Nejste přihlášen/a.
Dlouho jsem přemýšlela o Vašem partnerovi. Toho jste si musela snad namluvit v muzeu voskových figur. Protože nechápu skutečného mladého muže z masa a kostí, který miluje ženu, jak kolem ní 3 roky obchází - a nic. Takový se snad ani nenarodil.
Pána asi nemáte moc ráda, i když s ním chcete děti a dům. Protože za ty dlouhé 3 roky byste už musela přece něco podniknout. Jak už rádci psali, někdy je hymen tuhý a špatně proniknutelný. Tento problém by Vám lékaři snadno odstranili. Na to jste nepřišla sama? Když někoho miluji, snažím se ho udělat šťastným. Připadá mi, že myslíte jenom na sebe. Nechci být škarohlíd, ale měla bych strach, že mě pán opustí. Protože kvalitní sex k rodinnému životu prostě patří. A on, chudák, s Vámi nemá nic.
Pokud ty děti chcete opravdu mít, nic jiného, než návštěva gynekologa, Vám nezbyde. Byla jste tam vůbec někdy na prohlídce?
Jinak děti těžko zplodíte. Pučením či dělením, to už je jiná kategorie organismů. Jaga.
Pravděpodobně jde o nadměrně vyvinutý hymen (panenskou blánu), kdy pomůže nejlépe gynekolog. Ten provede hymenoktomii a dál už bude vše bez problémů. Více zde: cs.wikipedia.org/...
Problém máte vy, ne partner, tak proč to už konečně neřešíte. Už jenom kvůli němu, chcete-li, aby od vás neprchl. Jak myslíte, že to ještě dlouho vydrží takto žít. Byla jste už s tímto problémem u gynekologa, jak vám zde rádci již poradili? Možná u vás zjistí problém, který odstraní a nebo vy budete spíše více přecitlivělá. Skoro každá žena si musí prožít takovou tu bolest a krvácení při prvním sexu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.