Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měl bych ji stále chtít?

Od: laskychtic odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

potřeboval bych pomoc. Zamiloval jsem se do dívky, která mě údajně také miluje (sdělila mi to). Jenže ona již přítele má. A protože jsem se to dozvěděl, řekl jsem jí, aby si vybrala. Avšak ona se ho nechce vzdát a zároveň chce být se mnou. Již párkrát mi řekla, že se na to raději vykašlem, jenže já nikdy nechtěl, ale teď přemýšlím, jestli to vůbec stojí za to. Tolikrát už mi zlomila srdce když mi tak rychle řekla, že to chce skončit...

Co mám tedy podle vás dělat? Dát ji ještě čas (řekl jsem si, že ji dám čas do Nového roku) anebo se na to vykašlat a zůstat jenom přátele, jestli vůbec. Díky za všechny odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Řešíte furt opakovaně to samé. Myslíte si, že pod jinými nicky dostanete jiné odpovědi? Najděte si nezadanou a neztrácejte čas!

poradte.cz/...

hodnocení

2x

Ako casto sa stretavate a aky mate vtedy program?

laskychtic
hodnocení

Setkáváme se, jak nejvíc to jde, tak 5x do týdne. Bohužel má často do pozdních hodin školu, takže někdy to nejde a teď mám navíc covid.

Necha sa pobozkat? Nejake to osahavanie a tak?

Lebo ak nie, tak to je kamoska, ktora vas ma na vyplnenie volneho casu a mozno na platenie za jedlo a kino a pod

hodnocení

1x

Takže spolu jenom nezávazně spíte a do toho ona ještě má přítele.

No, tak to má holka fajn a ani se nedivím, že se nechce rozhodnout pro jednoho z vás - ač tímto stylem chování se vyznačují spíš muži než ženy. V příteli má svoji jistotu a s tebou si zase saturuje potřeby, které nemá naplněny ve vztahu.

hodnocení

0x

vykašli se na ni po světě běhá spousta lepších

hodnocení

0x

Lidé se slovem "miluji" jaksi neumí dobře zacházet. Často nejsou schopni toto vyznání vyslovit a tak koktají cosi o tom že "asi k tobě něco cítím" nebo naopak, milují všechno a všechny neustále. Zajímavé je, že mají problém někomu vyznat lásku, ale na druhé straně jim nevadí sexovat okamžitě s kýmkoliv. Opačně, slovem "miluji" vůbec nešetří, nepoužijí ho na správném místě, vůči člověku, ke kterému cítí hluboý cit, ale pouze povrchní přitažlivost. Takto mi to přijde u této slečny. *alene* Myslím si, že není o co stát. Takový začátek vztahu není o trvalé, dlouhodobější známosti, o lásce a úctě, je to pouze a jen o kamarádství s výhodami. A vy nikdy si nebudete jistý, že to, co dělá současnému muži, nebude dělat vám. Nikdy si nebudete jistý. Je jen otázkou, jestli vám to stojí za to.

jenda22
hodnocení

0x

Další telenovela. To si nikdo už dnes neporadí s ničím? Už ve druhém řádku je popsáno, že to to ta dotyčná nemá v hlavě v pořádku. Dál je to jen ztráta času.

liska5

...Ale ja ju chcu.!.- jak říká Čmaňa v jedné komedii.

Když se ho nevzdá, tak co s ní chceš dělat? Neshazuj se. Ti, co dolézají, jsou nepřitažliví a trapní...Začni hledat jinde.

ltz
hodnocení

0x
To scházení se s ní vás ani nemůže těšit, když vzápětí odejde k jinemu. A před ním se tváří jako svatá. Byt vámi, tak s ní tu hru nehraji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]