Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyni začaly vadit moje dotyky - co s tím?

Od: kluk odpovědí: 15 změna:

Už přes půl roku mám přítelkyni. Teď se ale začalo dít něco opravdu divného, čemuž ani vlastně nerozumím. Z ničeho nic jí totiž začaly vadit moje dotyky. Nejde pouze o sex nebo líbání, ale prostě jí vadí i to, když se jí třeba dotknu ruky nebo ramene. Sama je z toho hodně smutná a chtěla by se toho zbavit. Navrhoval jsem, že by si mohla zajít třeba k psychoterapeutovi, který by jí poradil, co s tím. Ona ale odmítla, že se za to stydí a nechce to řešit "veřejně". Jak si tedy máme sami pomoci? Napadlo mě, že bych jí třeba o každém dotyku třeba předem řekl, aby se jakoby nelekla. Ona mi zase říkala, že na internetu narazila na one-brain metodu, která při tomto prý pomáhá. Poradíte mi někdo prosím, co s touto situací? Oběma nám je 15 let.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

7x
V 15 letech to má být kamarádka a ne přítelkyně a nemáte se pokoušet o fyzický kontakt. Ona prostě na to není ještě psychicky připravená a nemá kam spěchat. O psycickém traumatu z uspěchaného začátku sexuálního života se píše v jiném dotazu.

To pisali kde? V prirucke od pana biskupa?

15 rocny chlap sa nema pokusat o fyzicky kontakt? Skuste to vysvetlit jeho testosteronu.

motyl*

že má chlap testosteron, nebo že mu je 15 je povolení k sexuálnímu násilí? pak nechte chovat se jako zvířata i ženy, a věřte, že příroda by to nedopustila a zlikvidovala. Přirozený výběr. Žádnýmu zvířecímu samci není dovoleno jen tak pro svou zábavu se sexuálně ukájet na jiných, to je příroda. Ůchyl jeprodukt civilizace.

Vy mate, pan / pani Motyl, aku traumu? 15 rocni v pohode pri obojstrannom zaujem maju dotyky a sex, nemalujte tu predstavu dievcat ako bezpohlavnych tvorov, ktore su obtazovane.

pb®
Ano, při oboustranném zájmu. Ona asi zájem nemá, když jsou jí doteky nepříjemné. Ne každá 15 je připravená na sex. Některá ano, některá ne. A ta která není, by do něj neměla být tlačena.

hodnocení

4x

Pekny kalerab : Sama je z toho hodně smutná a chtěla by se toho zbavit.
Mate 15 rokov, ucte sa, vitajte vo svete zenskych klamstiev a manipulacie. Ona je zamilovana do ineho, preto jej vase dotyky prekazaju, akurat zatial nenasla sposob, ako vam to povedat, aby z toho nevysla ako take slovo na 5 pismen, ktore zacina na K - to je totiz pre zenu znacne neprijemne si to priznat.

Vy ste uz teraz u nej skoncili, ziadne psychoterapie s tym nic neurobia. Vo veku 15 rokov je to celkom dobry dovod na rozchod.

hodnocení

3x

To je furt ta stejná?

poradte.cz/...

poradte.cz/...

Taky mne to napadlo.

olinl

hodnocení

2x

Neco takového opravdu existuje ale nevznika to takhle :D spiš si o tom neco prečetla a chce byt zajimava to je ta lepsi možnost ... horsi verze je ta že se chce rozejit a nechce byt ta spatna ... nedelej si iluze :) ale v 15 ti jsem byl taky dost naivni no :) ono až s vekem prijdou zkušenosti promin jestli jsem pridal spatne zpravy ale i bych vsadil ruku že jedno z toho je pravda

doplněno 09.06.22 21:51:

Jestli chceš mit čistou hlavu tak ji neagresivně konfrontuj že jestli ma jinyho at neniči svuj ani tvuj čas ze o nic nejde že vam je 15 budeš mit klid na duši a i ona jsi tak mladej že jich jeste tolik zvladneš že to nebudes stihat počitat

ltz
hodnocení

2x
Některé holky jsou v 15 ještě málo vyspělé a necítí se na nějaké dotyky a mazlení se. Možná je to případ i tvoji holky. Proto ji to může vadit. Když v tom budes pokračovat, může se ji to úplně zhnusit. V 15 je ještě dítě, i kdyz ona sama se chce třeba cítit už dospělou, ale ono to nejde.

hodnocení

1x
No pokud ji ošmataváš vždy a všude na každým kroku tak se nediv že jí to vadí
Zkus stim přestat dej ji měsíc dva pokoj a ono ji to třeba začne i chybět

Ona tie dotyky bud uz ma inde (novy chlap) alebo ich tam coskoro mat bude.

hodnocení

1x

Budeš muset počkat až se bude chtít dotknout ona tebe.

Co nebude nikdy, pretoze ona ma novy objav.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]