Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RIVALENTI.cz -PODVODNÍCI

Od: anna* odpovědí: 4 změna:

R I V A L E N T I.cz - POZOR NA NE - JSOU TO PODVODNÍCI-TRESTNĚ STÍHANÍ!

Jedná si o zprostředkovatele PADĚLANÉHO ZBOŽÍ ze Shanghaie. Na svých WEB nabízí padělky, šmejdy, falšované, nekvalitní zboží. Při odstoupení od smlouvy ze zákona-činí velké potíže, nechtějí vrátit uhrazenou částku zpět. Česká obchodní inspekce důrazně před RIVALENTI.cz VARUJE!

Zašli tak daleko, že odcizují na Facebooku a jiných sociálních sítí cizí fotografie, které používají ve svých zfalšované rubrice "zkušenosti zákazníků", které si píší sami, během jednoho dne i 20 "pochvalných" recenzí, jimi samotnými sepsanými. Odcizování cizích fotografiíze sociálních sítí za účelem falešné reklamy formou "zkušeností", se dopouštějí dalších trestních činů, které mají na svém kontě již nespočet. Vlastní, falešné recenze si začali u nabízeného zboží psát v době, kdy jim byla zaslána výstraha České obchodní inspekce, která podvodné RIVALENTI.cz výslovně NEDOPORUČUJE! Tito podvodníci se dostávají do vážného rozporu se zákony, nejenom nabízením padělaného zboží, odcizování cizích fotografií, ale i psaním si falešnách referencí v době, kdy jim bylo oznámeno, že jsou stíhání, tj. v době 2. pol. Října 2021, do té doby pravé, negativní zkušenosti zákazníků mazali.

VYVARUJTE SE KRIMINÁLNÍCH PODVODNÍKU - rivalenti.cz, podnikatel Roman Petřík, Delta Division s. r. o.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

...a poradit potřebujete s čím? *nevi*

romanzalio
hodnocení

0x

Rivalenti vesele dále okrádají občany této země. Psáno dne 11.8.2023. Pokud je původní otázka dva roky stará, mám otázku, která právní či kontrolní instituce na úrovni státu zaštiťuje práva občanů, když ČOI je na nadnárodní zlodějnu bezmocná. Ještě zkusím právní uskupení D-test, alespoň kvůli zveřejnění této kauzy na stránkách jejich časopisu. Objednání zboží na internetových stránkách u RIVALENTI vyhlíží na první pohled standardně. Platba předem. Po urgencích zboží které nepřichází, se objednávající dozví, že je blbečkem "který při objenávání souhlasil s obchodními podmínkami". Ty se ovšem dozví, až pokud zboží urguje. Jde jednoznačne o klamavou reklamu. Příkládám výňatek z mého dnešnímu e-mailovému pokračování s touto nejméně dvouhlavou právně nedefinovatelno saní, které vyjevuje, že Zákon na ochranu spotřebitelů Rivalenti není pro ni ničím více, než trhacím kalendářem.

Výňatek mého textu v pokračující e-mailové korespondenci s RIVALENTI

To "Adéla za Rivalenti" dne 11.8.2023

Věc: Reklamace nezaslaného zboží odběratelem vůči dodavateli Rivalenti.

Jako dodavatel zaslali jste mi e-mailem 7.8.2023 text (zde výňatek) uvedený v Obchodních podmínkách. Text předám jako podnět Vašich nekalých praktik České obchodní inspekci k prošetření s ohledem, dle recenzí, na velké množství takto Vámi postižených zákazníků. Souběžně právnímu uskupení časopisu D-test.

Kupující Roman Žalio

Vysvětlení ze strany RIVALENTI: Všechny tyto náležitosti máme uvedené v obchodních podmínkách, se kterými jste souhlasil/a při objednání, tudíž došlo k dohodě o době dodání. Odstoupit od smlouvy lze do 7-mi dnů ode dne převzetí zboží, dle občanského zákoníku paragrafu § 1829 - Odstoupení od smlouvy.

Tyto informace máme taktéž uvedeny v našich podmínkách. Odstoupit od kupní smlouvy můžete ihned poté, co obdržíte zboží. Prosíme tedy o trpělivost s dodáním objednaného zboží.
Odstoupení od smlouvy po doručení zboží vyřizuje Poskytovatel služby společnost SUNRISE IT AND SOFTWARE SOLUTIONS L.L.C-FZ, Business Center 1, M Floor, The Meydan Hotel, Nad Al Sheba, Dubaj, Spojené Arabské Emiráty.

marcelasopova

Také jsem bohužel naletěla. Zboží prý bylo odesláno hned po obdržení platby a když jsem se po týdnech ptala, kde je, dostala jsem meil, že bude doručeno do 3 měsíců. Teď už nefungují ani jejich stránky. Já přišla "jen" o 506 Kč, a tak bych se mohla na to vykašlat, ale na to oni spoléhají a určitě si už pěkně namastili kapsu.
A proto bych se případně ráda připojila k oficiálnímu řešení těchto hajzlů. Existuje oficiální žaloba nebo je možné záležitost řešit jinak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Rivalenti

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]