Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leky na tlak pred operaci

Od: eleonora* odpovědí: 6 změna:

Ceka me operace,vubec nevim zda si muzu vzit leky na tlak.Operace se konna v den nastupu do nemocnice.Mam prijit na lacno

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Musíte na předoperační vyšetření a tam budete o takovýchto věcech poučen. Praktický lékař vás pošle před operací na pedoperační vyšetření, tam uvidí, co užíváte a dozvíte se co a jak.

hodnocení

4x

Otazku smerujte na anesteziologa pri vysetreni. Laick arada moze byt nebezpecna. Nik nepozna detaily vasho zdravotneho stavu.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, zda se, ze lékař, který Vás na tu operaci poslal, něco zanedbal. Vždyť Vy si musíte všechny informace dohledat na internetu, což je nebezpečné. Kontaktujte toho lékaře a na vše se ptejte jeho (i na tu narkozu). A hlavně se uklidnete - jste zbytečně vystresovana. Zdravím!
poradte.cz/...

asd1
hodnocení

2x

To se práš tady? Tohle se řeší na předoperačním vyšetření, příp. přímo s anesteziologem který tě bude uspávat...

hodnocení

1x

Já myslím, že je vzít musíte. Vynechávají se jedině léky na ředění krve jako Anopyrin, Godasal apod.

Při minulé operaci jsem rozhodně ranní léky vzala. Nalačno - můžete pít vodu.

au1
hodnocení

1x

nevim jestli to má každej jinak, ale já v den operace si měl léky na tlak vzít jako normálně. nemáte takovej papír ohledně anestezie? tam se píše jaký léky berete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]