Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamiloval jsem se do holky, která má kluka

Od: srdicko odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

potřeboval bych opravdu poradit. Na tanečním kurzu jsem potkal jednu holku, do které jsem se zamiloval. Postupně jsme se scházeli, telefonovali, psali a já se dozvěděl, že mě také miluje. Jenže má kluka, kterého zřejmě také miluje...

Proto se vás ptám: Co mám dělat? Mám s ní stále být a dát tomu čas, nebo to ukončit?

Děkuji za všechny odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

9x

V tomhle věku se lidi scházejí, rozcházejí, hledají, opouštějí, poznávají, a také občas zjišťují, že to není ono a pak se snadno zakoukají jinde. Nech to na ní. Dej tomu čas, počkej a netlač na ni.

hodnocení

7x

Snaž se být lepší, než ten druhý (ale nepřežeň to). Rozhodnutí nech na ní. (Jemu se radši vyhýbej ;)).

liska5

*palec*Tak to vidí chlap.

hodnocení

5x

Před svatbou platí zákon džungle. Silnější vyhrává. Jdi do toho naplno a uvidíš. Pokud ji miluješ a ona tebe, není co řešit. Kdyby byla vdaná, poradil bych ti ať jdeš od toho.

hodnocení

3x

Ona se musí rozhodnout. Dva milovat nelze, buď ten nebo ten. Asi je dívčina dost nevyzrálá. No, počítám, že její kolem 15, to není milování, to je pubertácká zamilovanost, přide třetí a kde jste vy dva? Asi bych neztrácela čas.

hodnocení

3x

Zdravím. Ukončete to a najděte si nezadanou. Kdyby Vás opravdu milovala, nebyla by s jiným.

hodnocení

1x

Je to jednom na té dívce, jak se rozhodne. Pokud chlapce má a je s ním spokojená, nemá cenu, abyste jim bořil vztah. Opravdu záleží jen na ní. Hezkých dívek je plno, v tanečních obzvlášť, tak jistě brzy i Ty zaujmeš nějakou jinou. Třeba bude i hezčí. ;)

Viz Vašek Neckář:

Hej, malá, nezdráhej se víc, hej, malá, chci Ti něco říct.

Rozvaž Ty jediná, s kým půjdeš do kina, rozvaž to, s kým, zda se mnou či s ním,

rozhodni vzápětí, kdo z nás dvou sedne Ti, figurou, šarmem a vším...*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]