Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych pomoc. Zamiloval jsem se do dívky, která mě údajně také miluje (sdělila mi to). Jenže ona již přítele má. A protože jsem se to dozvěděl, řekl jsem jí, aby si vybrala. Avšak ona se ho nechce vzdát a zároveň chce být se mnou. Již párkrát mi řekla, že se na to raději vykašlem, jenže já nikdy nechtěl, ale teď přemýšlím, jestli to vůbec stojí za to. Tolikrát už mi zlomila srdce když mi tak rychle řekla, že to chce skončit...
Co mám tedy podle vás dělat? Dát ji ještě čas (řekl jsem si, že ji dám čas do Nového roku) anebo se na to vykašlat a zůstat jenom přátele, jestli vůbec. Díky za všechny odpovědi
Setkáváme se, jak nejvíc to jde, tak 5x do týdne. Bohužel má často do pozdních hodin školu, takže někdy to nejde a teď mám navíc covid.
Takže spolu jenom nezávazně spíte a do toho ona ještě má přítele.
No, tak to má holka fajn a ani se nedivím, že se nechce rozhodnout pro jednoho z vás - ač tímto stylem chování se vyznačují spíš muži než ženy. V příteli má svoji jistotu a s tebou si zase saturuje potřeby, které nemá naplněny ve vztahu.
Lidé se slovem "miluji" jaksi neumí dobře zacházet. Často nejsou schopni toto vyznání vyslovit a tak koktají cosi o tom že "asi k tobě něco cítím" nebo naopak, milují všechno a všechny neustále. Zajímavé je, že mají problém někomu vyznat lásku, ale na druhé straně jim nevadí sexovat okamžitě s kýmkoliv. Opačně, slovem "miluji" vůbec nešetří, nepoužijí ho na správném místě, vůči člověku, ke kterému cítí hluboý cit, ale pouze povrchní přitažlivost. Takto mi to přijde u této slečny. Myslím si, že není o co stát. Takový začátek vztahu není o trvalé, dlouhodobější známosti, o lásce a úctě, je to pouze a jen o kamarádství s výhodami. A vy nikdy si nebudete jistý, že to, co dělá současnému muži, nebude dělat vám. Nikdy si nebudete jistý. Je jen otázkou, jestli vám to stojí za to.
Další telenovela. To si nikdo už dnes neporadí s ničím? Už ve druhém řádku je popsáno, že to to ta dotyčná nemá v hlavě v pořádku. Dál je to jen ztráta času.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.