Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před 4 měsíci se nám narodil krásný zdravý klučík. Vše je v pořádku a máme z něj velikou radost. Jen máme malý problém (no spíše já manžel). Žena nemá na milování ani pomyšlení, což mě dost trápí a nevím čím by to mohlo být. Nejspíš tím že stále kojí, může to být také antikoncepcí kterou bere (je jiná než brala dříve z důvodu kojení). Četl jsem o něktrých bylinách které by mohli navrátit pocit potřeby mít manžela i jako fyzickou oproru.
Prosím tedy o radu, jaké byliny by pomohly k vrácení touhy k milování jako před otěhotněním?
Předem děkuji za vaše názory a rady.
Dulík M.D.
Myslim, ze podobne problemy po porodu zaziva velka cast muzu. Chvilku trva nez se vse fyzicky zahoji. Pak nastupuje unava. Prez den se, kdyz je mimco vzhuru nezastavi, jen co ve dne usne, je cas na prani zehleni atd. V noci nekolikrat vstava moc toho nenaspi. Posledni na co vecer mysli je sex. Takze spise nez byliny pomuze pomoc manzelce s ditetem. My jsme meli treba mimo jine kazdou sobotu domluvene, ze k detem vstavam v noci ja a zena se aspon jeden den v tydnu vyspi.
já si myslím ž v tom bude ta antikoncepce já sem jí nebrala před porodem ani po něm kojím už rok a půl a popravdě v těhotenství sem při sexu trpěla ale pak sem nevydržela ani to šestinedělí a zase to bylo bezva.ale může to být i psychycký problém který má i několik měsíců po porodu spostu žen.následky příšerného porodu nebo velká fixace na dítě atd.myslím ale že tady bylinky nepomůžou.zkuste jít na to nák kreativně až budete sami nejlíp když vám bude někdo dítě hlídat.ale nejdříve se zkuste domluvit s lékařem.
Kupte jí Stimulen...Prý by po něm měly růst prsa, ale také podporuje sexuální apetit.. Mimo jiné by měl fungovat na menstruač. bolesti. Stojí cca 80 Kč. - tím nic nezkazíte
Pro Boha, nic do ní necpěte, vždyť kojí. A dobře Vám poradil "kejikl". Chtěl jste dítě, tak buďte tolerantní, časem se vše srovná. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.