Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O svatbu už nestojím

Od: doris odpovědí: 25 změna:
Dobrý večer s přítelem se máme brát ,věděl na začátku vztahu že o svatbu nestojím ,požádal mě po 2letefh o ruku řekla sem ano protože to bylo před rodinou a říct ne by bylo hrozný...jenže jak se to blíží tím víc ki není dobré ,ne že bych nechtěla si ho vzít ale mám problemy psychicke a nedávám když sem středem pozornosti. Přítel to ví , další kapka že moje rodiče mi z ničím nepomáhají , a kamaradka jediná svědkyně mě napsala že s datumem co máme svatbu nepočítala že jede do Dubaje atd ,přítel když mu říkám že ji nechci atd tak mě řekl že bude že je vše domluvené atd ,nutí mě dotoho

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. Furt dokola. Stížnosti na přítele, ať udělá cokoliv nelíbí se Vám to a přesto se ho držíte stále jako klíště. Nevdávejte se, neměl by to s Vámi vůbec jednoduché a Vy byste šťastná také nebyla. Starejte se o sebe sama, osamostatněte se konečně a najděte si k sobě vhodnějšího partnera. Ale nejdříve si dejte do lepšího pořádku svoji psychiku, jinak se z místa nepohnete. Ale chápu, že o takové rady nestojíte. Raději si za čas na svého přítele (manžela) zase postěžujete. Co to bude příště...? Manželství je dobrovolné a je jen na Vás jestli se vdáte nebo ne. Tak co řešíte? Když o to nestojíte, zůstaňte svobodná!

ditull

jezisikriste,ae ja nestojim o svatbu o pritele ano..ja nedávám situace kdy jsem stredem pozornosti..on che svatbu s vice lidma..on neudela kvuli me s mene lidma on tam musi mít vsechny...ja i kdyz mu to rikam on me neposloucha on dela ze nic a jede dál...ja nevim jako cotohle ma znamenat...proč se tak chova...a pak m irekne ze snim nemussim být vubec\, proč me jako nechape:/

liska5

Ditull, Ty jsi Doris?

Právěže on pochopil. Jen Tobě je to marné opakovat, že se k sobě nehodíte a Tvé problémy svatbou nezmizí, naopak narostou! Chlap se po svatbě nezmění.

id
hodnocení

4x

Vždyť vy sem píšete pořád to samé již několikrát. Vy samotářka, přítel je rád ve společnosti. Dostala jste hodně rad na minulá vlákna a nic jste neřešila. Tak mu u oltáře řekněte NE. To ale také nechcete, tak co s vámi?

minsk
hodnocení

3x

To je takový rozkol, že nemá cenu pokračovat.

Není už Váš přítel. Tohle je špatný začátek a provázelo by to celý Váš život, pokud byste tedy ostali ve vztahu.

Ukončete, dejte si odpočinek od vztahů a s vírou vykročte do nového života, do nového vztahu, ve kterém bude dobře.

Je to Váš život, tak ať jste spokojená, nehleďte na svoji a jeho rodinu, známé, kamarády, všichni mají svůj život, všechno se dá zrušit.

Ještě se to dá zastavit, tak seberte odvahu.

Budete nespokojená a nešťastná celý život. Tak se dejte dohromady a počkejte s takovým vážným krokem do života. Možná, jste ještě nedozrála, anebo nynější partner po boku, není ten pravý.

asd1
hodnocení

3x

Řekla ano a on začal chystat svatbu *smich*

Můžeš říct rovnou že svatbu nechceš, nebo to nechat plavat a před oltářem na dotaz "berete si tohohle" řekneš NE a odejdeš.

V každým případě pokud organizuje jen podle sebe a na tvojí představu o svatbě úplně kašle, tak bych si to NE asi nechal před oltář a fakt to tam řekl. To není partner do života ale sobec...

hodnocení

3x

Vám není rady ani pomoci. Už se to tu řešilo. A zjevně nevyřešilo.

poradte.cz/...

liska5
hodnocení

2x

Myslím, že s Vámi to obecně nebude lehké. Chcete se vdát, ale vadí Vám, že to někdo uvidí. Přítel to řeší normálně a Vy ho nařknete, že Vás nutí...

Jestli Vám vadí pozornost davů, tak si to udělejte jen s minimem svatebčanů. Pro ty vzdálené to zrušte. Já se vdávala dvakrát, a ani jednou jsme neměli víc, jak 13 lidí. Peníze šly na cestu po svatbě.

Švagr se švagrovou se vzali jen za přítomnosti svědků. Odchytili ve městě studentskou dvojici, a ta jim to odsvědčila za dobrý oběd... No, a žili spolu až do smrti.

A proč by měli rodiče pomáhat? Mně by to třeba bylo proti srsti. Malou svatbu si zrežíruji sama a ty dva svědky seženu vždycky v rámci rodiny i mimo.

ditul
hodnocení

Jde o to že přítel nechce ani dva lidi on chce plno kámošu a hlavně rodiče s a jeho kámošu jim jde hlavně o chlast si myslim furt by jen popíjely víno. On bude mít kámoše a známí já jak kámoška odřekla už nemám nikoho měla sem jedinou kamaatdku a ona tam nebude...nechce se mě dotoho vůbec když mám si jít něco koupit atd nebaví mě to a nutim se dotoho...přítel mě prej nechápe ...já už nevím jak mu to vysvětlit...ale když řekne už to nejde zrušit...jde my nemáme ještě nic zaplaceného
minsk

Vždyť vy jste každej jinej. Vy se k sobě vůbec nehodíte. Žijete sama pro sebe, sólo, nepotřebujete společnost. Tak proč si ho berete proboha, nebo, proč jste souhlasila?

Já mám pocit, že jste sem už několikrát psala a pořád rady nestačí. Zamyslete se nad sebou.

liska5

S kámošema, co chtěj jenom chlastat, ať to oslaví zvlášť. V den svatební dejte jen nejbližší rodinu.

Po svatbě budete sama čekat denně doma, až on posedí v hospodě. A zase budete psát, že jste sama a on popíjí...

pb®
hodnocení

2x
Od člověka s psychickými problémy bych utíkala já a rozhodně si ho nebrala a nechtěla s ním budovat rodinu. Psychická labilita je dědičná, proto se také necharakterní zvířata nepoustějí do chovu. Já vím, že za to ti lidé nemůžou, ale nedá se s nimi žít a normálně fungovat. Hroutí se z prdu. Teď to vidím v práci, kolega furt něco řeší a obvolává doktory, protože jeho žena trpí spoustu let úzkostmi, že není schopná normálně fungovat, chodit do práce, starat se o rodinu. Přitom se jí nikdy nic strašného v životě nestalo, všichni zdraví, zajištění. Ale jí se tlačí prd a ona si hned myslí, že má rakovinu a už je na hromadě, neschopná ničeho. Nemůže za to, ale celý život řešit partnerovy brouky v hlavě, dejte mi pokoj.
itguru2
Psychicky porušená je ta žena, ne přítel.
pb®
To já přece vím a proto se divím, že ze svatby chce vycouvat ona. Mílovými kroky by měl naopak utíkat on od ní, pokud nechce být v životě nešťastný.

Třeba je to takový ten typ, který si přesně takovou labilní, submisivní ženu "pěstuje". Na normální zdravě sebevědomou možná nemá.

nikim
Pb: hlavně se nerozmnožujte Vy prosím
max*
Pb ma naprostou pravdu, tady pomuze jenom vymenit partnerku. Tedy tazatelku a budou mit vsichni klid.

hodnocení

2x

A nedáte si říct a nedáte. To je furt dokola.

id
hodnocení

2x

Život a vztah je o kompromisech, pokud vůbec víte, co to slovo znamená.

Vy nejste schopna tolerovat oslavu jedněch narozenin ( jedno z posledních vašich vláken), vy nejste schopna překousnout malou svatbu, vy nechcete ustoupit. A váš přítel také ne. Pořád se ptáte proč vás přítel nechce pochopit a vy jej chápete?

Přítele se držíte jak pijavice, bojíte se zůstat sama. Tak se mu přizpůsobte.

hodnocení

1x

Už jste tady před časem psala, že váš partner se nedokáže obejít bez kamarádů a návštěv hospod a vám to nevyhovuje a jste radši doma.

Ten chlap se k vám vůbec nehodí, nervy vám určitě nespraví, právě naopak.

Vykašlete se na něj a najděte si takového, který bude mít stejné, nebo podobné zájmy jako vy. Určitě najdete.

ppp
hodnocení

1x
Vás přítel by si měl najít jinou. A vám se muze stát, že s vaším myšlením tu svatbu nakonec nebudete mít s nikým a zůstanete sama.

hodnocení

1x

Když vás nerespektuje už teď, tušíte, co vás čeká po svatbě? Už si hledejte čísla na linku bezpečí a kontakt na azylový dům.

hodnocení

0x

Dajte mu precitat, co ste napisali sem.

tomas13
hodnocení

0x
Řekněte že si prostě skočite na obřad v civilu, nějaký známý to odsvědčí a je to... Žádná sarada a papír máte.

hodnocení

0x

Dokud neřeknete "ano" a nepodepíšete se na úřadě, vždycky můžete odejít. Nenechte se donutit k něčemu, co nechcete jen proto "co by tomu řekli lidi".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]