Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpor ženy k milování

Od: kazil odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

před 2-ma měsíci se nám narodil krásný kluk. Vše proběhlo v pořádku bez komplikací.

Jen mě trápí tato záležitost. Miluji svojí ženu s celou rodinou nadevše. Samozřejmě své city dávám najevo včetně touhy po milování!

Jenže žena ať už 5 pěsíců před porodem, respektivě až do nynějších dnů (2 měsíce po porodu) nená na milování ani pomyšlení, natož aby dávala nejevo lásku ke svému muži. Co hůř a co mě nejvíc bolí, když už mě k ničemu pusí, její projevy vůči milování jsou negativní ba dokonce projevuje odpor.

Žena stále kojí, o všech problémech si povídáme, jen mě to neskutečně trápí, tak mě zajímá, jestli je to normální, nebo za tím vězí něco jiného.

Jak říkám miluju svou ženu nadevše a chybí mi reakce z druhé strany.

Předem děkuji za vaše zkušenosti a názory

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

taran*
hodnocení

2x

Samotný porod a následná péče o dítě je velký psychický i fyzický zápřah.Dejte ji čas.Vše se po určité době samo upraví. O době před porodem je to podobně. Starosti a stress, aby to bylo vše OK. To snižuje libido. Co vtom proboha hledáte jiného?Gratuluji Vám oběma k synkovi a přeji všem hlavně zdraví .*houpy**slunce*

sebod*

Taran. máš pravdu, že pro ženu je to nápor.*uf* Beru to, že je unavená, nemá na milování chuť apod. Ale NENÍ možné odsunout manžela na druhou kolej co se týká citu*stop*. Jestliže je k ní tazatel pozorný, citlivý a ona ho stále odmítá, tak to není v pořádku. Je hodně žen, kterým když se narodí mimčo, tak se stanou MATKAMI, ale přestanou být MILENKAMI. Přijde jim, že toho svého muže mají jistého a hotovo. Věnují všechen čas i lásku jen maličkému. A pak se diví, když chlap časem hledá pohlazení někde jinde. Skoro každý přece toužíme po blízkosti toho druhého.*mala* .

marenka*

Sebi, jak Ty to děláš? S předchozí odpovědí jsem souhlasila, ale Tys dokonale doplnila to, co by mě samotnou hned nenapadlo, ale je to hluboká pravda!*hej**palec*

sebod*

Taková jsem já, Mařenko *hi**haha*

taran*

Mno , něco na tom asi je.Ale jsem to zapomněl,aby ne, je to 29 let.Po povití synka , opravdu přestala mít zájem o sex. Přičítal jsem to starostí o děcko.Porod taky neměla jednoduchý . Blbec doktor ji nastřihl , že primář ho ze sálu přímo vyhnal.Po čase se zase náš vztah upravil.*uf*

pt®
hodnocení

1x

Kazil, představte, že máte dostat nové místo, na které se těšíte 9 měsíců. Nakonec vše dobře dopadne a na místo nastoupíte. Nyní Vás čeká spousta nových úkolů, které se musíte naučit zvládnout, poněvadž na Vaši práci, je závislý život. Pracujete ve dne v noci a cítíte tu zodpovědnost, práce Vás nesmírně baví a máte ji rád. Myslíte, že se ve Vašem životě něco změnilo? Ano i v životě Vaši ženy se mnoho změnilo. Až se do nové role vpraví i Vy se dočkáte zasloužené odměny. Buďte jí oporou a milujte ji i děťátko. To Vaše žena nyní potřebuje. Buďte ohleduplný, něžný a trpělivý. To je z mého pohledu. PT /stařenka/

hodnocení

1x

Já Vaší ženě rozumím, měla jsem podobný problém po narození druhého syna a trvalo dost dlouho, než se to aspoň trochu srovnalo. Ze své zkušenosti mohu říci, že čím víc manžel "tlačil na pilu", tím víc jsem se mu vyhýbala. Byla jsem absolutně bez touhy a to je pak téměř neřešitelné... chápu, že po takové době už těžko krotíte své tužby, ale pro mě nebylo prostě možné ze sebe vykřesat vášeň, a i když jsem byla aspoň ochotná manželovi vyhovět (a stojí to dost přemáhání, přece nejsem kus masa bez citu), tak mi to potom vyčetl, že tak bez vášně o to nestojí... všimněte si prosím slova "potom"... takže jsem se cítila mizerně a spirála se roztáčela...

Takže oba rozum do hrsti, nedovolte, aby žena cítila od Vás nějaké výčitky, i tak se cítí špatně, a pomáhejte jí, kde to půjde, aby se aspoň občas pořádně vyspala. Musí vědět, že o ni stojíte, ale nepronásledujte ji.

alex83*
hodnocení

0x

Víte, ono těhotenství je přirozené.. ale není to až tak jednoduché.. Těhotná jsem ještě nebyla, ale mám kolem sebe tolik těhulek a přítlekyň s ročními dětmi.. Vím co prožívají.. Na vašem místě.. Doufám že se mnou budou někteří souhlasit.. Ono, když někdo ví, že se od něj něco očekává, nebo že by něco opravdu už měl udělat.. pak se to dělá hůř.. Zažila jsem něco obdobného v bývaléom vztahu.. Také jsem neměla chuť se milovat.. Bylo to psychického i fyzického původu.. a partner naléhal. Ne nijak agresivně, ale viděla jsem a cítila na něm, že se mě potřebuje dotýkat a milovat se.. To mě ještě víc brzdilo.. Takže má rada je následující.. Přestaňte na pár dní, týdnů úplně na sex myslet.. no, to nejde, to je hloupost.. Ale nedávejte to najevo před ženou. Ať necítí žádný nátlak.. A večer, nebo jestli se potkáte i přes den a malý spí.. tak udělejte z ložnice masážní salón :) nemyslím žádné svíčky ani nic obdobného.. Ale.. půjčte třeba dobrý film, na který se bude u masáže dívat.. a masírujte ji.. Dotýkejte se jí tak, aby to nebudilo erotické náznaky.. Ať se opravdu uvolní.. Ať se cítí dobře.. A masáží také skončete. Nic víc, nic míň. Musím totoiž z vlastní zkušenosti říct, že na psychiku ženy to dokáže hodně zapůsobit, když se jí muž dotýká a nemyslí u toho na sex.. I když třeba myslí - ale ta žena se to nesmí dozvědět :) Doufám že jsem to vystvětlila správně.. Pár takových masáží.. doteků aniž by na ni působili nátlak k milování, obíjmání bez ochmatávání zadku - víte jak to myslím.. a samozřejmě pomoc s dítětem a domácností.. Přeju vám opravdu hodně štěstí v životě..

alex83*

Ještě bych chtěla podotknout, že dva měsíce po porodu, můžou být pro některé ženy ještě krátká doba na to, aby se z proodu vzpamatovaly.. Buďte trpělivý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]