Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak docílit toho, aby jí nevadil můj dotyk?

Od: kluk odpovědí: 22 změna:

Zdravím! Holka, kterou se snažím sbalit, mi říkala, že jí vadí můj dotyk, přičemž sama k tomu prý nemá důvod, ale ráda by se toho zbavila. Není to nijak hrozné, že by sebou nějak cukala nebo něco, když se jí dotknu, ale prostě je jí to nepříjemné. Známe se lehce přes rok a viděli jsme se asi 9 krát, takže to by také mohl být důvod, protože je celkem introvertní apod. Každopádně při posledním setkání říkala, že už to není tak hrozné, jako dříve. Co s tím mám tedy dělat? Nechci jí totiž způsobit nějaké trauma nebo něco. Mám se jí tedy opatrně dotýkat, přičemž jí to vždy předtím oznámím, aby se nelekla, mám na ní sahat bez oznámení, mám na ní sahat, jako kdyby jí to nevadilo nebo něco úplně jiného? Co tedy?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda22
hodnocení

10x

Popřejte ji vše hezké a rozlučte se. Život s takovým člověkem je spíše trest než společný život. To nemá nikdo zapotřebí a časem to bude jen a jen horší.

ltz
hodnocení

9x
Neni to dobře, kdyz se někdo musí nutit aby mu nebyl nepříjemný dotyk partnera. Takoví k sobě prostě nepatří a není důvod, aby spolu zůstávali. Radši si hledejte jinou, takovou, která vás více ocení a nebude se odtahovat a do něčeho se nutit.

hodnocení

6x

"Co tedy?"

Nic. Dotýkat se nějaké jiné, které to vadit nebude. Očividně o Vás nestojí.

hodnocení

2x

Zdravím. Už zase? Jste nepoučitelný! Nesahejte na ni, protože se jí zprotivíte úplně. Ale je to Vaše volba..Nestojí o Vás..Tak si najděte takovou, která o Vás stát bude..

poradte.cz/...

..

ellen*
hodnocení

2x

Ona by Vás možná i chtěla, ale nefunguje vzájemná chemie. Ona za to nemůže, Vy taky ne. Pokud je jí Váš dotyk nepříjjemnný, takový vztah nikdy, nikdy fungovat nebude. (Jedině byste žili jako bratr a sestra.) Umíte si např. představit sex s ní? To by asi byla vášeň, že? Já už to mám vyzkoušené - jakmile mě muž fyzicky nepřitahuje, je mi nepříjemná i jeho blízkost, tak pryč, konec. To nemá smysl. Za nějakou dobu bych někoho fyzicky přitažlivého (pozor, vůbec to nesouvisí se vzhledem) potkala a stejně bych zdrhla. A to samé by se stalo Vaší, zřejmě dosud nezkušené partnerce.

ub
hodnocení

1x
Pokud chceš nějakou smysluplnou odpověď, obrat se na odborníka. Tato diskuze inteligencí a empatií zrovna nekvete.
Těch faktorů, proč tomu tak je, může být spousta. Třeba má daná dívka špatně zkušenosti z minulosti. Třeba si prošla sexuálním obtěžováním nebo podobnými negativními zážitky. A nebo je to pouhá uzavřenost, 9 setkání za rok opravdu není moc. Pokud ji máš rád a vážíš si jí, nespěchej, dopřej jí čas a buď chápavý. Sám uvidíš, jak se to vyvrbí.
kluk
hodnocení

Ano! Konečně někdo, kdo to pochopil tak, jak to je. A taky děkuji za radu!

hodnocení

1x

Ak si myslite, ze lubovolna zena, ktora sa paci vam, musi aktivne spolupracovat a len ju treba dost dlho otravovat, potom povoli, tak ste zrely na navstevu odbornika, takto totiz uvazuju psychopati, nasilnici a devianti.

Prestante sa stale pytat to iste, to je mimochodom tiez priznak naruseneho fungovania.

tomaso
hodnocení

0x
Porid si nějaký klacik a dotykej se jí tím klackem.

Jen klacík? Obušek...*bzum* Jaga.

nov

Pardon, ale obušek bych vzala na něj.

hodnocení

0x
Je to normální dotýkat se někoho, koho znám přes rok a za tu dobu ho potkám 9x?

hodnocení

0x

Pošlete ji k psychiatrovi.

hodnocení

0x
Jestli na ošahávání nemá někoho mnohem lepšího...

max*
hodnocení

0x
Asi bude na holky.

kami123
hodnocení

0x

Zkus ji dát krém a řekni "Nanesla si ten krém na pleť."

hodnocení

0x

Už jsi se ptal a dostal jsi jednoznačnou odpověď, ža takový vztah nemá smysl. Dotyková averze je daná. Nemá význam se snažit jí vůlí překonat.

hodnocení

0x

Pusťte si znovu starší českou bláznivou komedii Trhala fialky dynamitem. A uvidíte, jak to končí, když na sebe dívka nenechá sahat. *smich* Časem se najde někdo, kdo sahat může.

Jinak se s ní rozlučte a podobné dotazy už sem nedávejte. Opravdu byste chtěl žít s takovou ženou, které byste musel stále hlásit: Pozor, Máňo, nelekni se, právě na tebe chci sáhnout? Svatá prostoto! *ee* Jaga

xenofob
hodnocení

0x

Chce to čas... 25 let a ona se pak zmeni... Zatím si dávej studenou sprchu a pouzivej froté rucnik

nljvg
hodnocení

0x
Panebože, vy té holce oznamujete, že na ní budete sahat? To je uchylny. Proč na ní sahate? Ta holka jasně řekla, že to nechce! Vadí jí to! Nechte ji být! Uvažoval jste o návštěvě nějakého psychiatra?

hodnocení

0x

při posledním setkání říkala, že už to není tak hrozné, jako dříve

Nojo, ne nadarmo se říká, že člověk si zvykne i na rakev ;)

P.S.: To je fór nebo se dobrovolně účastníš nějakého experimentu?

Jak už napsalo x rádců přede mnou: Utíkej!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]