Nejste přihlášen/a.
Pozna anesteziolog,ze pacient,uz spi? Ceka me operace a bojim se ,aby nezacali operovat a ja jeste nespala.
Vůbec se nemusíte bát, pozná. Byla jsem na operaci před měsícem a vábec jsem nevěděla kdy jsem usnula a vzbudila jsem se až na posteli, kdy na mě mluvili.Byla jsem na jednodenní chirurgii, takže potřebovali, abych ještě ten den šla domů.Akorát se mi potom trošku chvíli motala hlava, ale to je normální, ani zle mi nebylo.
první celková anestezie je plná strachu a obav, absolvoval jsem ji před necelým měsícem. měl jsem úplně stejný myšlenky jako ty, nemám rád když nemám věci pod kontrolou. jak říkají ostatní, sděl svý obavy anesteziologovi, se kterým budeš před operací mluvit. ten si proklepne tvůj celkovej zdravotní stav, a určí medikaci. já narazil na úplnýho pohodáře, řekl mu ať mě pořádně "zfetujou" protože jinak jim z operačního sálu uteču a tak se taky stalo, nějaký léky na uklidnění, injekce údajně na to aby se nesrážela krev, a pak už mi bylo všechno jedno
byl jsem na předoperačním při plným vědomí, všechno si pamatuju, ale strach nebo obavy jsem neměl. pak už jen kapačka do ruky, něco jako rajskej plyn přes hubu, a za 3 hodiny jsem se probudil na pokoji
S tím rajským plynem je to zajímavé. Mně ho nedávali, pichli mi injekci, řekli at zavřu oči a v ten moment jsem o sobě nevěděl.
Nebojte, já mám za sebou letos už dvě. Únor a duben. U té první nevím vůbec o ničem, vzbudila jsem se až v posteli na pokoji a byla jsem ok. U té druhé si pamatuji, že jsem se šíleně klepala a oni mne už na operačním sále příkrývali dalším prostěradlem a něco mi píchli pak mne budili což si taky pamatuju, ale pak zas nic a probuzení až na JIPce, protože jsem měla šílený bolesti. Zavolala jsem respektive zakňourala na sestru ta mi něco píchla po čem jsem byla zas v limbu a probudila jsem se opět už na normálním pokoji.
Držím pěsti, to zvládnete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.