Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rivalenti.cz - recenze

Od: clayman® odpovědí: 61 změna:
Dobrý den,
zaujal váš eshop Rivalenti.cz? Tak na něj pozor, protože to není eshop. Je to přeprodej zboží z Číny, který se tak pouze tváří. Masivně inzeruje a snaží se vás nachytat mj na roušky, které nikdo nemá.
Celý háček je v tom, že zboží k vám putuje z Číny a to trvá 30-60 dnů. S tím určitě nepočítáte. Navíc mnoho lidí je nespokojených a řeší reklamaci. Tento eshop je buď vůbec neřeší nebo kapacitně nestíhá. Je proto lepší a levnější si stejné zboží koupit přímo z Ebay nebo Aliexpressu, kde se skutečně reklamace za nedodání dočkáte!

Rivalenti.cz - recenze

61 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iri
hodnocení

1x

Dobrý den,

také jsem měla negativní zkušenost, zboží sice do 60 dnů všechno přišlo, ale musela jsem hned po dodání postupně reklamovat všechny tři produkty kvůli špatné kvalitě. Na maily sice celkem reagovali, ale často nerelevantně a na odstoupení od smlouvy nereagovali vůbec.

Ale ani ne po měsíci od odstouepní od smlouvy jsem se domluvila se svou bankou, že mohu podat trestní oznámení. Před tím jsem ještě na oba maily Rivalenti zkusmo pohrozila, že pokud mi nevrátí na účet peníze za nevyhovující zboží nebo voucher v hodnotě 110 % jak slibovali, tak podám trestní oznámení na Policii ČR a Českou obchodní inspekci. A světe div se, peníze mi fakt hned další den vrátili na účet a to bez nějakého vysvětlujícího e-mailu nebo požadavku na navrácení zboží.

Takže nevzvyklé jednání, ale pokud budete hodně otravní, nenecháte se odradit a pohrozíte jim trestním oznámením, tak by to mohlo vyjít.

Jinak je samozřejmě lepší prevence a na podobných webech už nikdy nenakupovat, i když vypadají na první pohled věrohodně :)

I.

michaela47

Dobrý den,

mohla bych Vás poprosit na jaké emaily jste jim pohrozila, že pokud Vám nevrátí peníze, podáte trestní oznámení na PČR a ČOI?

Děkuji Michaela Kopka Řeháková

ela8
Dobrý den,
mohu se také připojit na jaký @ jste jim pohrozila?
nada*
Mám také špatnou zkušenost,vrácení peněz řeším od září. Dnes jsem pohrozila udáním na ČOI. Psala jsem na email zakaznici@rivalenti.cz.
petraporizkova
Zboží nedorazilo, už několikrát jsem podstoupila od smlouvy , vyhrožuji policii a nic. Vždy mi pošlou jen imeil , který podle mě píše automat. Od 8.11 čekám na baliček. Je to podvod

jjenik
hodnocení

0x
Zdravím, jak píše předemnou po týdnu čekání jsem na Rivalenti poslal 3 emaily bez odpovědi, telefon automat. Už nikdy
zuzanavalkova

Dobrý den, přidávám se k negativním zkušenostem s touto firmou, v podstatě nejhorśi, kterou mám. NEDOPORUČUJI

michelleardor
Neuvěřitelné, PODVODNÍCI. Zítra v součinnosti s mojí bankou podáváme trestní oznámení. Myslím, že se SPOUSTY podvedených zákazníků přidá, když to tady vidím, nepochybuji o tom.
Telefon odpojený,na maily nereagují, ale jakmile jim dorazily peníze na účet to reagovali ihned.
NEDOPORUČUJI POZOR NA NĚ!
iveta*

Taky mně podvedli, zboží zaplacené a nedodané. Na moje dotazy, kde se zboží nachází poslali neexistující trackovku a po vyhrůžkách , že je nahlásím na ČOI mi poslali reklamační formulář, ten jsem vyplnila a nic, na další mé dotazy, jej poslali znova a pořád dokola. Dělají si legraci a okrádají slušné lidi. Najlepší by bylo jim zablokovat stránky, aby už nemohli okrást další lidi.

pettyrej
hodnocení

0x
Dobrý den, je to pěkný podvod, objednala jsem roušky 27.2. 2020. Dodnes je nemám a platila jsem hned. Vtip je v tom, že není šance na vrácení peněz. Posílají pořád dokola stejný email, na telefonu to nikdo nebere. Při pomyšlení, že to stalo 2500 se mi otevírá kudla v kapse! Peníze nevrátí a když byste vrátili zboží, pošlou kupón na jiné zboží a budete čekat dál. Jestli se na mě vykašlou, pošlu tam obchodní inspekci.
jen*
rivalenti.cz
Dle registrace i obchodních podmínek a fungování stránek se jedná o další mutaci e-shopu stejného provozovatele (ROPETA LTD, identifikační číslo (CRN): 11761407, se sídlem Enterprise House 2 Pass Street, Oldham, Manchester, United Kingdom, OL9 6HZ), který má weby vevio.cz a huglo.cz, před nimi však varuje ČOI již delší dobu. Důvod stejný, tedy z webových stránek není jednoznačně zřejmé, kdo je prodávajícím, tedy s kým spotřebitel uzavírá smlouvu a vůči komu může uplatňovat svá práva. Česká obchodní inspekce registruje vysoký počet stížností, které se těchto různých portálů stejného provozovatele týkají. Z uvedených důvodů zařazuje Česká obchodní inspekce i tuto verzi stránek stejného provozovatele mezi rizikové weby.
(24. 03. 2020)
beruska*
Nikdy více.Peníze chtějí předem ale zboží nikde.Jeden velký podvod.
mischa
Pozor, podvod. Zboží po 2 měsících od zaplacení nedorazilo. Rivalenti je podvod.
stehlik
Už čekám 4 měsíce nic jsem nedostal. Stále píší to samé. Hlavně peníze do předu. Podvodníci. Nic od nich nebrat.
miriam
Dobrý den taky jsem bohužel naletela peníze jsem poslala a zboží nikde už nikdy více

hodnocení

0x

Zřejmě tady pár lidí neumí číst. Že ten e-shop je šmejd je věc jedna a je to fakt. Ovšem že se na stránkách dočtete, že dodací lhůta je 5 - 40 dní, maximálně 60 dní, svědčí hlavně o tom, že vy i další reagující si neumíte přečíst dodací podmínky, které ten e-shop netají.

Takže nadávejte především sobě a řádně si vždy přečtěte Obchodní podmínky, tj. podmínky, na které svou objednávkou přistupujete!

Budiž vám útěchou, že lidí jako vy je spousta a právě jste úspěšně vstoupili do jejich řad.

zuzanavalkova

Dobrý den,

přidávám se také k velmi negativní reakci , vřele tento e-shop nedoporučuji.

nina

Zdravím,

já jejich podmínky četla a s dlouhou dodací dobou jsem počítala, ale 1.11. to bude již 80 dní a zboží stále nikde.

irena*
hodnocení

0x

Ahoj, mám podobnou zkušenost, přišlo mi jiné zboží, než jsem si objednala. Už to s nimi řeším od začátku února a nic. Dala jsem jim lhůtu na vrácení peněz, pak budu podávat stížnost na ČOI.

gabrielakryllov
hodnocení

0x
Zdravím, jsem na tom stejně naštěstí jsem tam utratila 536 Kč, ale i tak z principu z toho nemůžu spát. Jak je možné, že tato firma stále funguje. Chápala jsem dobu dodání a tak jsem čekala 40 dní. Poté jim volala a stejná písnička. Na jejich stránkách jsem postupovala dle jejich návodu a stále bez odpovědi, peněz nebo nakoupeného zboží. Zkusila jsem se s nimi spojit i přes sociální sítě. Marně. Co mám tedy udělat dal? Nechat bejt se mi to nechce z důvodu, že takhle vydělávají ne jenom na mě, ale taky na dalších a dalších co příjdou po mě a nechají tam i víc peněz.
janasp

U mě stejný průběh, dostala jsem jen jedno zboží, objednávku jsem zaplatiula 1.3. a potom nic, nereagují, neodpovídají. Kdyby někdo zvažoval hromadnou žalobu, přidám se. Jinak pouze ČOI, dávám podnět.

martinaw

Ahoj, jsou to podvodníci! 14 dní mi psali, že platba stále nedorazila. Pohrozila jsem jim policii a najednou přišlo,že platba je na účtě. Co se týká zboží dorazilo úplně něco jiného než jsem si objednala. Komunikovat se s nimi nedá na email nereagují a telefon s předvolbou Jablonce nad Nisou neexistuje. Reklamace nemožná. Uvažuji o trestném oznámení za podvod

joudic*
trestni oznameni je vam k nicemu, jsou legalne jen zprostredkovatele... muzete leda poslat podnet na zmenu zakona

neznamyuzivate
hodnocení

0x
Zbozi nepřišlo kompletni, nelze reklamovat...jiz nikdy více
luciepaduchova
15.12.2020 sem dceři objednala, zaplatila mikinu ale doteď nic. Nevím jestli čekat nebo říct holce že už ji nikdy neuvidí. Je to masakr. Jsem zla jak čert. Taky Fejk...

adriana*
hodnocení

0x

Samozřejmě jsem naletěla... Když začala být zima, hledala jsem válenky, které byly všude vyprodané a nebo hrozně drahé. Našla jsem tento e-shop, boty jsem objednala rovnou dvoje s tím, že jsem byla šťastná, že jsem konečně nějaké sehnala. Zaplatila jsem a po pár dnech jsem napsala email, zda je vše s objednávkou ok. Dostala jsem odpověď, kterou si myslím, že mají docela nacvičenou "Dobrý den, v obchodním podmínkách, se kterými souhlasíte tím, že potvrdíte objednávku uvádíme, že jsem pouze přeprodejní společnost..." A sakra objednala jsem si Čínu a ještě mi příjde nejspíš na jaře... Doufám, že nepříjdu o peníze, zapaltila jsem přes 1000 Kč...

sarka*
A našel se někdo, kdo na ně podal trestní oznámení nebo zašel na ČOI? Co dál, mám objednáno 46 dní a samozřejmě nic. Poraďte jak postupovat...
marta*
Takže jsem taky náletěla resp.syn...objednal si mikynu(1.2.2022) do dnešního dne nepřišla...když jsem psala dotazy kdy přijde odpovědi chodily jak píšete ,, nacvičené"... Když jsem poslala email že chci vrátit peníze zpět odpověď už nepřišla. Obávám se že syn o peníze přišel cca 600,-

monulkach
hodnocení

0x

VÝRAZNĚ NEDOPORUČUJI NIC OD RIVALENTI.CZ OBJEDNÁVAT.

zkušenost s tímto eshopem mám velmi špatnou Nejenže nemůžete zboží do 14 dnů vrátit, jelikož jsou pouze zprostředkovatele, ale také Vám nejsou schopni dát kontakt na firmu, kde teda můžete vrácení uplatnit. Objednali jsme si olejomalbu v rámu (u produktu v popisu bylo uvedeno: olejomalba, v rámu) -> dostali jsme vytištěný rozmazaný plakát bez rámu. Když jsem jej reklamovala, reklamace byla zamítnuta a popis u nabízeného produktu přepsán.. (myslím, že to je vrchol neslušnosti).

ondrusak
hodnocení

0x

Pokud se bude podávat hromadně trestní oznámení na tuto firmu, rád se připojím, Také jsem byl bohužel oklamán a zaplacené zboží nedorazilo!

fextik
hodnocení

0x
Dne 15.1.2021 jsem nakoupil na eshopu: Pánský moderní kabát Julian za 900Kč. Prisel mi e-mail ze se omlouvají za zpoždění ale ze si na kvalitě nechají záležet apod. Dnes 8.4.2021 mi prisel a zboží absolutně neodpovídá fotkám. Zvláště dodali do popisu spoustu novych informací třeba látku. Nespokojenost jak hovedo.

paty*
hodnocení

0x

Dobrý den, také jsem bohužel naletěla. To, že zboží je z Číny to mě vůbec nenapadlo, spatná reklamace a zboží putuje kolem 40-60 dnů. Já blbec, a ještě vám napíší, že to nejde udělat storno, neboli reklamovat, že jsem si měla přečíst podmínky

evak
hodnocení

0x

ŠMEJDI ! Přeprodávají věci z Číny. Když chcete po dodání zboží odstoupit od smlouvy, nabádnou Vám kontakt na čínského prodejce. Postavit ke zdi takové zmetky !

barborabenesov
hodnocení

0x

Dobrý den,

v květnu jsem si za 3 000 objednala zboží, které dosud nepřišlo (konec srpna 2021). Několikrát jsem žádala o vrácení peněz. Bez reakce. Předávám věc Policii ČR. Nic zde nekupujte! Ti lidé patří do vězení.

olenakalhanova
hodnocení

0x
Radím nikdy ne nakupovat nic v tímto obchodě. Koupila jsem tam kostim, změřila podle tabulky která je na stránce obchodníka, a on je strašně malý že ani nejde natáhnout.Chtěla jsem zboží reklamovat a mně napsali že obchodník za to ne může a může dodavatel, dodavatel samozřejmě reklamace ne uznal. Peníze jsem žádné ne dostála.

blb*
hodnocení

0x
trgedie, tragedie, tragedie, jsem blbec ktereho to nastesti stalo jen 149kc. Zavrit je a v lochu rezat, rezat a rezat! Mozna si za nase prachy uzivaji nekde v teple hajzlove!
jirizdvorak

Dobrý den.

V tomto e-shopu Rivalenti jsem objednal věci za 624,-Kč. Peníze jsem odeslal na jejich účet. A začalo martyrium zboží prý mají připravené k odeslání. Každý den chodil email,že objednávka není uhrazena, po třetím upozornění jsem jim nabídl,že když mají připraveno zboží k odeslání, tak ať ho pošlou na dobírku a zároveň jsem jim dal lhůtu do 15.10.21 jinak,že učiním trestní oznámení na Policii a zašlu podnět ČOI k prošetření. Tak uvidíme. S pozdravem Jiří Z.

Pane Jiří, už jste viděl, že by někdo posílal u Číny zboží na dobírku? *ee* To prostě neexistuje. A ČOI a ani policie nebude v tomto případě vůbec nic dělat, protože nemůžou. Takže nějaké podávání trestního oznámení je úplně k ničemu. *zed*

barasek
hodnocení

0x

Dobrý den, i já jsem si naběhla, ale aspoň je donekonečna otravuju a otravuju maily na jejich zákaznickou linku, někdy mi odepíše automat, jindy nějaká Líza z týmu Rivalenti, ale výsledek stejný - naprosto nic, Nepřišlo všechno z objednávky, to, co přišlo, je šunt nejhlubšího zrna , který jsem buď vyhodila hned, nebo se sám rozpadlo do týdne, vyreklamovat se mi nepovedlo nic, dodnes čekám na kabelku za 700 - haha -v očekávání jsem již jpátý měsíc, prachy nikde, zboží nikde, spousta lží a příšerná komunikace, Vyhrožovala jsem i ČOI, Finanční správou - neboť faktury, doklady, dobropisy taky mají v nepořádku, také Živnostenským úřadem - pro klamání zákazníka a podvodné jednání, neetické obchodní praktiky, poslala jsem zatím jen ČOI, neb nemám čas sepisovat elaboráty. Ale z principu to udělám, protože mi víc vadí, že beztrestně podnikají tímto způsobem evidentně několik let, než žě mě okradli.

danielaba

Taky mám v úmyslu to tak nenechat, při představě kolik nás asi je jim to prostě nesmí procházet. Poslala jsem jim nějakých 500Kč, bez nich neumřu, ale vytáčí mě ta sprostota s jakou podnikají.Dneska jsem psala na ČOI, uvidim,co mi odpoví.V každém případě to nenechám usnout. Částka o kterou jsem přišla asi není na podání na policii, ale snad je nás více a ČOI bude vědět co dál, snad se připojím k nějakému již dříve podanému trestnímu oznámení. Držme se palce, je to fakt svinstvo.

pett19845
hodnocení

0x
Dobrý den prosím máte někdo nějaký kontakt. Vše budu řešit reportáži v televizi jelikož nekomunikují.

A jaký kontakt chcete? Vždyť o tom to celé je, je to podvodný e-shop, a je toho na internetu o tomto prodejci tolik, že bych se moc divila, že by to chtěl někdo řešit v televizi. Ale pokud ano, tak tomu přece nepotřebují žádný zvláštní kontakt. Snad si nemyslíte, že když tady o něm něco odvysílá česká televize, tak že se ten podvodník, který sídlí v Šanghaji lekne? :-DVždyť tady nemá ani žádné zastoupení. Jediné co je dostupné je ten jeho falešný e-shop a číslo konta, kam mu lidé cpou peníze. *co*Ničeho se nedomůžete, ten provozovatel a majitel Rivalenti, se v Šangaji směje, protože tam na něj žádné české zákony nedostanou. A ani mu ten e-shop jak je vidět nezablokují, ono to totiž není tak jednoduché. Takže jediná cesta, jak se takovým šmejdům bránit je, nenakupovat u nich. Já, která v Číně nakupuji hodně a pořád, bych ale nikdy neposlala žádnému e-shopu ani desetikorunu, pokud bych si ho předem neověřila. Takže když lidé nechtějí číst a dají se tak lehce nachytat, nedá se nic dělat.

danielaba

Já bych to tak beznadějně neviděla. Firma Rivalenti.cz má české IČ a sídlo v Praze Holešovicích. A mimo to podniká i v jiných oborech činnosti. Nehledě na to, že jsem peníze poslala pravděpod. na český účet banky. Uvidíme, obrátila jsem se ČOI, snad odpoví.Navíc, účet banky patří nějaké firmě Delta Division s.r.o. tak jdu pátrat dál.

nikola*

Dobrý den,

jsem další okradená, ráda se připojím k Vám, kteří to řešíte. Prosím o kontakt na Vás.

Děkuji Volejníčková

nikola*
ivakoubova
Dobrý den, patřím k těm, co zboží neobdrželi. Pokud se bude chystat hromadná žaloba, připojím se. Díky
nikola*

Dobrý den,

nějakým zázrakem, mi byli dnes peníze vráceny.

janakalaskova
hodnocení

0x
Dobrý den po 60 dnech sice zboží dorazilo,ale jsem zklamaná přišla mi pánská bunda, v úplně jiné barvě než jsem si objednala.Tento e-shop mi vůbec nepřesvědčil a tudíž už si nic od této společnosti nikdy nekoupím.

libi*
hodnocení

0x

tak vážení, já mám s nimi opravdu zvláštní zkušenosti - objednala jsem si zboží 5.7.2021 a zaplatila - a doteď jsem nic nedostala!

Komunikace s nimi vázne, jen mají pořád čas - a že jsem si měla přečíst drobné písmenka, kde jsou podmínky dodání, no a tam je že se jim to povedlo dodat i za tři měsíce. To teda asi držím rekord, protože mně ještě nic nedodali a je to již sedmý měsíc !

hahaha :)

kristyn

Dobrý den, my jsme 7/12 objednávali batůžky v částce 1360 Kč. Avšak do dnes objednávka nebyla doručena. :( Takže super. Budu podávat stížnost na ČOI.

rostislavkarak

Zboží bylo původně jako vánoční dárek.Dnes je 6.4 a stále nic,řeším to už od prosince,avšak veškerá snaha obchodu je všechno smést"pod stůl"několikrát jsem prosil ať mi vrátí peníze,vždy bez výsledku.

JSOU TO KLASIČTÍ ZLODĚJI ,LHÁŘÍ A PODVODNÍCI napadá mě ještě spoustu vulgarit ,ale ve skratce

Kdo nechce platit podvodnílum OBLOUKEM SE TOMUTO"ESHOPU" VYHNĚTE!

marienovackova
hodnocení

0x

Dobrý den, škoda, že jsem si nic o tomto "obchodníkovi" nepřečetla. Následující recenze na jejich stránkách nikdy publikována nebude.

1 hvězdička

Výhody:

Nějaká by se jistě našla, ale jen pro tohoto "obchodníka".

Nevýhody.

Škoda, že tu není na výběr 0 hvězdiček, protože i 1 je moc! Vnuk si něco přál, zeť objednal a obratem zaplatil, ale protože neměl moc času, tak nezkoumal podmínky s reklamačním řádem "obchodu". Hračka nikde a peníze taky nikde. Zatím, nejspíš ale už navždy. Vnuk to obrečel, naštěstí jeho skvělý táta pak našel zboží jinde, tak je už díky jinému a opravdovému obchodníkovi (nikoliv partě podvodníků!) doma. Mezitím jsem se podívala na různé recenze (ta má se tu stejně neobjeví), takového nářku, že se to i špatně čte.

tereza*
hodnocení

0x
Nejhorší "obchod" pokud se to tak nazvat...balíček nepřišel a odpovědi z automatu?strašný ..moje hloupost si nezjistit o eshopu víc ...

irenakresakova
hodnocení

0x

Zdravím ! Bohužel pozdě jsem se začala zabývat recenzemi na tento podvodný e-shop a už chápu, proč stále nemám objednané zdravotní pomůcky, na které jsem velmi pospíchala a byla nadšená, že je mají skladem. Jen nerozumím tomu, jak může takový obchod, za kterým někdo stojí , fungovat i přes tolik stížností a nikdo není nikým pokutován, stíhán, nevím, to tady kvete pšenka vážně jen šmejdům? Mám podobnou zkušenost s S-dražby a tam nejspíš přijdu o 5tis. Jejich obchod je postaven na nepozornosti uživatelů a velmi pěkně jim to vynáší, nicméně je strašně moc podvedených lidí a žádný orgán s nimi nic nezmohl za roky jejich praktik. Toto bude tedy asi podobné...škoda, že není moc, která by na šmejdy měla páku..

romec

Zdravím. I já jsem se zařadila mezi ostatní hlupáky co naletěli. *alene*Sice je to jen 14 dnů, ale podle předchozích zpráv je mně jasné že výsledek bude tristní. Sice mně to štve, ale zase je to zkušenost. Dělá to v mém případe necelých 800,-. Ne vždy je výhodný nákup, opravdu výhodný.

pet*
Vtipne a je rok 2023 a obchod porad bez jakych koli problemu funguje at o tom vi slavna COI i POLICIE..

wendy*
hodnocení

0x
Bohužel i já patřím do skupiny lidiček co se nechala zlákat. Zboží objednáno dle jejich stránek vše skladem, ihned zaplatit což jsem jako naivní husa udělala a nepripadali mi to divné. To vše bylo 23.1. Po urgovani kdeže můj balíček tedy je mi byl odeslán kód na trasování kde i prez dobu 20 dní je uvedeno že pod timto kódem nelze zásilku vyhledat. Dnes je 28.2 a zboží ani komunikace žádná. Takže tento obchod již nikdy více.

polarka

Moje trpká zkušenost mě nutí napsat tuto recenzi, snad si ji někdo přečte a nenaletí tomuto obchodu. Začátkem dubna jsem již věděla, že mě čeká letní dovolená a tak jsem si objednala plavky u kterých bylo napsáno, že jsou skladem k odeslání. Ale skladem zřejmě na Marsu. Zboží jsem musela zaplatit předem. Na moje dotazy a telefonáty mi bylo vždy odpovězeno, že zboží bylo odesláno. Začátkem června mi přišlo od České pošty do mailu, abych vyplnila žádost o celní řízení a následné odpověď, že se celní řízení začne vyřizovat 1.7.2023. Bohužel, nic se neděje a na můj dotaz u České pošty mi bylo sděleno, že zboží ještě nedorazilo do České republiky. Už dávno jsem oželela 399,- Kč, je mi jasné, že plavky mi nebudou, protože jsou odněkud z Číny a jejich číslování se nerovná našemu. Až si budete někdo něco objednávat, tak jen z prověřených obchodů, já jsem se předtím nepodívala na recenze a dopadlo to tak, jak dopadlo.

elf
hodnocení

0x

pozor na ně - nic neobjednávat! Při objednávce bylo zboží skladem a následně se dozvíte, že bude doručeno do 2 měsíců...možná, nebo také do půl roku :( !

V jejich očích je to normální - cituji z jejich emailu:

Vážený zákazníku,
dovolte mi nejprve vyjádřit naše poděkování za Vaši objednávku a za Vaši důvěru v naše služby. Chceme se také omluvit za jakékoli nedorozumění nebo nepříjemnosti, které mohly vzniknout v souvislosti s procesem Vaší objednávky.

Rádi bychom upřesnili, že naše česká společnost působí jako lokální administrátor platformy pro Českou republiku a Slovensko. To znamená, že nejsme přímým prodejcem, ale fungujeme jako nákupní galerie pro široký sortiment produktů.

rivalenti.cz/...

Důležitým aspektem našeho procesu je čas odeslání objednávek. Standardně se snažíme objednávku odeslat do 24 hodin od jejího zaplacení. Nicméně v určitých případech, na základě podmínek provozovatele a prodejců, může být odeslání objednávky posunuto až na 25 pracovních dní od jejího zaplacení. Přesto ve většině případů (99 %) dokážeme zásilku odeslat z našeho skladu do 3 dnů od zaplacení.
Zboží, které nabízíme, se nachází ve skladech našich zahraničních dodavatelů. Po obdržení Vaší platby ihned zpracujeme objednávku a předáme ji dodavateli, který se zavazuje zboží dodat v termínu 5-30 pracovních dní, přičemž 95% zásilek obvykle dorazí do 14 pracovních dní od odeslání.
Výjimečně se může dodací lhůta prodloužit až na 180 dní, ale podle našich zkušeností a obchodních podmínek taková situace nikdy nebyla delší než 3 měsíce.

Chtěli bychom Vám také připomenout, že při potvrzení a odeslání Vaší objednávky jste souhlasili s našimi obchodními podmínkami.

rivalenti.cz/...

Děkujeme Vám za Vaši trpělivost a pochopení v této věci. Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, jsme zde pro Vás. Děláme vše pro to, abychom zajistili, že Váš nákupní zážitek bude co nejpříjemnější.

Ještě jednou děkujeme za Vaši objednávku a přejeme Vám příjemný zbytek dne.
S pozdravem, Zákaznická podpora

S pozdravem zákaznický tým Rivalenti.cz

dagmar
hodnocení

0x

Jedním slovem HROZNÉ!Nedoporučuji nic nakupovat. Dovolat se tam to absolutně nelze a pak jedině komunikace s někým, kdo vám stroze odpoví a pošle odkaz, kde můžete zásilku sledovat. Sleduji z jedne strany Číny na druhou a zpět. Pozor všichni si přečtěte předem recenze. Jsou z 90 %nwegativní a věřím,že těch 10% je podplaceno nevo zaměstnanci na lince. Koupila jsem za 1500.- boty pro syna a než přijdou ,tak mu budou malé.

milos1

Bezkonkurenčně nejhorší e-shop, se kterým jsem se setkal. Na jakékoliv dotazy reaguje "prefabrikovanými" odpověďmi. Například řešení reklamace je popsáno takhle: "Jak je uvedeno v našich obchodních podmínkách, s kterými jste souhlasil/a při objednání, existuje možnost odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží podle občanského zákoníku § 1829. V případě, že se rozhodnete pro tuto možnost po přijetí zboží, prosíme o kontaktování Poskytovatele služby, společnosti SUNRISE IT AND SOFTWARE SOLUTIONS L.L.C-FZ, která se nachází na adrese Business Center 1, M Floor, The Meydan Hotel, Nad Al Sheba, Dubaj, Spojené Arabské Emiráty. Vrácení zboží probíhá na Vaše náklady a riziko. Je třeba vzít v úvahu, že v případě dohody se společností bude nutné zaslat zboží na adresu Prodejce a následně u něj formálně odstoupit od smlouvy. Adresu prodejce Vám poté samozřejmě rádi poskytneme." Na moje dotazy ohledně termínu dodání přišlo toto: "Dodací lhůta je stanovena na 5-30 pracovních dní, přičemž 95 % zásilek dorazí do 14 pracovních dní od odeslání. I když se může výjimečně prodloužit až na 180 dní, toto je nejdelší možná lhůta ze zákona na dodání zboží. Avšak i v maximálně 0.3% případů, kdy je dodací lhůta prodejcem prodloužena doposud nikdy nepřesáhla 3 měsíce." Ještě přišel dovětek, že dobu dodání nemohou ovlivnit, ale udělají vše pro to, aby byla co nejkratší. Samo o sobě nesmyslné ujištění. Tuto obchodní společnost bych řadil mezi nepoužitelné a důrazně varuji před objednáváním zboží od nich. Bohužel jsem nejdřív objednal a až následně si vyhledal hodnocení. Má sice hezký web (fotografie jsou převzaté z jiných e-shopů), ale kvalita poskytovaných služeb příšerná. Typický "kuchyňský" e-shop s fiktivní Adélou a jedním majitelem, provozujícím firmu mezi sporákem a kráječem na chleba. Doporučuji pročíst si další recenze na různých místech. Kladné hodnocení skutečných zákazníků nenaleznete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Rivalenti

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]