Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mu říct že vím že je nevěrný

Od: heart odpovědí: 74 změna:

Dobrý den, jak mám příteli říct o tom, že vím, že je mi nevěrný, aniž bych se prozradila že sem mu vlezla do mobilu?

Rozcházet se nechci, nemám kde být, ale tolerovat to nehodlám, jsme spolu 7 let. Bohužel, je přítel na tohle výbušný, jakmile začnu už jen narážet na to, že je mi nevěrnej, začne se u toho vztekat a urážet mě že sem blázen a podobně. A já se nechci hádat, chci to řešit. Není mi nevěrný poprvé a vím že to má prostě v krvi.

Tu ženskou se kterou si píše mám i v přátelích na FB, ale jen tak symbolicky, neznáme se, maximálně z vyprávění, má údajně manžela.

Pro moralisty. Je mi ukradený že se do cizího telefonu neleze. Být nevěrný je větší hnus. A být podváděnej a nevědět to je k pláči.

Díky za rozumné odpovědi.

74 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karelfranz
hodnocení

7x
Vy asi také budete dáreček..."Rozcházet se nechci protože nemám kde bydlet","tu ženskou mám v přátelích,ale vlastně jí neznám","že se do telefonu neleze mě nezajímá".
Myslím,že je na místě se zamyslet nad tím proč to dělá (tvrdíte že to nebylo poprvé).Jestli ona nebude chyba u Vás.
heart
hodnocení

Asi máte peněz dost, ale nechci opustit střechu nad hlavou a jít na ulici s 15.tis měsíčně. Tady levný bydlení není.

Tak měla sem ji v přátelích už déle, i mě byla celkem sympatická, furt vyprávěl o ní, a jejím manželovi a tak..

Ne, opravdu mě to nezajímá, když je to oprávněný, vám by se to asi taky nelíbilo být paroháč a nevědět to.

karelfranz
Tak jinak řečeno...jde Vám o prachy.To se pak nesmíte divit jak je k Vám přistupováno ze strany přítele.Předpokládám,že nebude idiot aby to nepoznal a podle toho se chová.
heart
hodnocení

Je vidět že mě neznáte, jinak byste takovou blbost nenapsal. O prachy mi nikdy nešlo. S těma se nepomazlim ani mě nepodpoří, když se mi nevede.

Přítel není žádný boháč a taky žije z výplaty na výplatu. Já financuji společnou domácnost také.

karelfranz
Tak to je logické že Vás neznám.Vycházím z toho co píšete.

jm
hodnocení

5x
A chcete to řešit jak? Ta jeho nevěra znamená rozchod, tak se s ním rozejdete... Nebo s ním chcete být dále, jen mu to říct?
heart
hodnocení

No jako snad to ukončí ne? Když to vím. Je mi to jedno, ale říct mu to chci. Kdybych se chtěla rozejít, nepíšu sem nic.

jm
Takže stále podvádí, pravidelně... Jestli ukončí ten vztah, za čas si najde další. Jednou zahýbá, vždycky zahýbá.
jm
Ještě dodám.
Pokud si ho chcete udržet, protože jinak je hodný, pracovitý, máte dítě, řeší finanční prostředky... Buďte zticha, milá, snažte se mu dávat víc pozornosti a sexu. Jen tím mu můžete jeho záletnictví ukončit. On jde jinam, protože u vás něco nemá, případně ho něčím štvete a chce si odpočinout.
heart
hodnocení

To s ním chci řešit. Z mojí strany má všechno, jen ten sex sme už neměli ani nepamatuju, vždycky je hrozně unavenej.. a když s tím nezačnou já, není nic. Děti nemáme.

Jinak z mojí strany dělám všechno co na očích mu vidím. Hlavně že svoje kamarády pomlouvá, jak nejsou schopní mít jednu ženu

"No jako snad to ukončí ne?"

No ono je také dost pravděpodobné, že to ukončí s Vámi. Už proto, že mu lezete do telefonu. A když už mu lezete do telefonu, tak se nedivte, že se občas dozvíte i něco, co vlastně vědět nechcete.

heart
hodnocení

Takže mu tam lézt nemám, mám s ním založit rodinu, zatímco on se bude kurvit všude možně? Ještě od něj něco chytnu ne?

Jako vždycky všechno odnese ten kreten co je věrný a milující. A nevěrný šmejdi vysmátý jako vždy.

A ptala sem se, jak mu to říct, aniž bych mi musela přiznat.

jm
Pokud s ním chcete nadále žít, nic mu neříkejte. Doporučuji také nezakládat rodinu, nemít děti. Jsou i takové páry..
Jestli chcete začít s podezřívavými pohledy, výčitkami a varováním, je to nejrychlejší cesta k rozchodu z jeho strany.
heart
hodnocení

Jámu to ale nebudu tolerovat, taky si s chlapama nepíšu.. hlavně že mi říkal že jestli budu nevěrná já, tak poletím

jm
Podle vašeho popisu nevěrný je tím, že flirtuje. A čekáte fyzické setkání těch dvou v nejbližší době.
Poslední moje rada:
Zkuste se objednat u psychologa ... Mají dlouhé objednací lhůty, ale bez něj se zblázníte. Máte k tomu blízko.
Přeji šťastný výsledek vyřešení toho problému pro většinu účastníků.
heart
hodnocení

Psychologa potřebuje hlavně on a vdaná ženská co ho nemůže poslat někam. Hlavně když moc dobře ví, že jsme pár

S Vaším jednáním a myšlením jste na psychiatra jen a pouze Vy! Mít Vás doma tak letíte expres rekomando neklopit ven z baráku .

heart
hodnocení

Je smutný jak se zastávate nevěrníka.
Kdyby nedělal tyhle kokotiny byla bych v klidu. Chci snad moc, když chci věrnost?
Sem k smíchu když neumím srdci říct ať přestane milovat?
jm
Nikdo se tu nevěrníka nezastává. Jsou tu už desítky reakcí, které vás zkouší navést na správné řešení. Ale je to stejné jako se snažit přesvědčit alkoholika, aby šel dobrovolně na léčení.
heart
hodnocení

Alkoholik a někdo kdo je bezhlavě zamilovaný mi nepřijde stejný. I když je to hodně podobný.

Já neumím srdci rozkázat

Je smutné, že nechcete z vyčůranosti , z lenosti, z hlouposti - vyberte si z toho co se Vám líbí - opustit nevěrnou osobu.

PS Nevěru NETOLERUJI-jen Vy to nechcete pochopti co se Vám tu několik rádců snaží sdělit!

PPS buďto o tom mlčte nebo jej když je takový jak hom popisujete opusťte a ušetřete si psaní na PC!

hodnocení

2x

Vypadá to, že víc než sama sebe si ceníte jistého bydlení. Je to málo, ale budiž. Pokud chcete v klidu bydlet, buďte potichu a tolerujte tuto i další příležitostné partnerky svého přítele. Ale s možností, že nejen v posteli, ale i v bytě Vás některá časem vystřídá.

Potichu buďte, ale jen tak měsíc nebo dva. Dejte dohromady nějaké finance, vyhlédněte si jiné bydlení, třeba velmi skromné. A pak můžete nahlas říct, že prohlížení telefonu byla ohavnost, ale nehodláte se dohadovat, jestli byla větší nebo menší než jeho zálety.

Slibujete si cosi od rozhovoru. Bacha na to! Když spolu už nějaký čas nespíte, mohla byste se z rozhovoru dozvědět něco, co bude hodně bolet. Bude to bolet víc, než když já a možná i jiní Vám teď napíšeme, že pro toho pána jste začala být jen a jen pomocnou sílou v domácnosti. Nejste a záletníkovi nebudete ženou a partnerkou.

heart
hodnocení

Právě že s ním chci nejdříve probrat jestli je spokojený ve vztahu, po všech stránkách. Že mi přijde že mu něco vadí.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, chcete rozumnou odpověď, ale tu ocení jen rozumný člověk a o tom rozumu v tomto případě pochybuji. Jo, nemám kam jít, tak musím být s nim. Už sedm let ho zbavují devkarstvi, vím ze je to nemožné, tak internete pomoz. Zamyslete se nad sebou. Zdravím!
doplněno 05.06.22 09:38: heart - to je v každém, ale někdo to ukociruje a jiný nemá zábrany. Zlepšení nastává až s věkem, resp. testosteron z těla mizí, muž se stává klidnejsim, má i více času a zajímá ho spíše plna lednička.
heart
hodnocení

Ale proč to v nějakým chlapoci prostě je?

Protože je to dáno přírodou a ženský ne a ne to pochopit.

heart
hodnocení

Jo a když je nevěrná ženská tak je hned kurva. To taky chlapi ne a ne pochopit.

jaj*
hodnocení

2x
Pokud tu fůrii znáte tak ji napište ať vám za starým neleze, že by se to mohl náhodně dozvědět její manžel. Nebo ji napsat email, nebo něco.
heart
hodnocení

Myslíte že je to dobrý nápad? Taky mám chuť to udělat

hodnocení

1x

Tím, že jst to předhodila veřejnosti, šla jste s kůží na trh. Musíte počítat s tím, že ne všechny odpovědi budou moudré, přínosné a něco vyřeší. Zbytečně se čílíte. *alene* Bez lásky se s někým žít dá, ale bez úcty ne. *hej*Víte, že vám je nevěrný vícekrát, myslíte, že když tentokrát zasáhnete, příště bude věrný jako Džulbars? Na tom chcete postavit životní soužití, založit rodinu atd? A to všechno jen proto, že se neumíte o sebe postarat? Neblázněte! To jsou strašlivé vyhlídky do života. *alene*

doplněno 05.06.22 07:42:

Já bych to vyřešila větami: Vím, že jsi mi nevěrný a že to není poprvé. Není vůbec důležité, odkud to vím. Chceš vůbec abychom byli spolu? Buď se podle toho chovej nebo se poohlédnu po vlastním bydlení. *alene* To bych udělala, bez hádek a velmi kategioricky já. Vy jste jiná, je to vaše rozhodnutí. Tady rady nepomohou, protože nevíme nic, pouze vašich několik slov.

heart
hodnocení

No, tak jak mu to mám říct?

motyl*

a co mu potřebujete říkat? on to ví že je vám nevěrný a situace mu vyhovuje, ví že nemáte kam jít a proto si dovoluje s vámi takle zacházet, má služku , perete vaříte uklízíte...dobrovolná otrokyně .Když odejdte na vaše místo najde jinou se stejným myšlením. Ženy v čr jsou bohužel závislé na chlapech , aby vůbec měly kde bydlet a to i pak s jejich dětma! protože ženská tady to nemůže sama utáhnout platit bydlení sobě a příp s dětma.! to muslimka je bydlením zajištěná...to že chodí v černým prostěradle je jen protože nepotřebuje aby např český ůchylové se na ní i jenom pohledem ukájeli jak to mají většina ve zvyku.

motyl*

jste hodná, pracovitá určitě, když si vás "drží", ale mějte se ráda a udělejte ted něco taky pro sebe...změna je náročná, ale stojí to za to,většina ženských takle dopadne a musej se postavit sami za sebe, ale ted budte vy tím kdo bude zneužívat druhýho, i tím že vědomě budete s ním jenom proto aby jste měla kde bydlet a mezitím přemýšlejte jak si pomoct.

heart
hodnocení

Děkuji za odpověď.

Já vím, říkaj mi to všichni ale prostě to nejde, mám ho furt ráda nooo. Jedinej na mě byl hodnej, když ostatní na mě koukali cez prsty.

motyl*

píšete ...jedinej na mě byl hodnej když ostatní..., No ale ted už hodnej není, už se ohlíží jinde..už jste pro něj málo,.brzo vás vymění,,,a tak budte aspon připravená at máte kam jít, to si zjištujte jak začít novej život, ne kolik má ženských toho nezměníte.

heart
hodnocení

No hodnej je tak nějak furt, když nechci nenutí mě do práce, do vaření ani do úklidu. Nebo mi naopak ještě pomůže.

Jenže já ho mám furt ráda.

To mám tej ženskej napsat ať dá od něj ruce pryč nebo co? Nedělá mi problém nic

motyl*

prostě, máte typ chlapa, co je na ženský, i na jiný, a budte ráda že tadle je aspon vdaná...,tadytolik nehrozí, že by oba chtěli rozvracet svoje současný vztahy. Já vim že je to těžká situace, ale může bejt hůř tim že jemu, jí , to budete zakazovat. Poletíte...pokud byt není váš.

heart
hodnocení

Být vdaná není překážka, když vidím jak si oba cvrlikají. Je pravda že ona se drží trochu zpátky, ale normální vdaná ženská by snad měla takovýho chlapa co to na ni zkouší snad kopnout do prdele ne?

Já taky odmítám nápadníky, když sem zadaná

Motýle, moc se mi líbí, co píšete. *palec*Tazatelce bych chtěla říci, jestli ty nevěry má jen ona v hlavě, jestli není přemrštěně žárlivá. To, jak píše, že muž se účastní dění v domácnosti, nemám ráda slovo "pomáhá", to by nevěrník nedělal. Malé sebevědomí a nejistota, to je peklo!

heart
hodnocení

Tak sem snad viděla co psal ne? Ty samý věci psal mě a normálním setkáním to neskončilo

hodnocení

1x

Nic ve zlém, ale Vy jste typická ženská - nevíte, co chcete, ale nedáte pokoj, dokud to nedostanete.

Také se na Vás hodí citát - "Mnozí z nás žádají o radu tehdy, když správnou odpověď znají, ale chtějí slyšet něco jiného".

(Ivern Ball).

Tady se zřejmě odpovědi podle Vašich představ nedočkáte. Takže máte 2 možnosti - buď s ním chcete zůstat, ale pak smiřte s tím co dělá, nic mu neříkejte a hlavně mu nelezte do mobilu, nebo si jeho soukromé zprávy dál čtěte, ale pak se smiřte s tím, že nebude on chtít zůstat s Vámi.

A jak mu říct, že o jeho nevěře víte? No úplně jednoduše - "Hele, vím, že mi zahejbáš, odkud to vím není podstatné. Jak si náš vztah představuješ do budoucna? ".

heart
hodnocení

To těžko, já vím moc dobře co chci.

hodnocení

1x

Kladete majetek nad vztahy. Čí je byt, kde s druhem žijete? Pokud Váš, přelétavého pána se můžete lehce zbavit. Pokud je jeho, máte holt smolíka. Máte 2 možnosti:

1/ Nemluvit s ním o tom, nezačínat, dělat takovou husičku, prostě, jako že nic nevíte. Ale budete mít bydlení. Přestala bych si sama sebe vážit, když bych byla dál přilepená na muže, který má další ženu /ženy/. Nehledě na možnost přenosu pohlavní nemoci. Nevadilo by Vám, kdyby se vrátil z příjemně stráveného večera od jiné a poté přilehl k Vám? Mně tedy ano a dost.

2/ Promluvíte si s ním, aby viděl, že nejste tak hloupá a že něco o tom víte. A pokud bydlení není Vaše, odejdete. Co jiného k tomu říct? Snad jen to, že je velice dobře, že vy dva spolu nemáte děti. To by byly chudinky.

Po sedmi letech je vztah už přechozený a vzhledem k tomu, že nebyla svatba ani společné děti, pán je už znuděn a protože nemá žádné závazky k Vám, ohlíží se jinam. Hezké to sice není, ale občas se to stane, zvláště, když se necítí být k Vám vázán. Jaga.

heart
hodnocení

Chci si s ním promluvit, právě že nechci něco chytit. Ale prostě mě to sere, že já se na chlapa nesmím pomalu ani podívat a on si může cokoli

danecek*
hodnocení

1x

Já tomu pořád nějak nerozumím. Píšeš "Fyzicky nevěrnej není". Podle mě je nevěra hlavně tělesný kontakt, soulož nebo srovnatelné sexuální praktiky. Mně se zdá, že ty žárlíš na jeho kamarádku, se kterou má nadstandardní vztahy, může si s ní o všem povídat a asi s ní i flirtuje. Vytvářej takové podmínky, ať je spokojený s tebou, buď sexy a flirtuj s ním ty. Ať nemá potřebu tohle hledat jinde.

heart
hodnocení

Já před ním dělám blbečka furt. Furt se mu snažím ukazovat hezky, dbám na vzhled a všechno nic platný.
Dyť tu píšu se z těch zpráv co sem četla se schyluje k tělesné nevěře.
Žárlím oprávněně. Tohle není normální psaní mezi kamarády.

hodnocení

1x
Vy dvaja ste sa dlho hladali a nakoniec ste sa nasli. Podla stylu vasho pisania vam ziadna rada nepomoze, ak to nemate v hlave upratane. Musite si sama so sebou vyjasnit, ci kvoli byvaniu budete s usmevom tolerovat partnerove spravanie.
heart
hodnocení

Já vím moc dobře co chci. Tak sem spolu ve vztahu ne? Věrnost je snad jasná ne? Kor když se já na chlapy nemůžu pomalu ani dívat

ani
Nepojistila jste si ho (rodina) tak si teď zoufáte. Nebo on je proti manželství od začátku vztahu? Když milujete, chcete závazky a právo se obhájit v případě zrady, nikoli se obávat nejistoty a odkopnutí, zvlášť když nejste zajištěná. Teď musíte zatnout zuby a hrát divadlo, hrdost nechte těm chytřejším, poučíte se.
heart
hodnocení

Nechce si mě vzít kvůli dluhům, co má. Nechce abych je taky platila.

Vy len tak trolite a vymyslate si ...

hodnocení

1x

Zacinam mat podozrenie na troling, coraz silnejsie.

heart
hodnocení

Nemám potřebu si dělat srandu z cizích lidí na netu

hodnocení

0x
Válečkem na nudle.
Mimochodem, zřejmě stejně jako teď my, ví, že vás má jistou, a tak si dělá, co se mu zlíbí.
heart
hodnocení

Jojo, to byla první věc co mě napadla..

Tím by se ale nic nevyřešilo

No tak nevím, tak mu jednou nedáte večeři a bude to vyřešené, ne? S jeho záletnickou povahou jste prý smířená, opustit ho nechcete, tak co chcete řešit? Proč by ji měl nechat, když to víte a nejsou následky? To spíš směřuje k tomu, že už ani ty zálety nebude muset tajit.
heart
hodnocení

Asi proto, že není nic co by mu mělo chybět a že sem mu věrná? Že to snad má takhle být

id
Mu nic dle vás nechybí.
Uf, to je sranda. Vánoce jsou častěji než sex u vás. Proč ho nepřitahujete? Co nemá doma hledá jinde. Vy jste s ním jen kvůli bydlení. Chlapec má určitě na víc jak na spolubydlíci osobu.

etana*
hodnocení

0x

Na rovinu, jak jinak. Miláčku, všimla jsem si, že jsi mi nevěrný. Co chceš k večeři?

Když jste s ním kvůli bydlení a aby vás živil, tak musíte něco překousnout. Služka taky neremcá, když jí pán pošle umejt hajzly a sám se jde bavit.

heart
hodnocení

Já s ním nejsem jenom kvůli bydlení.

jhff
hodnocení

0x
A jaká je pointa toho, že mu to řeknete? Stejně s ním zůstat chcete, I kdyby měl dvacet bokovek, tak co z toho? Není jedno, se kterou zrovna spí, když má pořád nějakou?
heart
hodnocení

Fyzicky nevěrnej není, až teď se k něčemu schyluje.

"Fyzicky nevěrnej není..."

...a to víte odkud? Jste si tím jistá? To měl taky napsané v telefonu?

heart
hodnocení

Tak hlavně proto, že všechny ty jeho tisty byly z druhý půlky republiky

Z čeho jste usoudila, že se k něčemu schyluje?

Třeba si jen zvyšuje seběvědomí tím, že o něj mají zájem i jiné ženy, ale k samotnýmu skutku by nedošel.

heart
hodnocení

Protože si ji chce na víkend vzít někam, kam se podle něj ženský neberou. To mi bylo řečeno když jsem tam chtěla jít s ním.

A blbá nejsem. Znám ho skoro 10 let. Vím co to znamená

tebi
hodnocení

0x

Takový vztah by se mi nelíbil, a být s chlapem jen kvůli bytu je blbost, není možné, že by se nenašel podnájem...

jm
Podnájem si najít může, ale buď za to dá 90%mzdy nebo bude v bytě se třemi studenty bez soukromí.

ltz
hodnocení

0x
Máte asi fakt jen dvě možnosti. Odejít od něho, musí vás to ponižovat, ale z důvodu, že zase odejít nechcete, tak jeho nevěry budete muset přehlizet. A jestli mu řeknete v klídku a usměvem, nebo budete vzteky láteřit, že o další nevěře víte, tak se zase tak jako tak rozcili, bude oheň na strese a bude zapirat. A nebo taky by se mohlo stát, že vám nabídne rozchod a že se máte z jeho bytu odstěhovat, což by pro vas byla pohroma, jelikož nemáte kam jít. Kdyz ho to táhne za jinou, zkuste nahodit řeč, jestli mu doma něco nevadí, jestli by se něco nemělo změnit. Ale jestli to má v krvi, jak píšete, tak s tím asi neskončí.
heart
hodnocení

No právě si s ním chci promluvit. Jenže dycky řekne, že je spokojený. Nic že mu nechybí

ltz
To je na tom to divný, že je s vámi spokojený. Asi to ale bude pravda, jinak by s vámi nebyl, už by jste asi dávno letěla. Když ho to děsně vykoleji, že mu predhazujete neveru, tak jestli to nemáte jenom ve své představě. Četla jste smsky, třeba ale s nevěrou vůbec nesouvisí. Jenom mě to napadlo, ohledně toho jeho chování.
heart
hodnocení

V hlavě ta představa opravdu není

jenda22
hodnocení

0x

Nijak. Buď to vstřebáte a berte to jako úlet nebo sbohem.

hodnocení

0x

Tak už jste si promluvili?

Jak to dopadlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]