Nejste přihlášen/a.
Už přes půl roku mám přítelkyni. Teď se ale začalo dít něco opravdu divného, čemuž ani vlastně nerozumím. Z ničeho nic jí totiž začaly vadit moje dotyky. Nejde pouze o sex nebo líbání, ale prostě jí vadí i to, když se jí třeba dotknu ruky nebo ramene. Sama je z toho hodně smutná a chtěla by se toho zbavit. Navrhoval jsem, že by si mohla zajít třeba k psychoterapeutovi, který by jí poradil, co s tím. Ona ale odmítla, že se za to stydí a nechce to řešit "veřejně". Jak si tedy máme sami pomoci? Napadlo mě, že bych jí třeba o každém dotyku třeba předem řekl, aby se jakoby nelekla. Ona mi zase říkala, že na internetu narazila na one-brain metodu, která při tomto prý pomáhá. Poradíte mi někdo prosím, co s touto situací? Oběma nám je 15 let.
To pisali kde? V prirucke od pana biskupa?
15 rocny chlap sa nema pokusat o fyzicky kontakt? Skuste to vysvetlit jeho testosteronu.
že má chlap testosteron, nebo že mu je 15 je povolení k sexuálnímu násilí? pak nechte chovat se jako zvířata i ženy, a věřte, že příroda by to nedopustila a zlikvidovala. Přirozený výběr. Žádnýmu zvířecímu samci není dovoleno jen tak pro svou zábavu se sexuálně ukájet na jiných, to je příroda. Ůchyl jeprodukt civilizace.
Vy mate, pan / pani Motyl, aku traumu? 15 rocni v pohode pri obojstrannom zaujem maju dotyky a sex, nemalujte tu predstavu dievcat ako bezpohlavnych tvorov, ktore su obtazovane.
Pekny kalerab : Sama je z toho hodně smutná a chtěla by se toho zbavit.
Mate 15 rokov, ucte sa, vitajte vo svete zenskych klamstiev a manipulacie. Ona je zamilovana do ineho, preto jej vase dotyky prekazaju, akurat zatial nenasla sposob, ako vam to povedat, aby z toho nevysla ako take slovo na 5 pismen, ktore zacina na K - to je totiz pre zenu znacne neprijemne si to priznat.
Vy ste uz teraz u nej skoncili, ziadne psychoterapie s tym nic neurobia. Vo veku 15 rokov je to celkom dobry dovod na rozchod.
Neco takového opravdu existuje ale nevznika to takhle :D spiš si o tom neco prečetla a chce byt zajimava to je ta lepsi možnost ... horsi verze je ta že se chce rozejit a nechce byt ta spatna ... nedelej si iluze ale v 15 ti jsem byl taky dost naivni no
ono až s vekem prijdou zkušenosti promin jestli jsem pridal spatne zpravy ale i bych vsadil ruku že jedno z toho je pravda
Jestli chceš mit čistou hlavu tak ji neagresivně konfrontuj že jestli ma jinyho at neniči svuj ani tvuj čas ze o nic nejde že vam je 15 budeš mit klid na duši a i ona jsi tak mladej že jich jeste tolik zvladneš že to nebudes stihat počitat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.