Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Holka, kterou se snažím sbalit, mi říkala, že jí vadí můj dotyk, přičemž sama k tomu prý nemá důvod, ale ráda by se toho zbavila. Není to nijak hrozné, že by sebou nějak cukala nebo něco, když se jí dotknu, ale prostě je jí to nepříjemné. Známe se lehce přes rok a viděli jsme se asi 9 krát, takže to by také mohl být důvod, protože je celkem introvertní apod. Každopádně při posledním setkání říkala, že už to není tak hrozné, jako dříve. Co s tím mám tedy dělat? Nechci jí totiž způsobit nějaké trauma nebo něco. Mám se jí tedy opatrně dotýkat, přičemž jí to vždy předtím oznámím, aby se nelekla, mám na ní sahat bez oznámení, mám na ní sahat, jako kdyby jí to nevadilo nebo něco úplně jiného? Co tedy?
Ona by Vás možná i chtěla, ale nefunguje vzájemná chemie. Ona za to nemůže, Vy taky ne. Pokud je jí Váš dotyk nepříjjemnný, takový vztah nikdy, nikdy fungovat nebude. (Jedině byste žili jako bratr a sestra.) Umíte si např. představit sex s ní? To by asi byla vášeň, že? Já už to mám vyzkoušené - jakmile mě muž fyzicky nepřitahuje, je mi nepříjemná i jeho blízkost, tak pryč, konec. To nemá smysl. Za nějakou dobu bych někoho fyzicky přitažlivého (pozor, vůbec to nesouvisí se vzhledem) potkala a stejně bych zdrhla. A to samé by se stalo Vaší, zřejmě dosud nezkušené partnerce.
Ak si myslite, ze lubovolna zena, ktora sa paci vam, musi aktivne spolupracovat a len ju treba dost dlho otravovat, potom povoli, tak ste zrely na navstevu odbornika, takto totiz uvazuju psychopati, nasilnici a devianti.
Prestante sa stale pytat to iste, to je mimochodom tiez priznak naruseneho fungovania.
Pusťte si znovu starší českou bláznivou komedii Trhala fialky dynamitem. A uvidíte, jak to končí, když na sebe dívka nenechá sahat. Časem se najde někdo, kdo sahat může.
Jinak se s ní rozlučte a podobné dotazy už sem nedávejte. Opravdu byste chtěl žít s takovou ženou, které byste musel stále hlásit: Pozor, Máňo, nelekni se, právě na tebe chci sáhnout? Svatá prostoto! Jaga
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.