteli a zatlouká, zatlouká a zatlouká.

hodnocení

0x

Zdravím. Myslím, že nemá. Měla byste si o tom v první řadě promluvit se svým manželem.

lover
hodnocení

To udělám. Už sme o tom mluvili, řekne že to nic není že si takhle píšou normálně. Že s ní nic nemá.
Jenže já mu nevěřím. Protože sme si psali stejně když sme se před 5 lety dávali do hromady.

seraphico*
hodnocení

0x
Nekontaktujte jeho milenku, ale Vašeho manžela. Proč byste se jí měla na něco ptát? O co jí jde, je snad jasné. Promluvte si o tom s Vaším mužem, ať víte na čem jste.
lover
hodnocení

Stejná odpověď jako ta výše

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, viz odkaz si počtěte - “jiná” paní tam řeší podobny problém. Zdravím!
poradte.cz/...
doplněno 11.06.22 14:58: heart / lover - ztrácím přehled, která z vás je ta milenka a která přítelkyně či manželka.
lover
hodnocení

Já nepotřebuju chlapa abych měla střechu nad hlavou

hodnocení

0x
Kontaktoval bych oba manžely :)

Manžely nebo manžele?Je v tom trošičku rozdíl, ale napadlo mě prakticky totéž - kontaktovat jejího manžela

No oba. Svého kontaktovat nemusíte, když ho máte doma. Ale třeba mu vypucuje žaludek ten druhý manžel...
motyl*

libor007 *haha* super

ltz
hodnocení

0x
Nejlépe by bylo přistihnout je oba při "činu". Když budete kontaktovat milenku, bude také zapirat. Zase ale když nic neuděláte, tak se budete děsně užirat.

motyl*
hodnocení

0x

To že jste "svoji" v dnešní době nic neznamená, tim jste jenom zajistila takovému "manželovi" aby měl služku, nepoflakoval se po ulicích a nemusel si platit prostitutky. No a vidíte už i to je mu málo...Budte ráda, že jste to odhalila. Odhalila ted, ne až za deset let, protože ted máte příležitost aby nadcházející roky byly štastný, a všichni vám štěstí*srdce* přejeme ! to jenom aby jste tu nečetla samý pro vás negativní reakce. .

hodnocení

0x

Tak napiště vy jejímu manželovi a ne ji.

lover
hodnocení

Nemám kontakt na jejiho manžela, viděli sme se jen jednou..
A asi to nebude řešení? Pošle jí do háje a bude otravovat ještě víc. Nevím

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]